reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Galareciu u nas jak jest duszno a mamy napalone w piecu to wieszamy mokre pieluszki na piecu i tak co pół godzinki...Kurczę byłam dzisiaj u lekarza i dostałam dość silne antybiotyki bo mam zapalenie górnych dróg oddechowych i ponad to zaczerwienione gardło...

Polna No fakt. Mareczek waży mniej tylko, że jak się nie mylę to paulinka więcej ważyłą przy porodzie. Moja koleżanka rodziłą na początku lipca, i powiem że dzidziuś ważył ponad 4 kilo, teraz waży 8.
Myślę, że waga przy urodzeniu też ma znaczenie.

Firanka No to będziemy kurowały się razem.

GalerciaJest taka pora, że słońce świeci w okno wtedy możesz okno otworzyć i niech się wietrzy. Wtedy nie będzie za zimno a i powietrze będzie świerze. U mnie w pokoju słońce świeci cały dzień, wtedy cały dzień mogę wietrzyć.

No i jeszcze przy[om
nia2łam Polna S ma 29 lat. nie wiem dlaczego ale chciałam na[9sac że39

Ostatnia edycja:
Firanka to widze że poród miałaś z przygodami\
Moja mała dziś dostała wózek dla lalki od cioci i pół dnia śmiga z nim po mieszkaniu.A tak jak pisałłam jak tylko położyłam ją do wózka to zasneła.

Mikusa zartujesz:-Dtkurde czemu ja sie Ciebie nie zapytalam gdzie jedziesz na pogrzeb.. ja miekszam dokladnie w zabrzu - rokitnicy i wlasnie przechodzialam obok koscialo jak ludzie sie zbierali pod.. jeszcze mowie do Adama, ze tak pozno pogrzeb.. kurde..

Nie, ze nie dogadalysmy sie, bo wiesz nawet nie myslalam zeby Mikusy sie spytac gdzie na pogrzeb, bo wiadomo smutny dzien itp.. ale jakbym Ja gdzies tam zobaczyly to pewnie znowu by bylo takie myslenie: skad ja znam ta dziewczyne:-)no trudno napewno jakos sie trafimy:tak:

A co robi Lenka?No tak skoro ta sama dzielnica to napewno przechodziłaś koło tego samego kościoła bo pewnie zbyt wiele to nie ma w okolicy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry