reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej z ranca ;p zegarki przestawione?
Zuzia juz sniadanko zjaxla ja kawke pije ;) zaraz trzeba sie wziac za sprrzatanie prace kontrolna i rasowanie xd i zeovic pranie

Renata przeproainy od br odzicow? Chyba sonie kpisz niech Ci teraz daja kase na operacje bo jak oni w ogole mogli ci kazac. No jak? Ja sie pytam ;D

Madzialnka podawaj podawaj byle bez tuncYka bo jak bylam w ciazy to szwagier byly Robil apecialnje dla mnie tunczyka bleee fuuuj nie tknelam bo smierdzial xd

Sprobuje przeczytac pozniej happu twoj blog ;)

Milego dnia

reklama
Hej.

Olcia- kochana zegarki przestawiamy dopiero z dziś na jutro ;)

Happy- ja to bym szarlotke zjadla.. ale mój na jabłka ma długie żeby..;/ i jabłek je raz na rok.. chociaż ostatnio wzial sobie jabłko do pracy i zjadł.. cud... on mowi ze ma szczekoscisk jak je jabłko, a jak ja jem to karze mi ciszej "gryzc" haha bo go to drazni :p

Już tak szybko jasno się robi.. i Maja sobie myśli ze pora wstawac.. tak wiec dziś po 6.. chociaż szykowala się do wstawania już po 5 bo już jasno było..

Ja ide zaraz rosol zrobić, ogarnąć trochę, pranie nastawić.. Maly będzie ale tylko na 2 godz u nas.

Milego dnia. U nas słonecznie;)

Hahahaha okey to czemu ja dzisiaj w nocy prEsta etui ilam? No ale nic w koncu blondynka jestem ;D cos musialo mi sie popieprzyc h e
Ja mam obiad z wczoraj udka w sosie ;p wiec to mam z glowy xd

Witam:)
olcia haha no zdarza się :p:p Ja tez czasem jestem zakręcona, ja juz sama zgłupiałam przeczytałam Twojego posta i myślę hmm czy ja przestawiłam zegarek?:-) Co do tuńczyka to ja też mówiłam sobie że go nie ruszę, ale jak zjadłam u teściowej sałatke z tuńczykiem to tak mi posmakowała :p Mój synek uwielbia pastę z tuńczyka:)
happymum ciekawy ten wpis na blogu o obowiązkach:) to fajne że mimo że jesteśmy młodymi mamami od małego wpajamy dzieciom że warto mieć obowiązki, szkoda tylko że przez społeczeństwo jesteśmy postrzegane jako wiecznie imprezujące i nie potrafiące zająć się dzieckiem;/ wczoraj w przychodni jak byłam z synkiem to zostałam zmierzona od góry do dołu przez pewna panią, masakra myślałam że tym wstrętnym babskom juz przeszło;/

Synek zrobił mi pobudkę o 7.50:-) w nocy co chwile się budziłam bo kaszlał i musiałam go podnosić, mimo tego i tak jestem wyspana:) U nas wychodzi slońce ale co z tego jak musimy siedzieć w domu:-(

Miłego dnia

Madzialena-dzięki:) fajnie słyszeć ze blog komuś się podoba. A co do postrzegania młodych mam to masz rację i zawsze myślą ze dziecko z wpadki niewiadomo z kim:/:/:/
Ja sprzątam a mały ogląda teletubsie:) S. Jeszcze śpi więc mam trochę spokoju:)

MADZIALENA moja poszla spac o 22.30 a wstala tak jak twoj synek... masakra

A ja wlasnie zrobilam liste zakupow do Szwecji.. masakra, z 1000 zostawimy w sklepach jak nie lepiej. Musze Nikolinie pokupywac ubrania letnie na wyjazd wiec tez nas po kieszeni pociagnie. Ale wole tu kupic niz potem bulic za glupie body 100/150kr..

Paulina- to jest norma ze tyle kasy.. My zawsze tez zakupy robimy wieksze i idzie ze hoho.. :))

Za niedlugo po malego sie zglosza wiec mozna smogac gdzies bo T juz w domku:)
My juz po obiadku. Dzis skromnie rosolek a pozniej cos sie wymysli.
I zrobie pozniej jablecznik, jak mysle o nim takim cieplutkim z pudrem to mmmmmm... :)))

U nas pieknie chociaz troche wietrznie :)

reklama
magda ja też będę piekła dzisiaj jabłecznik, z kruszonką i z lukrem na wierzchu mniam:-)

Mam już posprzątane, zrobiłam synkowi inhalacje i mam nadzieje że uda mi sie położyć go na drzemkę, a jak nie to pomoże mi robić ciasto:-)

Do góry