reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ania ale nie mam co narzekać bo babka tak super wyrozumiała a sama miała Dawida z jego ojcem z wpadki w wieku 17 lat.
Ja ją strasznie lubie bo jest to babka normalna a kiedyś była zoną Dawida ojca;-)

Może komuś sie nie podoba moja teściowa przyszła Iwonka.Niech zachowa to dla siebie

reklama
Ania ale nie mam co narzekać bo babka tak super wyrozumiała a sama miała Dawida z jego ojcem z wpadki w wieku 17 lat.

Ja ją strasznie lubie bo jest to babka normalna a kiedyś była zoną Dawida ojca;-)​

Może komuś sie nie podoba moja teściowa przyszła Iwonka.Niech zachowa to dla siebie​

Mam nadzieję, że nie pomyślałaś, że mi się nie podoba postępowanie Twojej teściowej. Wręcz przeciwnie:tak:;-). Fajnie, że mimo wieku nie wstydzi się swojej orientacji i uważa to za coś normalnego:-). Myślę, że to pozytywna babeczka;-):tak::-).

Aniu 27 Grudnia 2006 a Twoja Hania kiedy???
Zdróweczka dla Was życzę
kornelka no ciekawą masz teściową;-)

ja się wole na temat teściów nie wypowiadać bo z nimi to różnie
zacząłam to poprostu olewać co mówią (teść alkoholik i czasem się mu
śrubki luzują) są bo są i tylę:-p:-p

Kornelka no faktycznie teściową masz super wyluzowaną... Ludzie ze starszych od nas pokolen potępiają mlodzież o innej orientacji. A tu prosze ;-) Gratuluje teściowej!!!
Rodzina Marka jest wporządku... Mama jest ok tylko czasami nie wiem jak sie przy niej odezwać, ojczym małomówny, marka taty nigdy nie poznałam, siostre ma też wporządku i super szwagra... W sumie teraz wiecej czasu spedzam z jego rodzina niz moja...

Aniu uciekasz już ???
Jak coś łapie to lepiej poleżeć

No czuje, że coś łapie, zresztą moją Hanie też, musimy się dziś wygrzać w nocy razem;-):-D.

Czarna, moja Hania 25 stycznia, to jest między nimi miesiąc różnicy;-):-). Z czasem taka różnica się zaciera, już się praktycznie zatarła:tak:.
Ps. Ja na temat swoich niedoszłych też się nie wypowiadam:-p:-D.

reklama
czarna widze że znasz problem mój ;-) chodzi o przyszłego teścia niby jest teraz przez 2 miesiące nie pijącym ale ja mu nie wierze po prostu.
A i pewnie synka masz cudownego i takiego słodkiego co ???

Ja wam powiem że mama mojego ukochanego jest wyrozumiałą szczerą i super kobietą

Do góry