reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witamy sie z rana ;D

Mialyscie te przeboje z wspolokatorami ja nigdy nie mialam ale zawsze trafiam na przyglupich sasiadow xd

A co do dbania o siebie to maluhe sie codziennie ale taki lekki bo mocnego nigdy nie lubilam a jak w styczniu bylam u fryzjera to powiedzialam mu zeby scial mnie tak zeby same sie ukladaly i tak mnie scial teraz odrosly ti wiaze w moja zaje.... kiteczke ale stwierdzam ze ladnie mi bylo we wlosach z gim jak mialam do ramion ale juz nie te wlosy cieniutkie mam xd

A moja maruda tez czuje wiosne bo o 7 wstale ale wysypiam sie bo cala noc spi nadal xd ale za chwile przestawianie zegarkow i zobaczymy jak to bedzie xd

U nas od rana sloneczko ;)

reklama
u nas tez sloneczko piekna pogoda ;]
maly nauczyl sie jedzenia swoich wlasnych stopek ;d to swietna zabawa dla niego ;d
happy to i ja poprosze kawke , o mi ise nawet podniesc nie chce a t zaraz trzeba ogarnac w domku ;]

Witajcie,
my na nogach o 5.40:sorry:Ł wlasnie wyszedl do pracy, my sie zbieramy bo mamy troche zalatwien na miescie
Mloda mama, daj mu czas u nas tez bylo podobnie. Gdy Bartek sie urodzil Ł pomagal jedynie nie kapal malego, pozniej robil coraz mniej ale to pewnie przez to ze ja wszytsko krytykowalam, ciagle myslalam ze ja zrobie lepiej wiec sama sataralam sie wszytsko robic jednoczesnie opierniczajac go o to ze nic przy malym nie robi. jakis czas temu odpuscilam i wyszlo nam to na dobre, Bartek zzyl sie z Ł, ja mam troche spokoju, co prawda nie wszytsko Ł robi tak jak ja ale wrzucilam na luz. Teraz gdy ma wolne ja spie do 9, on zajmuje sie malym , pozniej sie bawia ida na spacer itd, nawet Bartek woli z Ł wychodzic na spacer:-p
Madzialena zdrowka dla synka;-)
Happy ja mam od zawsze takie pobudki, teraz nawet wczesniejsze tak jak np dzis ale juz przywyklam, najgorsze byly poczatki ciagle zla wstawalam bo spiaca bylam. Przeszlo mi gdy maly przez ponad pol rok wstawal kazdej nocy na 3-4 godziny wtedy dopiero docenilam to co mialam:-pteraz juz nie marudze wole zeby wstal o 6 niz tak jak wczesniej siedziec w nocy tyle godzin
w poniedzialek bede wiedziala czy Bartek dostal sie do przedszkola,mam nadzieje ze sie uda:tak:

Madzia zrozumialy tez czasami nie moge edytowac ;) a wczoraj odebralam morfologie i wszystko w normie bynajmniej na pierwszy rzut oka ale gdyby bylo cos nie tak to w lab powiedzialyby zeby zrobic jeszcze raz czy cus

A faceci tak maja ze pizniej odczuwaja ta potrzebe tacierzynstwa mam kolege ktory ma syna 6letniego ale jak pierwszy raz go zobaczyl po porodzie w krwi itp to wystraszyl sie i bal sie to dopiero po pol roku podszedl do niego. Trzeba dac im czas

Aa od 31 marca Zu idzie najprawdopodobniej do zlobka ale tylko na miesiac bo ide sobie dorobic ale czekam jeszcze na deklaracje od Mariusza i moge isc zalatwiac. Zu bedzie dziadek odbieral, Moja mama lub Zu ojciec ale to zobaczymy jeszcze

Anka trzymam kciuki zeby sie dostal do przedszkoala ;)

Ostatnia edycja:
Bartek je 2 sniadanie, czekam az skonczy i idziemy na miasto. Popsprzatalam, wiec gdy wrocimy bede miec czas dla siebie bo Bartek pojdzie spac;-)

Witam
Hehe z ciasta powinien być zakalec a wyrósł jak nigdy dotąd:szok:
Oliwki wyników jeszcze nie ma i tak się zastanawiam czy jechać dzisiaj na zakupy czy jutro,hmm?

Renata niezła rodzinka:no:

Happy a gdzie robicie urodziny Denissa, w jakimś lokalu? Pomimo, że młody jeszcze śpi i tak muszę wstawać codziennie o 6:45 żeby O. do szkoły wyszykować ...

Madzialena zdrówka dla małego

Anula kciuki za przyjęcie do p-la

Idziemy zaraz do sklepu i już tak będziemy szaleć na dworku aż do wieczora

reklama
Do góry