reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula tak to wlasnie jest one sa pepkiem swiata , ... ja jak stalam w kolejce w biedronce i otworzyli nowa kase to mslalam ze te babska mnie tam zmasakruja ;/ bo przeciez one nie maja czasu w kolejce stac ...ehh my wlasnie wybieramy sie do mojej mamy .
wiec do wieczorka ;*

reklama
My już wróciliśmy od lekarza, 3 godziny byliśmy;/ Oskrzela czyste, gardło też, po prostu katarek synkowi spływa. Doktorka kazała kupić syrop, wit.C i krople takie trochę droższe do noska ale dobre są, mam nadzieję że przejdzie:) Na dwór możemy wychodzić:)

ANULA nie rozumiem takich ludzi.. jakby sami dzieci nie mieli, dziecko przeciez ma prawo czasem zapiszczeć w sklepie a nie od razu jakieś głupie teksty;/ No niestety my rodzice nigdy nie potrafimy przewidzieć humorków naszych dzieci:)
MŁODA MAMA ale słodziutki szkrab :D Rzeczywiście nie wygląda na śpiącego hihi :)

Asik- a jakie masz ciacho?? :D
Anula- masakraaaaa takie babska sa straszne. Tu sie nie spotkalam z takim czyms ale w Pl noo oczywoscie ze takk bo jakby inaczej... I pamietam ze tamtego dnia tesciowa malo nie przetracilam bo tak mnie wkurzala to jeszcze jakas baba bo mala wyje to jej powiedzialam ze jak ma problem to niech wyjdzie ze sklepu, powiedziala ze jestem niewychowana a ja jej na to ze ona takze i wyszla ze sklepu :p glupie babuchy.

Ja wrocilam z miasta, ledwo sie doczolgalam... Ide po co innego a kupuje 10 innych rzeczy :D i jak nie zapisze to nie kupie to co chce i ciasta tez nie bedzie hehe :D

Mala niby taka zmeczona prawie zasypia a nagle jej sie przyponnialo ze pobawic sie miala i soedzi na ziemi i sie bawi ..

Anula miałam podobną sytułacje jak wiki miała 3 latka w tramwaju jechałyśmy do miasta i siedziała mi na kolanach a jakaś baba do mnie podeszła i że mam jej ustąpić miejsca a ja jej na to że nie ma takiej opcji baćo jestem z dzieckiem zaczęła nadzierać tą japakę że aż Wiki się przestraszyła i zaczęła mi płakać tak ją zrąbałam że moje dziecko nie będzie wąchać czyiś zadków bo ona chce siedzieć na szczęście ludzie ja zbesztali i wysiadła ale gdyby nie Wiki na kolanach to bym jej przywaliła .
Ja ostatnio mam brak weny a roboty więcej niż sił zaraz biorę się za prasowanie
pogoda śliczna przez 2 tyg super ciepło a my w domu bo Wiki drugi tydzień trzyma
A co u was ??

Hej dziewczyny:) zrobiłam ciasto"kruszaniec" i właśnie się piecze:) mam nadzieje że będzie dobre:) mały jadł ubite białka z cukrem i bardzo mu smakowało:) zaraz kąpiel i spanie:) a mama relax:)

Witam z rana, po wizycie okej, USG okej, moj lekarz jest dziwny tak mnie nastraszyl skrocona szyjka 2 tyg temu, miesiac temu miala 47mm, teraz ma 45mm, palcem to on sobie moze badac, na USG mam pewnosc. Z tym ze mala naciska glowka na ujscie wiec kazal mi lezec.

Ale macie przeboje z tymi kobietami, ale fakt ze starsze osoby sa bardzo roszczeniowe i chamskie w tych czasach...

My jestesmy u rodzicow, jutro jedziemy do tesciow i znow lezenie plackiem caly tydzien...

Milego dzionka :-*

Witam ,
My standardowo pobudka o 6 ;[
chyba juz musze sie do tego przywzyczaic ...
Wczoraj bylam u mamuski poszlysmy z małym i moja babcia polazic po sklepach bo chcialam kupic sobie spodnie ,,, ale stwierdzilam ze jeszcze poczekam i jak wrocilismy to obecne spodnie mi pekly i czy chce czy nie dzis musze jechac i kupic ;/
popoludniu jedziemy na imieniny tescia .;]

wczoraj wszystko ogarnelam wiec sprzatania takiego nie ma tylko pranie poowiesic.;)

reklama
Skodzia -trzymam kciuki żeby wszystko było do dobrze:)
Młodamama -udanych zakupów
My dzisiaj w domu bo pogoda sie popsuła:/ S. Jedzie siostrze panele zakładać:/

Do góry