reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam mamusie:tak:
Mała w dzien ładnie spała, ale za to w nocy dała juz popalić:-p ale co tam...:tak:
Jeszcze raz dziekuje za zyczonka:tak:
Ja juz po sniadanku, mała własnie zasneła, a ja siedze i pije kawke:tak:

pogoda paskudna, chyba dzis nigdzie nie wyjdziemy:( ale po południu ja mykam do kosmetyczki, a Paulinka jedzie do dziadka, który dzis wrócił z Niemiec... na stałe!!! JUPI!!!! :)

reklama
Cześć mamusie,a ze mną coraz gorzej po prostu masakra,mam wrażenie,że jak zamknę oczy to ich nie otworzę,zielone smarki, jescze bardziej duszący kaszel i najgorsze: jak za dużo kaszle to wymiotuję...na domiar złego nicucha jest wyjątkowo marudna...masakra :-(

Moja mała coraz bardziej cwana jest przyniosła pilota wlaczyla przycisk i patrzy na tv co sie pojawi albo wlazi mi za kanapy albo na kanapy.Cwaniara sie juz nauczyla

Cześć mamusie,a ze mną coraz gorzej po prostu masakra,mam wrażenie,że jak zamknę oczy to ich nie otworzę,zielone smarki, jescze bardziej duszący kaszel i najgorsze: jak za dużo kaszle to wymiotuję...na domiar złego nicucha jest wyjątkowo marudna...masakra :-(

ojejciu:-( współczuje!!!
Firanka... duuużo zdrówka i siły zycze!!!

Jeżeli ktoś ma nasrane w głowie to sięprzejmuje opiniami ludzi,ja nie chciałabym być w ciąży w wieku 30 lat albo i jeszcze więcej i zach owywać się tak jak większośc kobiet w tym wieku,że są nadwrażliwe,wszystko wiedzą i o zgrozo wychowują książkowo...tzn wg jakiś głupkowatych poradników...bezstresowo...a potem idziesz do piaskownicy i jakich bachor rzuca się na Twoje dziecko bo ma zabawkę,która mu się spodoba:wściekła/y:

A u Nas sloneczko swieci :-):-p:-p:-p
bylam z Ala godzinke na polu i zaraz bede robila jarzynowke na obiad :tak:
teraz Mloda oglada bajki w tv wiec LUZIK :happy2:

Oliwka a ja zawsze zmieniam ALi mleko-gdy skonczy sie waniliowe daje Jej z miodem i tak wkolko :rofl2:

Co do pampersow to ja sie wstrzymuje narazie ,Ala zacznie chodzic bez pampersa po moim zabiegu !! jak narazie sika rano ,potem jest trudno Ja zlapac na nocik
A ja to bym chciala mieszkac we Wroclawiu albo w Krakowie a najlepiej w jakies willi :rofl2::-D

Basia uuuu to Twoja Lenka jak dobrze pojdzie to na swieta powinna juz smigac bez pampersa :nerd::-)

Firanka oj Bidulko :no:;-)

reklama
Byłam wczoraj...dostałam "PODOBNO" silne antybiotyki żey jak najszybciej się wyleczyć i nie narażać Małej na kolejną infekcję...a dzisiaj póki co nie mogę się wyrwać bo jestem sama z Nicolką,a ona z domku nie może jeszcze wychodzić...

Do góry