reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heja.

u nas zmiane czasu najtragiczniej przezylam ja. taka jakas wyplutacodzilam ;/ dziś zresztą tez. wszystko mi boli, non stop mi zimno. polopiryne wzielam,mam nadzieje ze bardziej do zycia bede, bo chlopaki zaplanowali ze na lody dziś idziemy.

po poludniu z chlopakami jedziemy zawiesc dla F chrzestnej zaproszenie. w koncu sie odezwala.

obiadu dziś nie robie. mlodziez je w placowkach,L mnie wkurzył.. a ja zjem u mam :D taka wredna jestem o!!

Madzialena zdrówka dla młodego

Renata ależ ty wredna jesteś;-) mężowi obiadu nie zrobisz?

młody obudził się o 8, o 10 położył się do łóżka, zasnął i jeszcze śpi:szok:

witam dziewczeta.
my wrócilismy od lekarza maly ma zwykle przeziebienie ale antybiotyk dala , i przepisala mleko na ta skaze nutramigen LGG i iegdzie go nie ma nawet z hurtowniach wiec poswzlam do niej zeby dala mleko ktore jest dostepne.
my na spacerek idziemy nawet na 15 min bo jest strasznie cieplo a w sloncu to cieplej niz w domku..

Witam się bo długiej nie obecności postanowiłam cos na skrobać nie jestem w stanie nadrobić zaległości , brak chęci i weny sprawił że nie wiedziałam co mam pisać . Im bliżej do końca tym strach większy , sama nie wiem skąd się u mnie wziął cały czas
go nie było ale jednak po wrócił.
Mam na dzieję że u was wszystko dobrze:-) po staram się być już na biezaco i coś wam jeszcze odpisać czy na pisać może z czasem mi przejdzie oby:-)

młodamama na zwykłe przeziębienie od razu maluszek dostał antybiotyk? ja w ostateczności zgadzam sie na antybiotyk, na przeziębienie synek zawsze dostaje syrop,a że teraz pojawiły się szmery na oskrzelach to antybiotyk był koniecznością, ale nie jestem lekarzem skoro dał antybiotyk to widocznie była taka potrzeba:) Fajnie że możecie wychodzić na dwór, my do jutra mamy siedzieć w domu a jak będzie dalej kaszlał to do piątku:wściekła/y:
sandra strach przed porodem to normalna rzecz:) Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:)

Ja juz wariuje w tym domu, w dodatku synek nie chce robic inhalacji bo mówi że nie chce mu się buzi otwierać... w ogóle taki jest marudny, niech ten dzień już się kończy

Witamy sie xd

Paulina czarownico wykrakalas ze dwie godziny do przodu przed spanirm przestawilam a pozniej tel sam sie jeszcze o godz przestawil ha ha xd

Nie moge cofnac stron i podczytac xd

Nam juz sie wyskrobal 6zabek Zu coraz samodzielna jest bo chce pic sama jesc itp wczoraj bylysmy na dluzszym spacerku i Zu ani razu do wozka nie wsiadla tylko szlysmy za jedna raczke fakt malo przsszlysmy ale starsznie dlugo to trwalo wiadomo slimacze br uchy heh ale i tak jestem szczesliwa ciekawe kiedy pojdzie sama xd

Dzisiaj mojej mamie kupilam do ogrodu roze herbaciane i fioletowa ;D
Obiad zrobiony barszcz czerwony mniam mnuam xd

Hej
Asik to widocznie roznie jest w skzolach :p Ja swojej pol drogi zaprowadzam czasem reszte idzie sama :p jakos boje sie jej samej puscic, a ze szkoly to sama nie przyjdzie bo pani nie pusci :p

Dzis poszlam z Danielem do lekarza bo znow zaczol kaslac, a tam ponoc czerwone gardlo strasznie... :no: no ja juz nie mam sily z tymi chorobami, od razu kupilam ceruvit Mikolajowi i mu daje bo jendo po drugim choruje oby jego ominelo :dry::confused:
a tak to dzis pieknie cieplo :-) az strach patrzec sie na ludzi, tak grubo poubierani :nerd: a ja w samym sweterku a pod spodem bluzka na ramiaczka :p hyh....

Liza-zdrówka dla dzieci:)
S. Ma jednak dzisiaj wolne, i odziwo poszedł z nami na spacer i nawet sam go zaproponował :??? Normalnie w szoku jestem!
Mały na obiad dzisiaj ma ryż na słodko z jabłkiem i cukrem a my paluszki rybne i ziemniaki

reklama
madzialena nasza p.doktor przewarznie daje antybiotyk na ok3/4dni bo syropki dla niej to kuracja na 8dni i nic nie przechodzi
moj maly bez antybiotyku to z 2 tyg by kasłał zobaczymy ;]

obiadek wstawiony u nas ogorkowa ;)
maly oglada tv a Ł spi po nocy .

Ostatnia edycja:
Do góry