reklama
G
guest-1673535084
Gość
3 w nocy a moj dziec na w czterech literach sen.... spoko....
Liza
Fanka BB :)
Hejka, melduje sie.
Czytam ale weny brak do pisania -_-
Pogoda sie popsula od soboty, ale d piatku coraz blizej bo wtedy znow ma byc 17 stopni , choc u nas cieplo bylo caly czas tyle z ewialo i padalo
Pozdrawiam!
Czytam ale weny brak do pisania -_-
Pogoda sie popsula od soboty, ale d piatku coraz blizej bo wtedy znow ma byc 17 stopni , choc u nas cieplo bylo caly czas tyle z ewialo i padalo
Pozdrawiam!
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Witam z rana .
Moj maluszek wstal 7.30 a poszedl spac o 21 i wstal o 5 zjesc mleko az nie wierze bo zawsze w nocy budzi sie z 2/3 razy zeby zjesc ,,,,
pogoda u nas fatalna na dwor nie mozna wyjsc Ł ma wolne to z nami siedzi
Paulina wspolczuje moj tez tak ostatnio mial.
Moj maluszek wstal 7.30 a poszedl spac o 21 i wstal o 5 zjesc mleko az nie wierze bo zawsze w nocy budzi sie z 2/3 razy zeby zjesc ,,,,
pogoda u nas fatalna na dwor nie mozna wyjsc Ł ma wolne to z nami siedzi
Paulina wspolczuje moj tez tak ostatnio mial.
Paulina moj tez jakos o trzeciej sie obudzil i chyba przez godzine lazil nam po glowach. Teraz jestem taka polamana ze podmiesc sie nie moge.
Liza u nas taka sama pogoda. Wczoraj to tylko z rana pokropilo ale wiatr byl paskudny
Magda a co sie dzieje w domu? Dalej konflikt o sprzatanie?
Mloda mama ani sie obejrzysz a twoj mariuszek w ogole nie bedzie sie budzil w nocy.
Liza u nas taka sama pogoda. Wczoraj to tylko z rana pokropilo ale wiatr byl paskudny
Magda a co sie dzieje w domu? Dalej konflikt o sprzatanie?
Mloda mama ani sie obejrzysz a twoj mariuszek w ogole nie bedzie sie budzil w nocy.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny my jux wdtalismy. Wczoraj caky dzień sorzatalam itd.
Zła jestem jak cholera bo poklucilam sie z S. N ni i drugiego dziecka nie będzie wiec nici zze staranek i e czwartek jak zdejme implant to albo zakladam spirale albo biorę zastrzyki...no i Dennis zostanie jedynakiem...smutno mi trochę ale przejdzie... a pozatym u nas wszystko ok.
Zła jestem jak cholera bo poklucilam sie z S. N ni i drugiego dziecka nie będzie wiec nici zze staranek i e czwartek jak zdejme implant to albo zakladam spirale albo biorę zastrzyki...no i Dennis zostanie jedynakiem...smutno mi trochę ale przejdzie... a pozatym u nas wszystko ok.
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kechu-miał wiele wytłumaczen, zaczynając od braku puenuedzy i tego ze nue będzie mógł już sobue nuc kupić, u argumety przy dwujce dzueci nawet wyjscie do sklepu to już meczarnia, ze uest za młody i setki innych argumentów.... zmuszać go nie będę ale żeby nie obudził za 5 lat.