reklama
Happy- bedzie dobrze
Paulina- aaaa noo tak a kiedy jedziecie z Nikola? Juz date masz konkretna?
Mlodamama- zdrowka dla was. Maly boski i jaki torcik i przy okazjii wszystkiego najlepszego
Obiad zjedlismy, mala spi i jablecznik w piekarniku.. Ale zapach, mmm
Glowa mnie dalej boli. Jestem strasznie przybita i zamulona... Dlugi sen to nie dla mnie juz
Paulina- aaaa noo tak a kiedy jedziecie z Nikola? Juz date masz konkretna?
Mlodamama- zdrowka dla was. Maly boski i jaki torcik i przy okazjii wszystkiego najlepszego
Obiad zjedlismy, mala spi i jablecznik w piekarniku.. Ale zapach, mmm
Glowa mnie dalej boli. Jestem strasznie przybita i zamulona... Dlugi sen to nie dla mnie juz
G
guest-1673535084
Gość
MLODA sto lat
MAGDA mamy prom z Gdanska 26.04 o 18.00
MAGDA mamy prom z Gdanska 26.04 o 18.00
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA wolalabym ale nie wiadomo czy moj tata bedzie z nami do Szwecji wracal a samego A. to ja autem nie puszcze, za dluga trasa. Chcac leciec samolotem to juz pasowaloby bilety rezerwowac bo to okres poswiateczny i juz ceny ida ostro w gore a ja nie wiem na czym stoje wiec sie nie oplaca a prom mamy juz zarezerwowany. Dowiedzialam sie ze tam kulkolandie sa itp to czas moze zleci
Paulina- noo w takim wypadku to tak. A bilety na swieta i po swietach kosmos... My zaplacilismy 170f za nasza trojke i to tak tanio nam sie udalo kupic.. ;//
Jablecznik cudenko mi wyszedl
Posadzilan lobuza na chwile do lozeczka bo nawet filmu nie da obejrzec
Dopiero przed 20 u nas a jeszcze jasno.
W ogole w Anglii dzis jest Dzien Matki i nawet od coreczki czekolade dostalam ktora tatus sam opedzluje bo jest taka slodka ze zjadlam jedna kostke i zmulila mnie. Ale gest sie liczy
Aa Paulina a Twoj tam pracuje na budowie??
Jablecznik cudenko mi wyszedl
Posadzilan lobuza na chwile do lozeczka bo nawet filmu nie da obejrzec
Dopiero przed 20 u nas a jeszcze jasno.
W ogole w Anglii dzis jest Dzien Matki i nawet od coreczki czekolade dostalam ktora tatus sam opedzluje bo jest taka slodka ze zjadlam jedna kostke i zmulila mnie. Ale gest sie liczy
Aa Paulina a Twoj tam pracuje na budowie??
Ostatnia edycja:
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA wyslij troche! Moj pracuje przy wykonczeniach domow/mieszkan, malowanie, szpachlowanie, panele, skladanie mebli... to chyba bardziej mozna nazwac praca przy generalnych remontach tyle ze on nie jest zatrudniony w szwedzkiej firmie tylko ma wlasna dzialalnosc gospodarcza i jest podwykonawca szwedzkiej firmy
Hej.
Paulina- to fuche ma dobra
Ja juz nie spie, mala zjadla mleko i jeszcze pewnie z godz bedzie spac. Ja ide chyba zjem sniadanie i herbate wypije w spokoju sobie
Dzis bede robic w koncu te pierogi bo juz tak za mna chodza i prosza sie o zrobienie
Paulina- to fuche ma dobra
Ja juz nie spie, mala zjadla mleko i jeszcze pewnie z godz bedzie spac. Ja ide chyba zjem sniadanie i herbate wypije w spokoju sobie
Dzis bede robic w koncu te pierogi bo juz tak za mna chodza i prosza sie o zrobienie
Witam poniedziałkowo
U nas zmiana czasu bezproblemowo
Oliwia w sobotę popołudniu wróciła z wycieczki i już myślałam, że coś nabroiła bo pani kazała mi poczekać a okazało się, że O. porysowała okulary (w domu się okazało, że tylko brudne). I jestem dumna z Olci bo wychowawczyni ją pochwaliła, że była bardzo grzeczna
Młoda z wycieczki zadowolona, opowiadaniom nie było końca no i już zapowiedziała, że za rok znów jedzie
u nas świetna pogoda, wczoraj cały dzień na rowerach i rolkach jeździliśmy
Happy wpis na blogu o obowiązkach rewelacyjny super
Liza u nas nie ma obowiązku zaprowadzania/odbierania pierwszoklasistów ze szkoły. Młoda już po miesiącu sama śmigała
Olcia gratki dla małej za picie z niekapka
Młoda mama zdrówka dla Was. I wszystkiego najlepszego
Paulina to już długo nie zostało do waszego wyjazdu. Co do zakupów to masz rację, lepiej kupić tutaj niż tam przepłacać
U nas zmiana czasu bezproblemowo
Oliwia w sobotę popołudniu wróciła z wycieczki i już myślałam, że coś nabroiła bo pani kazała mi poczekać a okazało się, że O. porysowała okulary (w domu się okazało, że tylko brudne). I jestem dumna z Olci bo wychowawczyni ją pochwaliła, że była bardzo grzeczna
Młoda z wycieczki zadowolona, opowiadaniom nie było końca no i już zapowiedziała, że za rok znów jedzie
u nas świetna pogoda, wczoraj cały dzień na rowerach i rolkach jeździliśmy
Happy wpis na blogu o obowiązkach rewelacyjny super
Liza u nas nie ma obowiązku zaprowadzania/odbierania pierwszoklasistów ze szkoły. Młoda już po miesiącu sama śmigała
Olcia gratki dla małej za picie z niekapka
Młoda mama zdrówka dla Was. I wszystkiego najlepszego
Paulina to już długo nie zostało do waszego wyjazdu. Co do zakupów to masz rację, lepiej kupić tutaj niż tam przepłacać
reklama
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
Ja mam za sobą nieprzespaną noc... synek tak strasznie kaszlał co chwile musiałam do niego wstawać,aż w końcu wzięliśmy go do siebie i spał z nami. Ale chociaż zaczyna mu się odrywać
happy uszy do góry Chociaz wiem jak to jest, tez czasem mamy ciche dni
magda to fajnie że grill u znajomych się udał
młoda mama zdrowiejcie szybciutko, my tez chorujemy Az normalnie smutno sie robi, taka ładna pogoda za oknem a trzeba w domu siedzieć;/
paulina jeszcze trochę i wyjazd, pewnie się cieszysz
asik super że córa zadowolona z wycieczki
Ja mam za sobą nieprzespaną noc... synek tak strasznie kaszlał co chwile musiałam do niego wstawać,aż w końcu wzięliśmy go do siebie i spał z nami. Ale chociaż zaczyna mu się odrywać
happy uszy do góry Chociaz wiem jak to jest, tez czasem mamy ciche dni
magda to fajnie że grill u znajomych się udał
młoda mama zdrowiejcie szybciutko, my tez chorujemy Az normalnie smutno sie robi, taka ładna pogoda za oknem a trzeba w domu siedzieć;/
paulina jeszcze trochę i wyjazd, pewnie się cieszysz
asik super że córa zadowolona z wycieczki