reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ECH znowu POLNA mnie wyprzedziła!!!
A ja wczoraj sobie pojechałam do mamy z dzieciakami ,bo Daniel zalewał garaż i nie chciało mi się siedzieć w domu!!! i w sobote jedziemy do mojego brata,który od tygodnia jest w wojsku!!!Dobrze że poszedł bo przez kolesi to się zrobił cymbał i dureń totalny ,nawet ojciec nerw do niego nie miał ! a ostatnio napisał sms do tatu że tęskni bardzo i że nas kocha ..jak to przeczytałam to mnie zmurowało!!!!

BASIA ty to masz fajoska że twoja Lenka tak wcześnie chodzi spać ,moje dzieciaki się przestawiły i chodzą tak 21-22!!! a dajesz mleko małej???Ja teraz zmieniłam mleko na babkiko bananowe no nestle junior waniliowe już się jej przejadło!!!

POLNA ja też daleko mieszkam...trzeba się chyba przeprowadzić???

reklama
Witam z rana:-)

Oliwka tak daje mleko Lenie:-) pije 220 ml Bebiko R:tak:musi miec zageszczone bo potem w brzuchu jej burczy:-D chce jej dawac az do 3 r.ż. jak to jest zalecane a ze pije tylko raz dziennie to nie zbankrutuje:-D:-)chcialabym jej to wieczorne mleko jakos przestawic ale narazie cwaniara nie da sobie..
a co do spania to lena nie ma wyboru.. wstaje przed 6 gora o 6.30 po 10 idzie na drzemke, kotra trwa najdluzej do 12.. wiec potem o 19 jest zmeczone i idzie spac:-Dwszystko to tylko taktyka:-p:-)a jak nie chce sie polozyc spac na drzemke o 10 to wq ogole jej nie klade.. raz na 2 tyg ma takie widzi misie..

Polna nie martw sie ja na innym forum to tez mam do wszyskich daleko:-)tu jest wyjatek:-p

Mikusa no normlniae takie zbieg okolicznosci.. festt.. pewnie jakbym Cie tam zobaczyla to bym nie wiedziala skad Cie znam:-D:-D no ale trudno.. mam nadzieje, ze nastepnym razem uda nma sie spotkac w sympatyczniejszych okolicznosciach.. ale normlanie nie przezyje tego.. jeszcze tamtedy o godzinie dokladnie 13.45 przevchodzilismy, bo szlismy do biedronki:-p

Kurcze a ja dzis znowu cala polamana wstalam - normlanie.. musze isc chyba do lekarza, bo moj kregoslup chyba nadaje sie do wymiany.. Adam mnie straszy, ze jakies kregi ocieraja mi o sieboe, ze lordoza mi sie powieksza.. ludzie:szok:straszy mnie i straszy.. a mnie ten kregoslup coraz bardziej nawala..

No niby też tak słyszałam ale widzisz za wcześnie źle bo co ludzie powiedzą a z kolei im później tym większe prawdopodobieństwo że dziecko będzie chore.Przecież co za różnica czy idziesz z dzieckiem na sanki w wieku 18 czy 32 lat.

To widzę że moja mała to jest jakiś wyjątek.Ona pije mleko 3 razy dziennie.Ale pije to nestle junior z miodem i waniliowe.
Oliwko to gdzie się przeprowadzamy?? Może jakiś taki srodeczek co by do wszystkih mieć jednakowo daleko co

Kitty Lena tez w wieku Martynki pila 3 razy mleko.. :tak:spokojnie - czestotliwosc sie zmniejszy;-)
A lena wlasnie zsikala swoje majtki, skarpetki, body, spodnie:-Di chodzila tak, zeby nie dotykalo jej ciala i wolalal mama mama takim rozpczliwym glosem jkaby chciala powiedziec "przebierz mnie to jest okropne":-D teraz ma nowy komplet ciuchow - zobaczymy.. dobrze wie, jak ma wolac jak chce siku..

No biega bez pampucha ale, coz tego jak nie wola i leje w majty:no: normlanie.. juz chce sie pozbyc tych pampersow ale Lena nie daje za wygrana..ahh

Przwyczai się ,najaważniejsze że czasem ci woła ...ja swoją to muszę filować ,jak idzie do kąta i kuca to wiadomo o co chodzi i wtedy szybka akcja na nocnik żeby mi posiedziała to daje jej ksiązeczke i tak się załatwia!!!czasami jak ją tak sadzam to siku zrobi i nawet mówi siku w jej wersji to brzmi "sisi" !! potrzeba czasu żeby się nauczyły ,tylko ty masz o tyle fajnie że masz jedną i to dziewczyne ..a ja zaczynam się martwić jak to bedzie z bartkiem

No wiesz Lena jest taka dobra, ze wola jak juz sika:-Dwtedy albo siusiu albo mamoooooo:-D:-D:-Dnormlnie nie moge z niej.. kupy to za chiny nie zrobi do nocnika:no:nie ma szans.. jak zrobi kupe to przychodzi do mnie i mowi mama ku i ciagnie sie za pampersa..albo sciaga spodnie poprstou.. wtedy wiadomo, ze pelny pampers..
Hmmm moze z Bartkiem bedzie latwiej.. nie mam pojecia jak to jest z chlopcami..

reklama
Ja to się obawiam że z Bartkiem bedzie trudniej ,bo dziewczyne posadzisz i już ,a chłopca potem jeszcze trzeba nauczyć "celować"!!A Lenka co ci teraz porabia???moja panna ogląda teledyski na vivie a młody się i drze się tata, kurcze szkoda że taka pogoda okropna bo totalnie nie chce mi sie w domu siedzieć !!nie ma to jak lato!!!

Do góry