reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda a bo bylismy wczoraj na szrocie i znalezlismy swietne metalowe lozko za 300 zl i poprosilismy siostre Z. zeby popoludniu podjechala na ten szrot i nam kupila je bo ma tam znajomosci i napewno by jej troche sposcili z ceny i dlugo by pisac jak sie wykrecala i koniec koncow nie pojechala a dzisiaj juz go pewnie nie bedzie :(

Eh...mi osemka wychodzila ostatnio w wakacje. Myslalam ze oszaleje tak bolalo. O jedzeniu moglam zapomniec i zanim gdziekolwiek znalazlam wolnego dentyste to po 1,5 tyg przeszlo a teraz 2 osemka mi wychodzi i nic. Zero obiawow.

reklama
Magda -współczuję bólu:/
Ale jestem zla na S. Miał cały wolny weekend. W piątek grał doa nocy(ok jeden dzień rozumiem) w sobotę wstał prawie w południe u pojechał siostrze panele robić i wrócił i Ok.23. No i mowie mu dzisiaj ze może pójdziemy na spacer a on ze on dzisiaj nic nie robi bo jest zmęczony:/ na wszystko ma czas tylko nie dla mnie:(

happy skad ja to znam...moj dla mnie jako dla mnie tez nigdy czasu nie ma. Od 5 miesiecy chodze z niedokonczonym tatuazem bo nie moze znalezc chwili zeby mi go skonczyc.

Ostatnia edycja:
Hej. U nas fatalna pogoda leje i leje brrrr. Jestesmy u tesciow, ja leze w lozeczku zgodnie z lekarskim zarzadzeniem. Jeszcze jutro musze zrobic morfologie i obciazenie glukoza, a potem leze plackiem do piatku. Niskie cisnienie i to wiatrzysko mnie dobija.

Wspolczuje bolu zeba, ja po ciazy bede musiala od razu isc na kontrole calej szczeki, pewnie bedzie co robic po roku czasu od zakonczenia poprzedniego leczenia...

Chodzicie do dentysty na NFZ czy prywatnie??? Ja zawsze prywatnie ale chyba najwyzszy czas to zmienic i zaczac korzystac troche z panstwowej opieki medycznej...

Skodzia ja chodze na nfz. fakt dluzej sie czeka, ale dentystke mamy fajną, z dobrym podejsciem do dzieci i do mnie :D

Happy moj tez ma takie odchyły. wszystkim wokolo ma czas pomagac, odwiedzić, a ja sie musze dopraszac o uwage.Jak juz za mocno sobie pozwala pan mąz to dostaje lekki opiernicz i wraca na wlasciwy tor.

Hejo dziewczyny mt od wczoraj nie wychodzimy bo wieje pada no trudni xd
Zu przez ta pogode spiaca wczoraj wstalysmy o 13 a dzisiaj o 9 rekird xd

Wspilczuje boli zeba chyba najgorszy bol jaku moze byc ;/ mi chyba @ sie zbluza bo tak mnie do slodkiego rwie ze hoho xd

Dzisiaj o 14 ide sie spotkac z ta su... z poprzedniego mieszkania jakis sie denerwuje dziwnie chociaz wiem ze tacja po mojeh str jest wypowiedzenie najmu tak napisalam zeby bylo najlepeiej dla mbie xd ;D

Hejka:) Ale tu cichutko:)
magda strasznie współczuję bólu zęba;/ ja tez mam ósemkę do wyrwania;/ nie bolało az tak jak wychodziła ale boje się ją wyrwać :p chociaz wiem że trzeba:)
happymum mój chłop tez ma czasem takie odchyły, ale wiadomo przykro sie robi, ostatnio chciałam wyciągnąc go żeby poszedł z nami na spacer to stwierdził że całymi dniami pracuje na dworze i starczy my świeżego powietrza... ale nie powiem ostatnio sie poprawił, rozumiem że jest zmęczony, w końcu pracuje ale myślę że powinien znalezć czas żeby chociaż raz w tygodniu pójść z nami na spacer, ehh tak to juz jest, nie przejmuj się, może Twój S.miał naprawdę zły dzień:)
olcia powodzenia na tym spotkaniu:)

My od piątku siedzimy w domu,D. ma wolny weekend to chociaż mam troche lżej:) na przemian wieje i pada deszcz, pogoda okropna:no: zresztą i tak pewnie siedzielibyśmy w domku bo synek przeziębiony, ale juz jest poprawa, katar mniejszy, bidulek ma aż strupki pod nosem od tego kataru:(

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
happy i jak tam wycieczka?

skodzia ja chodze na nfz ale to u mnie glownie przeglady byly. No i w sumie to odkad poszlam na studia to nie bylam a to juz 4 lata.

Olcia i jak poszlo na spotkaniu?

A ja dzis podcielam wlosy bo juz liche mialam. Moze teraz troche odzyja :)

reklama
Witam się dziewczyny :-)
P zaczął spędzać z nami więcej czasu po ostatniej awanturze która miała miejsce 2 miesiące temu i rzeczywiście przejrzał na oczy , zaczął mi pomagać dużo i spędza z nami czas . w piątek zaczeliśmy grać razem na PS 3 w sobotę leżeliśmy całą trójką do 13 w łóżku i oglądaliśmy Tv później wzieliśmy się za wiosenne porządki i wszystko ładnie już przygotowane i na prawdę się starał każdy zakamarek czyścił . A dziś prawie jak w sobotę leniuchowo i rodzinny wypad na zakupy i do Mc donalda . I nie dawno wróciliśmy z urodzin i jestem padnięta . A jak wam mija wieczorek ??

Do góry