reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kechu-wycieczka super choć mocni wiało no i nóg i pośladków nie czuje:) ale naprawdę pozytywnie:) mały się kąpie i zaraz idzie spać a ja będę robić kebab w tortilli i oglądać film z S.

reklama
Hej dziewczyny my juz na nogach:/ ale mam lenia od rana, a musze dom posprzątać i na pocztę iść:/ może po kawie lepiej się poczuje

hej. ja na nogach od 5.40.

snieg za oknem ujrzalam i mi sie zrobilo zle ;/ moje krokusiki!!!!!! tak ladnie zakwitly.
mam nadzieje ze to chwilowe i ze wiosna powroci szybko :)

chlopaki w placówkach, a ja czekam na kobiete,ktora chce kupić akwarium nasze.juz po zakupach i po 2 kawach jestem, ale coś one chyba nie dzialają.

Witajcie, my na nogach od 6. Wstalam patrze przez okno a tam sniegu po kostki i snieg sypal:confused2:teraz deszcz pada, straszna chlapa. Do tego Bartek od wczoraj nie je, wczoraj zjadl tylko ciut obiadu i tyle, dzis wstal o 6 nic, spac tez bez jedzenia poszedl, gdy chce mu cos dac placze, juz dosc mam tego i tak co jakis czas:wściekła/y:
Renata ja zaraz 2 kawe robie bo 1 nic nie dala:no:

Boże dziewczyny współczuję śniegu, u nas chłodno i wietrznie.
Aniula- może będzie chory,? Dennis właśnie palaszuje ciemny chlebek z wendlina:)

Happy, nic mu jest. On ogolnie jest bardzo ciezki do jedzenia zwykle dobrze jest jesli zje 3 razy w ciagu dnia i to wciskac musze. A co jakis czas sa takie dni jak teraz a mnie cos trafia juz dosc tego mam, nawet to co lubi jest be:sorry:

witajcie .
u nas pada deszczyk i jest zimno ja jestem w szkole ....
malutki u mojej mamy ja tez u niej spalam bo Ł na nocke pracowal ;)
w sobote bylismy u tescia na imieninak najadlam sie bardzo tesciowa taki pyszny sernik zrobila mniam .
moja siostra byla takim niejadkiem ale wyrosla z tego teraz to wcina spooro ;)

reklama
Aniula-współczuję... nie wyobrażam sobie tych nerwow gdybym musiała zmuszać malego do jedzenia. A Bartuś od małego był nie jadkiem?
Młoda Mama-fajnie masz ze mama zajmuje sue czasem małym:)

Do góry