reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
POLNA aty w każdą pogode z ALĄ wychodzisz czu tylko jak jet ciepło ????ja chciałam zahartować Oliwke ale zawsze to kończy się antybiotykiem i rece co do jej zdrowia opadają!!!!

BASIA to młody ten twój fryzjer ,ech a przystojny jest ???bo jak tak to nie dziwie ci się że do niego chodzisz!!!

Paulinka marudna przez ząbki:tak: górne 1 zaczynaja wystawać... myslałam,ze najpierw beda dolne:-p
No to czekamy na Basie i Lenke!

u nas sloneczka nie ma, ale mam nadzieje, ze uda sie wyskoczyc na spacer z mała... ja z reguły wychodze, jak pada to siedzimy tylkow domku.

Zaraz biore sie sprzatanie, pranie, zmywanie, obiad... o ile mała mi da:-p
a po południu jedziemy do brata (blizniaka:-D) złozyc mu zyczenia urodzinowe:-p

Oliwka! dzieciaczki masz cudne!!!!!!!!!!

Basia ciekawe czy Twoj A wie o tym fryzjerze ? :-):-p

Oliwka chodze z Ala codziennie na pole nie zaleznie od pogody ale pada deszczy a mi sie nie chce bawic z ochraniaczem na wozek :sorry2:
fajne zdjecie :tak::happy2:

Asiowo to dzis masz urodzinki ?

a ja zmykam BARTEK marudzi i jest śpiący!
i muszę grzybki obrać,bierać uwielbiam za to czyścić nienawidze!!!no ale trzeba!!!

ASIOWO Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samej siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości!!!

ccd3b5f384807ff3e13985cc06bba505,6,19,0.jpg

Ostatnia edycja:
dzieki... ;-)

Jedna z naszych Kaś tez ma dzis urodziny! wiec składam Ci Kasiu najserdeczniejsze zyczenia... moze tu dzis do nas zajrzysz!:-)

A ja strugalam wlasnie ziemniaczki na obiad :-)

Asiowo i Kasi zycze Wam sukcesow w zyciu,szczescia w milosci,duzo radosci i usmiechu,Spelnienia najskrytszych marzen i samych przyjemnych z tym Dniu i zyciu wydarzen ;-):happy2::happy2::happy2:

Asiu i Kasiu skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia:-)spełnienia marzen no i pociechy z dzieciaczkow:tak:

Polna jasne, ze Adam o nim wie..:-) zreszta to przyjaciel mojej przyjaciolki(ale to brzmi) pracuja razemw tym salonie..:tak:
Oliwka A czy przystojny jest nie wiem sama.. Fajny sympatyczny chlopak.. no i napewno zwraca uwage na siebie.. Mi sie podoba:zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry