reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda mama bawcie się dobrze

Paulina moja znajoma ma "dwukolorową" obrączkę i kolory się nie zlewają.

Anula gratuluję

My obrączki braliśmy u znajomego jubilera. prawie 6 lat i nic się z nimi nie dzieje. Na apart czy inne firmy szkoda nam było kasy

reklama
anula to super że Bartuś pójdzie do przedszkola:-) fajnie że udało Wam się wszystko załatwić:)

My juz po spacerku, synek wyszalał się na rowerku i zasnął:-) teraz zaczęło troszkę wiać ale może jeszcze pójdziemy na spacerek.
Powiesiłam pranie na dworze, moment i juz suche:)

Hej:) mam nadzieje że uda mi sue wszystkim odpisać:)
Madzialena-fajnie ze synek wyszalal się na dworze:)
Aniula-super ze się dostał do przedszkola:) my też czekamy za listem!
Asik-jak dzieciaczki?
Skodzia-dsj znać jaki wynik:)
Ewi-Powodzenia z dieta:)
Co do obrączek:ja toleruje tylko te zwykłe gładkie inne mi się nie podobają, no i ewentualnie grawer od wewnątrz.
U nas pogoda dziwna pół godziny gorąco, później leje i wieje i znowu ciepło:)

czesc dziewczyny :) ale letnia pogoda przez ostatnie dwa dni byla. Nuc tylko na dworze siedzielismy i Nikos nie mial czasu odstawiac swoich histerii :)

Masakra dziewczyny...wierzycie w duchy? bo ja chyba w nawiedzonym domu mieszkam i zaczynam robic po gaciach bo sie za bardzo nakrecam.

Magda jakbym czytala o swoim ojcu nigdy na nas zlotowki nie dal a nie przepraszam 20zl raz dal dla mnie i na brata na caly miesiac. Jak nie chce dac matce to niech pojdzie z nia kupia razem wtedy befzie pewny ze na dana rzecz daje jak sie boi np ze matka na siebie chce wydac bo nie ktorzy faceci tak mysla yhh szkida slow ja tutaj mam sasiadke ktora ma 3 dzieci 6, 3 lat i trzeci mlodszy od Zu to wziela najmlodszego i posza do dsm a tych 2 synow zostawila matce no bo po co jej a tatus nie zobowiazal sie do placenia alimentow no bo po co jest matka chore to jest ... moj ostatni post ktory sie nie wyslal

Pogoda piekna u nas siedzimy w raszowce

Zuziak juz spi ja sie zrelaksuje w wannie i Was nadrobie ;)

sandra, happy najpierw te wszystkie halasy tlumaczylam sobie ze to albo przeciag albo od sasiadow cos slychac albo poprostu przez to ze to stary dom to naturalnie halasuje ale wczoraj jak usypialam mlodego nagle jego stolik edukacyjny sam sie wlaczyl i zaczal grac i to w taki sposob ze najpierw dwa razy zagral jedna melodie a potem inna. Jak by sie tam cos zawiesilo to raczej grala by tylko jedna nie? :confused: do tego ciagle jakies dziwne stuki slychac. Siostra Z. juz jakis czas temu mowila ze tu straszy, ze slyszy jak ktos chodzi albo stuka garnkami chociaz byla wtedy sama ale jej nie wierzylam a teraz sama juz nie wiem. Jeszcze dzis mi powiedziala ze w tym domu cos sie wydarzylo (niedawno dowiedziala sie od swojego meza o tym) ale do poki mieszkamy w tym domu to nam nie powie. No i ja jako cykor w takich sprawach juz sie nakrecilam.

reklama
No to tak podlapalam temat ze antykoncepcji i aparacie byla mowa wiec xd

Jak ma sie spirale to mozna zajsc w ciaze wiec zadna to antykoncwpcja mam znajoma ktora wlasnie tak zaszla w ciaze i na tyle dobrze ze w czas jej spirale wyciagneli. Na zastrzyki bym sie nie zdecydiwala bo ti nawet 8msc trzyma ja biore pod uwage tabsy lub plastry po porodzie zaczelam brac tabsy ale zle mi dobral bo przez caly czas bylam wsciekla o boziu hak sobie przypomne to wrrr a jak przychodzila @ to bylam oaza spokoju xd mialam isc zmienic ale zawsze brakowali czasu na gina a teraz nie potrzebuje xd

Co do apartu to tez slyszalam ze sie lamia itp a bizuteria podoba mi sie w yes lub w.kruk

Ahh Kasia czytalam jej posty byla pelna wiary w tym wszystkim szkoda ridziny dzieci ale bog tak chciaal nie meczy sie bo to bol tak jak pisala Kasia morfina a jaki widok jak zona mama cierpi a pomoc noe da rady. Ja nie moge zrozumiem tego ze tkie cpuny chlejusy ktorzy pija byle co cpaja byle co nic ich nie lapie a osoby ktore chca zyc maja dla kogo umieraja zostawiaja puste po sobie

Do góry