reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.
Noo u nas poki co pochmurno.. ale sprawdzalam pogoed I pozniej ma wyjsc slonko.. zobaczymy.

Mala wczoraj nie spala w dzien.. nie moglam jej uspac.. I przyszla godz 17 I tak zaczela marudzic, noo ale juz musiala wytrzymac do 19 przynajmniej.
Zrobilismy sobie grilla we dwoje. Moj wolal sasiada na piwo na ogrod, ale on mowil ze zjadl obiad I musi polezec.. a to G.... prawda bo to ona mu nie pozwolila.. Ostatnio grail w pilke bo co srody teraz graja I pozniej pod domem siedzieli wszyscy I pili piwo I ten tez byl doslownie ze 3 minuty bo ta go zaraz zawolala do domu... Taki pantofelek ze tragedia.. ze on sie tak daje.. Wczesniej siedzielismy sobie w salonie, gadalismy o glupotach, piwko, drink.. a teraz kazdy u siebie zamkniety w pokoju;/ Jakis czas temu siedzielismy drinka pilismy I chlopaki zaczeli zartowac cos tm a ta do niego mowi: Licz sie ze slowami co mowisz.. Noo masakraaaaaaaaaa. :nerd:

Milego dnia ;)

reklama
Dzieki happy :-*

Heh zaraz proponuje odtanczyc jakis taniec na odczynienie zlej pogody :p

Madzia mysle ze trzeba umiec wyposrodkowac pewne sprawy, a ta panna tego nie umie ;-)

Skodzia- noo wlasniee to jest to:)

U nas sloneczko wyszlo i siedzimy sobie w parku na laweczce i zajadamy chrupki kukurydziane :D
Cieplusiooo :)))

Jaka tu ciszaaaaaaaa, kobitki gdzie wy??????

Ja siedze na podworku. Mala spi wiec chwila dla umyslu.
Nie chce malpka mala siedziec w wozku na spacerze i dzis po parku musielismy krolewne prowadzac, badz poginala na czterech po trawie :D

Wstanie to pojdzoemy po ziemniaki bo mam ochote na fryty z sosem czosnkowym, mniammm :)

czesc dziewczyny :)

ale paskudna pogoda, masakra. Co chwile pada i jeszcze zimny wiatr wieje. Do tego siostra Z. tak mnie dzis wkurzyla...eh. Nigdy nie mozna polegac na ludziach...i to nawet w prostych i dosc blahych sprawach :(

Kechu- co sie stalo??

Jak ostatnio pisalam wam ze boli mnie zab i pozniej bylam u dentysty i mowila ze zeby zdrowe a dzis dostrzeglam ze wychodzi mi osemka i to od niej... Tak mnie dzis bolalo ze myslalam ze odetne sobie pol glowy. Bo bolalo pol glowy, dziaslo, ucho, kosc policzkowa nawet oko mnie bolalo i wlosy po prawej stronie.. Wzielam dwa ibuprofeny x200mg nie pomoglo to dolozylam jeszcze paracetamol x500mg ulzylo na jakies 3 godz i znowu zaczyma bolec. Czytalam ze niektorym wychodza nawet kilka lat:// to ja dziekuje:baffled:
Nawet smarowalam zelem na dziasla malej i na 5 min ok bylo.. Tragediaaaaa....

Magda mi w wakacje będzie 5 lat jak wychodzą... Na razie mam 2 i powiedzmy pół bo na dole dopiero widac napierd..... bo tego nie można nazwac bólem i zazwyczaj w wakacje i żrę dosłownie żrę ketanol... Więc współczuje z całego serca

Heja.

Boziu jaka okropna pogoda. wczoraj tak wiało ze ja fruwalam. Ze auta nie porwal wiatr z podworka to cud.

a dziś snieg ;/ i tak uroczo ma byc do czwartku ;/

Magda mi osemki wychodzą juz ok 15 lat. w podstawówce zaczely. w tamtym roku jedną mi dentystka wyrwala bo zanim caly ząb wyszedł to byl dziurawy, do tego tak mi zaczął bolec ze krew z ucha zaczela leciec od tego cisnienia. jeszcze 1 mi zostala.
ketonal to u mnie jak cukierki jest pophlaniany.

reklama
Witajcie,
u nas snieg sypie:wściekła/y:Ł dzis do pracy mial miec wolne ale o 20 zadzwonila kierowniczka zeby przyszedl za kogos
Magda, znam ten bol mi wyszlo prawie pol osemki i nic wiecej boli od kilku dni, do tego boli pol szczeki u gory :sorry:a jest tak od wakacji, co jakis czas zaczyna bolec

Do góry