reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się wieczornie:)
Ale tu cisza:)
Wampi-ja też nie wierze w tak zwane"naturalne metody antykoncepcji"
Dennis sie kąpie, S już w łóżku bo na rani do pracy a mnue jeszcze czeka powtórne sprzątanie; /

reklama
Kolano jak bolalo tak boli ale to zalezy od ulozenia nogi. Tak wiec dalam rade sprzatnac i pocwiczyc. Nie pamietam zebym sie uderzyla, przy wczorajszych cwiczeniach nie moglam raczej niczego uszkodzic bo zaczelo bolec po wieczor a cwicze przed 12 zawsze.

Ja tez wierze w duchy. Kiedys mieszkalam niedaleko cmentarza u z okna zawsze wueczorem bylo widac swiatelka zniczy. Raz ktos mnie szturchnal w plecy, wtedy byl moj ojciec w domu i myslalam ze to on ale in spal. Moi bracia nie raz wracali z placzem bo cos widzieli na podworku. Ale duchow nie nalezy sie bac jak ti chyba Renata powiedziala. One chca nam tylko cod przekazac. Mykam spac. Dobranoc. Jutro nadrobie.

witam z rana ;]

my jestesmy bardzo zmeczeni... wczoraj mielismy ciezki dzien
moja mlodsza siostra[13lat] uciekla z domu od 12 do 21 wszyscy ja szukali rodzina znajomi policja
poklocila sie rano z mama takiego stracha nam naroila ale na szczescie wieczorem wrocila do domu bardzo sie bala i cala byla roztrzesiona.
tylko nie wiedziala jakie bd konsekwencje tera jest juz notowana na policji i czeka ja psycholog policyjny .

heppy daj linka do bloga ;)

Witam z rana:) Ale tu cichutko...
młodamama siostra może nie wiedziała jak rozwiązać problem i stąd ucieczka;/ dobrze ze wróciła:) Tylko teraz będzie miała kłopoty;/
happymum na pewno będę zerkać na Twojego bloga:):)

Pospaliśmy do 9.45:) U nas pada od samego rana... Wczoraj zrobiłam ciacho zebrę to akurat będzie do kawki bo teściowie maja przyjechać po południu, a tak to nic u nas ciekawego sie nie dzieje :p Czekamy na lepsza pogodę, a podobno ma być tak do soboty:wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia wszystkim:-)

czesc dziewczyny :)
na szczescie w przyszly weekend juz sie bedziemy przeprowadzac o ile wszystko pojdzie dobrze wiec chyba jakos dam rade z tymi duchami. Chociaz od poniedzialku Z. zaczyna nocki wiec pewnie bede panikowac i robic po gaciach ze strachu :(

mloda mama ja kiedys tez ucieklam z domu na Woodstock ale to mialam juz 17 lat i rodzice wiedzieli mniej wiecej gdzie bylam :D

happy a czym tesciowa cie wkurzyla? i tez kiedys zalozylam bloga ale przez brak internetu mi troche umarl i moze po przeprowadzce znow do niego wroce :) a teraz napewno bede na twojego zagladac.

Kechu-tak w skrócie: tescie distali dom od państwa i nie chcieli żeby ktoś wiedział, i jakaś koleżanka podeszła do jej córki (siostry S.) I mówi podobno ridzice dom dostają? " no i teściowa mowi do Mojego S. Ze ja rozpowiadam że dom dostali jak ja z tymi dziewczynami ktire o tym wiedzą juz bardzo długo nie rozmawiałam, no i się wkurzylam i napisałam teściowej miłego smsa.

reklama
happy eh...tacy sa ludzie. Swoja droga nie rozumiem po co taka tajemnice z tego robic i sie o to klocic. Przeciez tego ze maja dom nie da sie ukryc i predzej czy pozniej by to wyszlo.

Do góry