reklama
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
zmiana planow Ł pokupowal wszystko do pizzy i jednak bd teraz pizza )
happy ja jak teraz o tym sobie pomyslalam to pewnie u nas tez skonczy sie na jednym bo nie dosc ze Z. nigdy nie chcial miec dzieci wiec kolejne to dla niego abstrskcja, syna juz ma a corki tym bardziej nigdy nie chcial a zanim dorobimy sie wlasnego mieszkania to juz bedzie za pozno na drugie wiec nie lam sie, obie zostaniemy z jednym
magda jak bym widziala sytuacje za moich czasow studenckich. Ludzie to sa wogole nie wychowani, czasem mysle ze niektorzy to prosto z buszu uciekli i dlatego nie potrafia zyc z innymi.
Mloda mama my pizze mielismy wczoraj i na dobry miesiac mi wystarczy bo dwa dni ja jedlismy taka wielka byla a i smacznego!
magda jak bym widziala sytuacje za moich czasow studenckich. Ludzie to sa wogole nie wychowani, czasem mysle ze niektorzy to prosto z buszu uciekli i dlatego nie potrafia zyc z innymi.
Mloda mama my pizze mielismy wczoraj i na dobry miesiac mi wystarczy bo dwa dni ja jedlismy taka wielka byla a i smacznego!
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Mały obudzil sie i znow strasznie marudzi ;[
ciagle musi byc na recach i i to nie pomaga juz nie mam sily ;/
ciagle musi byc na recach i i to nie pomaga juz nie mam sily ;/
mloda mama dobrze wiem co przechodzisz moj od tygodnia ma tak samo. I wez caly dzien na rekach nos 1,5 roczne dziecko. Rece to juz mam do ziemi, kregoslup wysiada a ja jestem na skraju zalamania. Naprawde ledwo juz ciagne z tymi jego histeriami i najgorsze ze nie wiem czy to przez trojki ktore mu wychodza czy pokazuje juz swoj charakterek zeby mnie oswoic przed buntem dwulatka? Koszmar! Jeszcze z tydzien lub dwa takiej jazdy a w kaftanie mnie wywioza
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Kechu no masakra ale wiesz ja nie wiem czy tez przez to mleko sie nie najada bo kazala nam dawac co 2h 90ml ale dla niego to chyba malo tym bardziej ze to mleko jest mniej wartosciowe ..juz sama nie wiem . ;[
Anula1989
Fanka BB :)
Mloda mama obu zabki szybko wyszlyu nas zeby wychodzily bez problemu ani razu nie dawalam nic na bol, zeli i tego wszystkiego nie musialam stosowac.A smarowalas zelem? wiem tez ze mozna dawac schlodzone w lodowce gryzaki
Ketchu na nas najgorzej bylo gdy maly mial 1,5-2 lata myslalam ze oszaleje. Teraz jest lepiej ale roznie bywateraz latwiej mu cos wytlumaczyc ale tez nie zawsze czasami gdy sobie cos wymysli nie ma zmiluj mozna prosic, tlumaczyc a grochem o sciane, cale szczescie rzadko tak jest;-)
Ketchu na nas najgorzej bylo gdy maly mial 1,5-2 lata myslalam ze oszaleje. Teraz jest lepiej ale roznie bywateraz latwiej mu cos wytlumaczyc ale tez nie zawsze czasami gdy sobie cos wymysli nie ma zmiluj mozna prosic, tlumaczyc a grochem o sciane, cale szczescie rzadko tak jest;-)
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Anula juz smarowalam i gryzak dawalam teraz usnal z butelka w buzi )
reklama
Anula no wlasnie moj odkad skonczyl 1,5 roku to zaczyna pokazywac swoj charakterek ale ostatni tydzien to jakas masakra jest. Tylko mu na cos nie pozwole i jest histeria, potrafi nawet tak o bez powodu chodzic po pokoju i ryczec. Eh...i mowisz ze tak az pol roku moze byc?
Mloda mama to moze dodaj do tego mleka trosze kleiku? wtedy bedzie bardziej sycace
Mloda mama to moze dodaj do tego mleka trosze kleiku? wtedy bedzie bardziej sycace