reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ohohoohoh no to grzeczna.Moja padła dosłownie 5 minut temu ale nie dziwie jej się dostała nowy wózek i lale to szalała jak tylko mogła a poza tym byłam dziś po pracy u teściowej bo marudziła że wnuczki długo nie widziała.Przynajmniej na kolacje zjadłam sobie ziemniaki z mielonym i sosem grzybowym miałam w domu wolne od garów.A twój mężczyzna co robi bo mój ogląda mecz i go nie ma wśród żywych nawet nie słyszy wołania.

reklama
Już wczoraj był seksik nagadałam mu tak żeby zrobiło mu się głupio a potem sam przyszedl rozebrał łózka i sie tulił cała noc poprostu to jest sposob na niego zeby poczul ze jest mi smutno i ze jego sms mnie urazil a z praca okprzyjma mnie tylko mam czekac na tel kiedy i co no i maz musi pogadac u siebie w pracy zeby wsadzili go na jedna konkretna brygade i wtedy ja ustale u siebie i bedzie ok a u nas dzien spedzony spacerowo i goscinnie praktycznie caly poza domem a poza tym mojemu skonczylo sie juz chorobowe i wraca do pracy ale chyba mu sie za bardzo nie chce rozleniwil sie w domu

no to super, ze pogodzilas sie z mezem:-)ja jak z moim A sie powdze to on jest jakis inny i wtedy na przeprosiny nie chce sie kochac:-D:-D
a co do pracy to super.. zazdroszcze.. ja mam ostatanio pecha i same zajefajne propozycje przechodza obok nosa:crazy:
Ok wiesz Kitty ja uciekam sie polozyc:-) milego wieczorku i do jutra:-)

Cześć dziewczyny czy waszym zdaniem ciąża na przykład 17 latki jest inna niż ciąża po 30?Czytałam początki pewnego wątku na tym forum i tak mnie naszło to pytanie.Co wy o tym myślicie czy na przykład mama taka która ma 17 lat jest tylko i wyłącznie przyjaciólką dla swojego dziecka czy jest też matką.Jak myślicie czy ciąża po 30 jest lepsza niż ciąża przed 18?

mojej mamy koleżanka jest farmaceutką i mówiła mi,że ciąża w wieku 18-24 lat jest najlepsza bo najlepiej się ją znosi,im kobieta jest starsza tym ciąża jest trudniejsza;-)

reklama
Witam z Rana ;-)moze dzis jednak bede pierwsza :-):-p
pobudka o 7,zaraz Ala dosyanie mleko i potem ja zrobie sniadanko :tak:

Galareciu ja tez mialam taki pojemnik ceramiczny i gowno daje :no::sorry2: ja to zawsze na wieczor przykrecalam grzejnik bo tata strasznie palil bo Ala musiala miec cieplo w nocy :rofl2::-D

Kitty to fajnie ze juz z mezem sie pogodzilas ;-)

Mikusa,Basia buuuuu a ja mieszkam tak daleko od Wszystkich :blink:

Asiowo wiesz Ala tez strasznie dlugo spi jak jest jakis wyjatkowy dzien(typu jedziemy po P na lotnisko) albo mamy jechac do tesciow,wtedy spi jak zabita -DOSLOWNIE i trudno sie Jej dobudzic :-D
wiec chyba Paulinka ma to samo :rofl2:

Do góry