reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum ja nie pamiętam kiedy ostatnio byliśmy na spacerze tak we trójkę;/;/ D. do pozna pracuje a w weekend ciężko go namówic bo przeważnie odsypia;/;/
młodamama u nas dzisiaj tez ogórkowa :p w takim razie dużo zdrówka dla synka:)

reklama
Madzialena- u nas tez bardzo rzadko takie spacery zazwyczaj S. Albo pracuje albi spi resztę czasu gra na ps3 i ostatnio strasznie się o to klucimy. Myślałam ze jak ma dodatkowy dzień wolnego to spędzimy trochę czasu razem ni ale ledwo do domy wróciliśmy in już grę włączył

Młoda mama ja przy przeziębieniu nie zgodziłabym się na antybiotyk. Wolała bym dłuższą kurację syropami...zdrówka

Sandra strach przed porodem to normalna rzecz

Madzialena nic dziwnego, że wariujesz, taka ładna pogoda a wy w domu

Olcia gratki kolejnego zębolka

Liza zdrówka dla Daniela i oby Mikiego ominęło

Happy fajnie, że wybraliście się na rodzinny spacer:tak:

Hej Dziewczynki :happy:

W końcu nadrobiłam, co do wychowania dzieci bardzo nie chciałabym być nadgorliwą mamą, na szczęście mam zdystansowanych rodziców, nie przewrażliwionych więc nie sądzę, żeby ich wskazówki były jakieś przesadzone jak się Mała urodzi. Teściowa to dobra kobieta, ale robi niepotrzebną psychozę. Chciałabym wychować córkę na samodzielną osobę, z obowiązkami, ale też z pasjami. Nie lubię rozpieszczonych dzieci, chociaż to nie ich wina że takie są...

MLODAMAMA ja bym sie na antybiotyk nie zgodzila. Moja miala raz przy zapaleniu pluc jak w szpitalu bylysmy.
SKODZIU poczekaj z tymi rodzicami do urodzenia dziecia. Ja tak samo jak ty mowilam... po porodzie mama z moja babcia tak sie wtracaly ze szok, az wkoncu nie wytrzymalam i zrobilam rajban. Teraz tes sie wtraca ale za chwile je prostuje.

Wczoraj byla u nas ciotka Nikoli z trzy miesiecznym bobasem i trzy latkiem. Boziuuu jakie to mniejsze slodziutkie... starszy z Nikola sie dogaduje co bardzo mnie cieszy, duzo jej tlumaczy, jak szlismy na spacer to szli za reke. Jutro jade do niej tyle sama bo po drodze od poloznej to pobawie maluszka ;)

MLODAMAMA ja bym sie na antybiotyk nie zgodzila. Moja miala raz przy zapaleniu pluc jak w szpitalu bylysmy.
SKODZIU poczekaj z tymi rodzicami do urodzenia dziecia. Ja tak samo jak ty mowilam... po porodzie mama z moja babcia tak sie wtracaly ze szok, az wkoncu nie wytrzymalam i zrobilam rajban. Teraz tes sie wtraca ale za chwile je prostuje.

Wczoraj byla u nas ciotka Nikoli z trzy miesiecznym bobasem i trzy latkiem. Boziuuu jakie to mniejsze slodziutkie... starszy z Nikola sie dogaduje co bardzo mnie cieszy, duzo jej tlumaczy, jak szlismy na spacer to szli za reke. Jutro jade do niej tyle sama bo po drodze od poloznej to pobawie maluszka ;)
Kochana wtrącać to wiem, że się będą, ale widzę podejście moich rodziców do dzieci i widzę podejście teściów i jest diametralnie inne, wolę podejście moich rodziców do wychowania :-p

Mloda mama rowniez nie wzielabym antybiotyku na zwykle przeziebienie. Raz tylko miala antybiotyk w zastrzykach ale to juz miala ostre zapalenie migdalkow bo poprzednia lekarka twierdzila ze ma plesniawki i zaraz po tej akcji zmienilam lekarza. Pozniej mojej lekarki nie bylo poszlam na zastepstwo do innej a Zu miala kaszelek domyslalam sie ze to od zabkow a ta zagladnela do bozi nie dosc ze twierdzila ze Zuzia nie ma jeszcze zabkow a miala juz jednego to wypisala leki na angine nawet nie zajrzalam do apteki zaufalam wtedy sobie i mialam racje bo nie potrzebnie dziecko bym faszerowala lekami i ufam mijej l el arce bo zawsze porzadnie zbada

Paulina super ze sie dogaduja. Ja dzisiaj spotkalam kolezanke ktora spodziewa sie kolejnegi maluszka i az jej pozazdroscilam brzuszka xd

OLCIA nooo to jest ta ciotka Nikoli co ci o niej mowilam ze bylismy u niej z A. i tak sie zachcialo swojego ;p ale nie nie ja nie dopuszczam nawet mysli o ciazy narazie... Ale komus pobawic moge :d
SKODZIU a jak z cukrzyca wkoncu?

Witam, ja swojego synka urodziłam w wieku 20 lat i jestem bardzo szczęśliwa z bycia mama. Teraz mam 25 lat i kończę studia, a wszyscy mówili, że z dzieckiem to już nic nie osiągnę.

reklama
Tak teraz mysle macie dziewczeta racje na sam kaszel antybiotyk to faktycznie jest nie powazne tym bardziej ze z pucach czysto chyba bd dawala mu syropek i zibaczymy. Nam zawsze antybiotyk dawala i myslalam ze tak jest dobrze.

Pochwale sie ze Mariuszkowi wyszedl pierwszy zabek ;))

Do góry