reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

OLCIA przy kazdej antykoncepcji mozna zajsc w ciaze. Chyba ze podwiazesz jajca chlopu ;p ja z apartu jestem zadowolona :)
KECHU ja bym spieprzala, zbyt strachliwa jestem. My tez mieszkamy w starym domu, bo dom z 1918 roku jest, calutki z drewna ale takie cos sie nie dzieje... no oprocz wlaczajacego sie kwakania w zabawce Nikoli ale to sie dzialo juz jak jeszcze mieszkalismy w bloku. Moze popatrz w necie, beda jakies info o tym domu skoro jakas tragedia sie tam stala? W miejscowosci mojej kuzynki w tamtym roku gosc zamordowal zone siekiera, po czym wyniosl zwloki przed dom zeby ja znalezli a sam powiesil sie w stodole. Dom juz sprzedany. Wlasciciele o tym dowiedzieli sie od ludzi na wsi...

reklama
Skodzia Oby wyniki byly dobre.

KECHU A bardzo stary jest ten dom? Nic dziwnego ze sie dygasz. Nikt nie powinien opowiadac takich historii o domu w ktoryms ktos mieszka.

Jutro czeka mnie odpoczynek. Cis sobie zrobilsm w kolano ale moze przejdzie, oby.

Kechu-straszne!
Olcia-kilka moich koleżanek zaszło w ciążę na spirali i w większości przypadków skończyło sue poronieniem lub skrobanka:(
Eh dziewczyny jakiś spokojny dzień dziś miałam taki leniwy, na ale z S. Już trochę lepiej choć o dziecku mowy nie ma:(

Hej
Ania gratki dostnia sie do rpedszkola:-)
Paulina co do obraczek to ja mialam takie wlasnie bale zloto z zoltym i ten bialy przechodzil w zloty i to mi sie nie podobalo, :p moze to tez zalezne jest od wielkosci tych paskow, ? niewiem, moze im mnie zlota tym mniej przechodzi to biale zloto.? niewiem, nigdy wiecj takich bym nie wziela.
Kechu :szok: ja juz bym szukala nowego mieszkania, bo bym nie spala, za mocno strachliwa jestem w tym temacie :////

Co do antykoncepcji ja od poltora roku jade na anty proszkach :p i mam nadzieje ze dlugo zajade :sorry::laugh2: dzieci wiecej nam nie trzeba, ale jakby cos ten tegez to swiat sie nie zawali.... chyba....:eek::nerd::eek::sorry:
U nas wczoraj bylo super, a dzis juz pochmurno, no ale taki urok i tk mialo byc ponoc :sorry:
milego weekendu

heja.

my zaraz do Kolna jedziemy a potem do Bialej Piskiej.reszte zaproszen porozwozić.

Kechu ja w duchy wierze, ale wychodze z zalozenia ze jesli ja sie nie przyczynilam do czyjesjs smierci to niemam co sie bac. My mieszkalismy w domu gdzie wlasciciel sie powiesił 4 m-ce przed naszym wprowadzeniem. tzn powiesil sie w chlewku. Tesciowa moja do chlewka nie weszla ani razu, mame zimne poty zlewaly na samą mysl ze ten chlewek stoi obok domu. A mi to latalo z kazdej str.
Mialam wrazenie ze ktoś jakby byl zawsze obok mnie w tym domu, ale anbi ja go nie zaczepialam ani on mnie :)
5 lat temu jak zginął moj brat Filip twierdził ze wujek jest u nas w domu. ze on go widzi. no pierwsza reakcja moja jak mi pokazal zdiecie mego brata i tlumaczy ze on siedzi u nas zawsze nad telewizorem mnie zszokowala. Myslalm ze on bredzi od rzeczy.. ale widocznie widzial jakies coś nad tym tv.

Ja wychodze z zalozenia ze zywych trzeba sie bac, nie umarłych.

Wczoraj bylo cudownie cieplo. F w ramach 1 dnia wiosny objadl sie lodów. Oskar tez. Ze sie nie pozygali ;/ mi po 2 bylo dosc.

Witam z rana:) D. pojechał do pracy a mi już nie chce się spać:)
kechu ja bym sie bała, tym bardziej że strachliwa jestem:) My mieszkamy w starym budownictwie, podłogi sa drewniane i czasami po nocach skrzypią jak nie wiem, ale już się przyzwyczaiłam, na początku się bałam:) Ale moja babcia ma dziwne wkręty jak przyjedzie na noc - mój tato jak jeszcze żył to lubił po pracy pichcić sobie w kuchni po nocy, i jak w nocy skrzypią podłogi to mówi że to pewnie nasz tato chodzi sobie w nocy po kuchni hehe, ostatnio piłyśmy w kuchni herbatkę i drzwi nagle sie otworzyły to powiedziała że tato przyszedł sobie do nas na herbatę... Masakra:)
happymum to dobrze że dogadujecie sie z S.:) Wiadomo temat o dziecku będzie teraz bardzo drażliwy dla Was i oby nie prowadził do kłótni;/
ewi oby kolano szybko przestało boleć:) a nadwyrężyłaś sobie przy ćwiczeniach czy jak? A tak w ogóle to jakie ćwiczenia wykonujesz?:) są jakieś efekty?:)
renata masz racje żywych trzeba się bać nie umarłych:)

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
Hej.
U nas 8-30 a mala spi:eek:
Co do duchow to wierze w nie. Jak zmarla moja bqbcia to mama na pogrzebie poprosila ja modlac sie zeby nie przychodzila do niej w snach bo ona sie strasznie boi takich rzeczy...
Babcia nie zyje juz 7 lat i nigdy jej sie nie przysnila. Zawsze sni mi sie i wtedy mama idzie na cmentarz a tam np, kwoaty z wazonu wyrzucone, liscie zgrabic trzeba:) znak daje. Przed przyjazdem do Pl zawsze mi sie sni przypomina ni chyba o sobie zebym przyszla na cmentarz i podczas pobytu zawsze ide 2-3 razy:) bardzo bylam z nia zzyta..

I tez jestem zdania ze zywych sie trzeba bac niz umarlych.
Renata- dzieci podobno maja wlasnie takie cos ze widza cos czego dorosli nie moga ujrzec lub rozmawiaja z nimi. I wierze w to.
Ja ti bardziej sie boje tego ze np idac w nocy do lazienki bedzie w domu jakis wlamywacz:p mieszkamy niby w spokojnej okokicy ale kilkw wlaman tutaj bylo.. Drzwi na klucz zawsze ja zamykam, oni nie... Jak przysne to potrafie zerwac sie w srodku nocy i isc zamknac drzwi.. Mimo ze wracaja ostatni do domu klucz w drzwiach to i tak nie zamykaja..

Chyba za dlugo pospalam bo glowa mnie boli :p

Hej:) kurde ale mam szczęście) drugi dzień wstałam o 10:)
Jak bylam mała snila mi se ora babcia ktora mnie wychowywala zanim zmarła.... siedziała na łóżku i glaskala mnie po głowie

U nas pogoda się popsuła, deszcz na przemian ze słońcem i wiatrem.
Hehe ktoś mi chyba Oliwkę podmienił, jak nigdy sama z siebie posprzątała swój pokój, pomyła naczynia po śniadaniu i w ogóle jest b. grzeczna:biggrin2:

Happy dzięki, dzieciaki ogólnie ok. D. tylko katar ma a O. jeszcze trochę kaszle. Tylko pozazdrościć, że Dennisek daje Ci tak długo pospać. Choć ja też nie narzekam bo młody zasypia ok 20 i śpi do 8

Kechu ja niewierzę w duchy. Według mnie każdą sytuację da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć

Ewi a co Ci się stało w kolano? Kciuki żeby przeszło

Liza u nas też taka pogoda do d*py

reklama
Asik-Dennis też zazwyczaj od 20-8 ale ostatnio straszny śpioch z niego; ) dobrze ze dzieci w miarę zdrowe:) ja wlasnie biorę sie za sprzątanie... niestety Dennis za dużo nie pomoże

Do góry