reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witajcie mamy .
u nas kiepsko maly ma kaszel ja tez jestem lekko przeziebiona ...
wczoraj mielismy urodzinowa imprezke moja i mojego Ł bo on mial 29 marcaa a ja mam 3 kwietnia to zrobilismy wspolnie
IMG_20140329_134005_0.jpg

Załączniki

• IMG_20140329_134005_0.jpg
    IMG_20140329_134005_0.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Happy- bedzie dobrze :tak:
Paulina- aaaa noo tak :) a kiedy jedziecie z Nikola? Juz date masz konkretna? :)
Mlodamama- zdrowka dla was. Maly boski i jaki torcik :) i przy okazjii wszystkiego najlepszego :)

Obiad zjedlismy, mala spi i jablecznik w piekarniku.. Ale zapach, mmm :)

Glowa mnie dalej boli. Jestem strasznie przybita i zamulona... Dlugi sen to nie dla mnie juz :)

MAGDA wolalabym :p ale nie wiadomo czy moj tata bedzie z nami do Szwecji wracal a samego A. to ja autem nie puszcze, za dluga trasa. Chcac leciec samolotem to juz pasowaloby bilety rezerwowac bo to okres poswiateczny i juz ceny ida ostro w gore a ja nie wiem na czym stoje wiec sie nie oplaca a prom mamy juz zarezerwowany. Dowiedzialam sie ze tam kulkolandie sa itp to czas moze zleci ;)

Paulina- noo w takim wypadku to tak. A bilety na swieta i po swietach kosmos... My zaplacilismy 170f za nasza trojke i to tak tanio nam sie udalo kupic.. ;//

Jablecznik cudenko mi wyszedl :)
Posadzilan lobuza na chwile do lozeczka bo nawet filmu nie da obejrzec :)
Dopiero przed 20 u nas a jeszcze jasno.

W ogole w Anglii dzis jest Dzien Matki i nawet od coreczki czekolade dostalam :) ktora tatus sam opedzluje bo jest taka slodka ze zjadlam jedna kostke i zmulila mnie. Ale gest sie liczy:)

Aa Paulina a Twoj tam pracuje na budowie??

Ostatnia edycja:
MAGDA wyslij troche! Moj pracuje przy wykonczeniach domow/mieszkan, malowanie, szpachlowanie, panele, skladanie mebli... to chyba bardziej mozna nazwac praca przy generalnych remontach ;) tyle ze on nie jest zatrudniony w szwedzkiej firmie tylko ma wlasna dzialalnosc gospodarcza i jest podwykonawca szwedzkiej firmy

Hej.

Paulina- to fuche ma dobra :)

Ja juz nie spie, mala zjadla mleko i jeszcze pewnie z godz bedzie spac. Ja ide chyba zjem sniadanie i herbate wypije w spokoju sobie :)

Dzis bede robic w koncu te pierogi bo juz tak za mna chodza i prosza sie o zrobienie :)

Witam poniedziałkowo
U nas zmiana czasu bezproblemowo
Oliwia w sobotę popołudniu wróciła z wycieczki i już myślałam, że coś nabroiła bo pani kazała mi poczekać a okazało się, że O. porysowała okulary (w domu się okazało, że tylko brudne). I jestem dumna z Olci bo wychowawczyni ją pochwaliła, że była bardzo grzeczna:tak:
Młoda z wycieczki zadowolona, opowiadaniom nie było końca:biggrin2: no i już zapowiedziała, że za rok znów jedzie

u nas świetna pogoda, wczoraj cały dzień na rowerach i rolkach jeździliśmy

Happy wpis na blogu o obowiązkach rewelacyjny:tak: super

Liza u nas nie ma obowiązku zaprowadzania/odbierania pierwszoklasistów ze szkoły. Młoda już po miesiącu sama śmigała

Olcia gratki dla małej za picie z niekapka

Młoda mama zdrówka dla Was. I wszystkiego najlepszego

Paulina to już długo nie zostało do waszego wyjazdu. Co do zakupów to masz rację, lepiej kupić tutaj niż tam przepłacać

reklama
Hejka

Ja mam za sobą nieprzespaną noc... synek tak strasznie kaszlał co chwile musiałam do niego wstawać,aż w końcu wzięliśmy go do siebie i spał z nami. Ale chociaż zaczyna mu się odrywać :)
happy uszy do góry:) Chociaz wiem jak to jest, tez czasem mamy ciche dni:)
magda to fajnie że grill u znajomych się udał:)
młoda mama zdrowiejcie szybciutko, my tez chorujemy:( Az normalnie smutno sie robi, taka ładna pogoda za oknem a trzeba w domu siedzieć;/
paulina jeszcze trochę i wyjazd, pewnie się cieszysz:)
asik super że córa zadowolona z wycieczki:)

Do góry