reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka, melduje sie.
Czytam ale weny brak do pisania -_-

Pogoda sie popsula od soboty, ale d piatku coraz blizej bo wtedy znow ma byc 17 stopni :tak:, choc u nas cieplo bylo caly czas tyle z ewialo i padalo :tak:

Pozdrawiam!

Hej.
Moja wstala po 5 i drze japke ciagle... Ciezki poranek nas czeka, ehhhhh

Sytuacja w domu strasznie napieta jest.. Mam juz dosc konkretnie;//

Witam z rana .
Moj maluszek wstal 7.30 a poszedl spac o 21 i wstal o 5 zjesc mleko az nie wierze bo zawsze w nocy budzi sie z 2/3 razy zeby zjesc ,,,,
pogoda u nas fatalna na dwor nie mozna wyjsc Ł ma wolne to z nami siedzi ;)

Paulina wspolczuje moj tez tak ostatnio mial.

Hej Dziewczyny ja obciazenie glukoza robie, za pol h pobranie drugi raz krwi, tak mnie straszyli ze to obrzydliwe a mi elegancko weszlo bez cytryny ;-)

Paulina moj tez jakos o trzeciej sie obudzil i chyba przez godzine lazil nam po glowach. Teraz jestem taka polamana ze podmiesc sie nie moge. :(
Liza u nas taka sama pogoda. Wczoraj to tylko z rana pokropilo ale wiatr byl paskudny :)

Magda a co sie dzieje w domu? Dalej konflikt o sprzatanie?

Mloda mama ani sie obejrzysz a twoj mariuszek w ogole nie bedzie sie budzil w nocy. :)

Hej dziewczyny:) my jux wdtalismy. Wczoraj caky dzień sorzatalam itd.
Zła jestem jak cholera bo poklucilam sie z S. N ni i drugiego dziecka nie będzie:( wiec nici zze staranek i e czwartek jak zdejme implant to albo zakladam spirale albo biorę zastrzyki...no i Dennis zostanie jedynakiem...smutno mi trochę ale przejdzie... a pozatym u nas wszystko ok.

reklama
Kechu-miał wiele wytłumaczen, zaczynając od braku puenuedzy i tego ze nue będzie mógł już sobue nuc kupić, u argumety przy dwujce dzueci nawet wyjscie do sklepu to już meczarnia, ze uest za młody i setki innych argumentów.... zmuszać go nie będę ale żeby nie obudził za 5 lat.

Do góry