reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się wieczornie:)
Ale tu cisza:)
Wampi-ja też nie wierze w tak zwane"naturalne metody antykoncepcji"
Dennis sie kąpie, S już w łóżku bo na rani do pracy a mnue jeszcze czeka powtórne sprzątanie; /

reklama
Kolano jak bolalo tak boli ale to zalezy od ulozenia nogi. Tak wiec dalam rade sprzatnac i pocwiczyc. Nie pamietam zebym sie uderzyla, przy wczorajszych cwiczeniach nie moglam raczej niczego uszkodzic bo zaczelo bolec po wieczor a cwicze przed 12 zawsze.

Ja tez wierze w duchy. Kiedys mieszkalam niedaleko cmentarza u z okna zawsze wueczorem bylo widac swiatelka zniczy. Raz ktos mnie szturchnal w plecy, wtedy byl moj ojciec w domu i myslalam ze to on ale in spal. Moi bracia nie raz wracali z placzem bo cos widzieli na podworku. Ale duchow nie nalezy sie bac jak ti chyba Renata powiedziala. One chca nam tylko cod przekazac. Mykam spac. Dobranoc. Jutro nadrobie.

witam z rana ;]

my jestesmy bardzo zmeczeni... wczoraj mielismy ciezki dzien
moja mlodsza siostra[13lat] uciekla z domu od 12 do 21 wszyscy ja szukali rodzina znajomi policja
poklocila sie rano z mama takiego stracha nam naroila ale na szczescie wieczorem wrocila do domu bardzo sie bala i cala byla roztrzesiona.
tylko nie wiedziala jakie bd konsekwencje tera jest juz notowana na policji i czeka ja psycholog policyjny .

heppy daj linka do bloga ;)

Witam z rana:) Ale tu cichutko...
młodamama siostra może nie wiedziała jak rozwiązać problem i stąd ucieczka;/ dobrze ze wróciła:) Tylko teraz będzie miała kłopoty;/
happymum na pewno będę zerkać na Twojego bloga:):)

Pospaliśmy do 9.45:) U nas pada od samego rana... Wczoraj zrobiłam ciacho zebrę to akurat będzie do kawki bo teściowie maja przyjechać po południu, a tak to nic u nas ciekawego sie nie dzieje :p Czekamy na lepsza pogodę, a podobno ma być tak do soboty:wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia wszystkim:-)

czesc dziewczyny :)
na szczescie w przyszly weekend juz sie bedziemy przeprowadzac o ile wszystko pojdzie dobrze wiec chyba jakos dam rade z tymi duchami. Chociaz od poniedzialku Z. zaczyna nocki wiec pewnie bede panikowac i robic po gaciach ze strachu :(

mloda mama ja kiedys tez ucieklam z domu na Woodstock ale to mialam juz 17 lat i rodzice wiedzieli mniej wiecej gdzie bylam :D

happy a czym tesciowa cie wkurzyla? i tez kiedys zalozylam bloga ale przez brak internetu mi troche umarl i moze po przeprowadzce znow do niego wroce :) a teraz napewno bede na twojego zagladac.

Kechu-tak w skrócie: tescie distali dom od państwa i nie chcieli żeby ktoś wiedział, i jakaś koleżanka podeszła do jej córki (siostry S.) I mówi podobno ridzice dom dostają? " no i teściowa mowi do Mojego S. Ze ja rozpowiadam że dom dostali jak ja z tymi dziewczynami ktire o tym wiedzą juz bardzo długo nie rozmawiałam, no i się wkurzylam i napisałam teściowej miłego smsa.

reklama
happy eh...tacy sa ludzie. Swoja droga nie rozumiem po co taka tajemnice z tego robic i sie o to klocic. Przeciez tego ze maja dom nie da sie ukryc i predzej czy pozniej by to wyszlo.

Do góry