reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.
Noo u nas poki co pochmurno.. ale sprawdzalam pogoed I pozniej ma wyjsc slonko.. zobaczymy.

Mala wczoraj nie spala w dzien.. nie moglam jej uspac.. I przyszla godz 17 I tak zaczela marudzic, noo ale juz musiala wytrzymac do 19 przynajmniej.
Zrobilismy sobie grilla we dwoje. Moj wolal sasiada na piwo na ogrod, ale on mowil ze zjadl obiad I musi polezec.. a to G.... prawda bo to ona mu nie pozwolila.. Ostatnio grail w pilke bo co srody teraz graja I pozniej pod domem siedzieli wszyscy I pili piwo I ten tez byl doslownie ze 3 minuty bo ta go zaraz zawolala do domu... Taki pantofelek ze tragedia.. ze on sie tak daje.. Wczesniej siedzielismy sobie w salonie, gadalismy o glupotach, piwko, drink.. a teraz kazdy u siebie zamkniety w pokoju;/ Jakis czas temu siedzielismy drinka pilismy I chlopaki zaczeli zartowac cos tm a ta do niego mowi: Licz sie ze slowami co mowisz.. Noo masakraaaaaaaaaa. :nerd:

Milego dnia ;)

reklama
Dzieki happy :-*

Heh zaraz proponuje odtanczyc jakis taniec na odczynienie zlej pogody :p

Madzia mysle ze trzeba umiec wyposrodkowac pewne sprawy, a ta panna tego nie umie ;-)

Skodzia- noo wlasniee to jest to:)

U nas sloneczko wyszlo i siedzimy sobie w parku na laweczce i zajadamy chrupki kukurydziane :D
Cieplusiooo :)))

Jaka tu ciszaaaaaaaa, kobitki gdzie wy??????

Ja siedze na podworku. Mala spi wiec chwila dla umyslu.
Nie chce malpka mala siedziec w wozku na spacerze i dzis po parku musielismy krolewne prowadzac, badz poginala na czterech po trawie :D

Wstanie to pojdzoemy po ziemniaki bo mam ochote na fryty z sosem czosnkowym, mniammm :)

czesc dziewczyny :)

ale paskudna pogoda, masakra. Co chwile pada i jeszcze zimny wiatr wieje. Do tego siostra Z. tak mnie dzis wkurzyla...eh. Nigdy nie mozna polegac na ludziach...i to nawet w prostych i dosc blahych sprawach :(

Kechu- co sie stalo??

Jak ostatnio pisalam wam ze boli mnie zab i pozniej bylam u dentysty i mowila ze zeby zdrowe a dzis dostrzeglam ze wychodzi mi osemka i to od niej... Tak mnie dzis bolalo ze myslalam ze odetne sobie pol glowy. Bo bolalo pol glowy, dziaslo, ucho, kosc policzkowa nawet oko mnie bolalo i wlosy po prawej stronie.. Wzielam dwa ibuprofeny x200mg nie pomoglo to dolozylam jeszcze paracetamol x500mg ulzylo na jakies 3 godz i znowu zaczyma bolec. Czytalam ze niektorym wychodza nawet kilka lat:// to ja dziekuje:baffled:
Nawet smarowalam zelem na dziasla malej i na 5 min ok bylo.. Tragediaaaaa....

Magda mi w wakacje będzie 5 lat jak wychodzą... Na razie mam 2 i powiedzmy pół bo na dole dopiero widac napierd..... bo tego nie można nazwac bólem i zazwyczaj w wakacje i żrę dosłownie żrę ketanol... Więc współczuje z całego serca

Heja.

Boziu jaka okropna pogoda. wczoraj tak wiało ze ja fruwalam. Ze auta nie porwal wiatr z podworka to cud.

a dziś snieg ;/ i tak uroczo ma byc do czwartku ;/

Magda mi osemki wychodzą juz ok 15 lat. w podstawówce zaczely. w tamtym roku jedną mi dentystka wyrwala bo zanim caly ząb wyszedł to byl dziurawy, do tego tak mi zaczął bolec ze krew z ucha zaczela leciec od tego cisnienia. jeszcze 1 mi zostala.
ketonal to u mnie jak cukierki jest pophlaniany.

reklama
Witajcie,
u nas snieg sypie:wściekła/y:Ł dzis do pracy mial miec wolne ale o 20 zadzwonila kierowniczka zeby przyszedl za kogos
Magda, znam ten bol mi wyszlo prawie pol osemki i nic wiecej boli od kilku dni, do tego boli pol szczeki u gory :sorry:a jest tak od wakacji, co jakis czas zaczyna bolec

Do góry