reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
HAPPY body z krotkim to koszt ok 100kr czyli 50zl w Ice czyli cos takiego jak tesco. A w PL to ja siedmiopak za 70zl kupie np w realu albo smyku bo body to prawie tylko tam kupuje, tanie a sie nie rozciagaja w praniu. Po spodnie i bluzki jedynie do hm pojade ;)

My poszlismy do sasiada i sobie grilla zrobilismy. Tak fajnie na dworku tylko szkoda ze wiatr, a u niego za domem cien to troche zmarzlam. Objadlam sie skrzydelkami, mniamm.. A mala tak sie wyszalala. Moj jej pokazal hulajnoge Olafa i ja wozil na niej a pozniej mowi masz ty wez pojezdzij z nia bo plecy mnie bola, powozilam chwile i zdjelam ja, matkoooooooo chyba cale osiedle ja slyszalo tak sie darlaa :-D
Jak wracalismy to T prowadzil ja za rece to uszla kawalek i usiadla i isc nie chxiala taka zmeczona. Juz jest po kapieli i mam nadzieje ze zaraz padnie bo mi sie tez chce spac juz. A jeszcze czas trzeba zmienic :)

Hej.

Boziu dziewczyny spalam prawie 12 godz i mam leb jak balon a jak boli...
I wcale sie nie wyspalam..
Do tego w nocy sie zerwalam bo snilo mi sie ze nas okradaja bo sie glupot naczytalam.
I naeet do wc sie balam isc haha

Wstaje bo zgnije w tym lozku.. Zapomnialam co to znaczy tyyyyyyyyyle spac.. :)

Paulina- u nas sie same poprzestawialy :)

MAGDA u mnie tez, ale pytam Oli zeby czasem dwie godziny do przodu nie przesunela :p
Ja sie wysppie 7 maja... wkoncu.

Paulina- noo jak Olcia sie zamelduje to bedziemy wiedziec hehe :) a czemu akurat 7go??
Happy- a co sie dzieje-

Booooooze spieeeeee. Nawet kawe pije chociaz z rana nigdy nie pije..
Chyba zbiore sie na miasto na rynek bo dzis jest :)

reklama
Do góry