reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka, melduje sie.
Czytam ale weny brak do pisania -_-

Pogoda sie popsula od soboty, ale d piatku coraz blizej bo wtedy znow ma byc 17 stopni :tak:, choc u nas cieplo bylo caly czas tyle z ewialo i padalo :tak:

Pozdrawiam!

Hej.
Moja wstala po 5 i drze japke ciagle... Ciezki poranek nas czeka, ehhhhh

Sytuacja w domu strasznie napieta jest.. Mam juz dosc konkretnie;//

Witam z rana .
Moj maluszek wstal 7.30 a poszedl spac o 21 i wstal o 5 zjesc mleko az nie wierze bo zawsze w nocy budzi sie z 2/3 razy zeby zjesc ,,,,
pogoda u nas fatalna na dwor nie mozna wyjsc Ł ma wolne to z nami siedzi ;)

Paulina wspolczuje moj tez tak ostatnio mial.

Hej Dziewczyny ja obciazenie glukoza robie, za pol h pobranie drugi raz krwi, tak mnie straszyli ze to obrzydliwe a mi elegancko weszlo bez cytryny ;-)

Paulina moj tez jakos o trzeciej sie obudzil i chyba przez godzine lazil nam po glowach. Teraz jestem taka polamana ze podmiesc sie nie moge. :(
Liza u nas taka sama pogoda. Wczoraj to tylko z rana pokropilo ale wiatr byl paskudny :)

Magda a co sie dzieje w domu? Dalej konflikt o sprzatanie?

Mloda mama ani sie obejrzysz a twoj mariuszek w ogole nie bedzie sie budzil w nocy. :)

Hej dziewczyny:) my jux wdtalismy. Wczoraj caky dzień sorzatalam itd.
Zła jestem jak cholera bo poklucilam sie z S. N ni i drugiego dziecka nie będzie:( wiec nici zze staranek i e czwartek jak zdejme implant to albo zakladam spirale albo biorę zastrzyki...no i Dennis zostanie jedynakiem...smutno mi trochę ale przejdzie... a pozatym u nas wszystko ok.

reklama
Kechu-miał wiele wytłumaczen, zaczynając od braku puenuedzy i tego ze nue będzie mógł już sobue nuc kupić, u argumety przy dwujce dzueci nawet wyjscie do sklepu to już meczarnia, ze uest za młody i setki innych argumentów.... zmuszać go nie będę ale żeby nie obudził za 5 lat.

Do góry