reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basiu! do nas kiedys wpadnijcie, macie blizej:-p

A co do fryzjera, zgadzam sie z Toba:tak: choc w zeszłym roku 1 facet spieprzył mi fryzure:-p ale teraz tez byłam u faceta, tez zapłacilam 60 zl, ale jestem zachwycona... no... facet ma chyba ze 60 lat, ale widac, ze doswiadczenie robi swoje:tak: a czasem mozna sobie zafundowac Raj na głowie:-p

A my w przyszłym roku musimy zmienic mieszkanie... jak bedziemy zyc z 1 wypłaty to sie nie utrzymamy:zawstydzona/y: za samo mieszkanie płacimy 1000zł + media:zawstydzona/y: heh, a za co zycie... prawdopodobnie uda sie cos załatwic albo z miasta, albo w prywatnej kamienicy, zobaczymy... A moze M. znajdzie nowa prace lepiej płatna i problem by sie rozwiazal:-p

a "wycieczka" na groby pewnie sie skonczy z tym małym klockiem na rekach..., ale miesnie to juz chyba mam wycwiczone w rekach:p

reklama
Mika wracam do tej depresji babcinej ,co moim zdaniem jest idotyczne:-D
corka pewnej kobiety wyszla za maz w wieku 19 lat ,chodziaz nie byla w ciazy !! zamieszkali u Jej rodzicow bo po pierwsze jest jedynaczka a po drugie maja wiekszy dom wszystko bylo wporzadq dopoki Jej mama nie dowiedziala sie ze bedzie babcia !! i wiecie co bylo najdziwniejsze ? kupowala wylacznie rozowe ubranka bo twierdzila ze urodzi sie wnuczka ,gdzies w 7 miesiacu okazalo sie ze bedzie to chlopak i zaczelo sie :sorry2: jak sie przyslowiowa babcia dowiedziala to poszla i zabrala wszystkie ubranka i wywiozla do domu dziecka,zabawki tez ktore kupila !! zaczela opowiadac ze jest za mloda na babcie-wkoncu ma tylko 50 lat :-D jak dziewczyna wkoncu urodzila to nawet do szpitala nie pojechala zobaczyc wnuka ,wogole awanturowala sie gdy miala z Nim zostac sam na sam a gdy chcieli pojechac na weekend w gory to odgrazala im sie ze jak wroca to zastana pozamykane drzwi bo zmieni zamki :no:
wytrzymali z Nia pol roku i sie wyprowadzili ! dopiero wtedy zaczela sie normalnie zachowywac :sorry2:
moim zdaniem Ona troche zwariowala ale twierdzi ze miala depresje babcina :-):-D

Asiowo to korzystaj z chwili ciszy poki Paulinka spi;-):tak:

Oliwka Ala napoczatq P sie bala - logiczne tyle czasu go nie widziala ale teraz jak tylko slyszy samolot to biega i pokazuje na niego ze tam tata leci :-) mam nadzieje ze jak P teraz przyjedzie to juz sie go nie bedzie bala :tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana, zaraz smigamy z mezem do sklepku i do apteki, musze kupic sobie masc na obrzeki.
Widze ze temat Wszystkich Swietych, ja sie narazie wstrzymuje z kupnem zniczy, bo mozliwe ze bede wtedy na porodowce:-) kupie w ostatniej chwili, chociaz bardzo chcialabym przetrzymac, te swieta jakis taki swoj klimat maja.
Asiowo baska201, ja mam spokoj co do fryzjerow, moja siostra jest fryzjerka, i zawsze mi zrobi tak jak chce:-)

ojejku! co za babcia...:zawstydzona/y: moja mama była tydzien przed 50 jak została babcia... ale popłakał sie ze szczescia jak sie dowiedziała:-p nie wspomne ze 2 babcia ma dopiero 46 lat:-p
a mała juz nie spi...:-( zaczyna sie...

MOJA mama jak dowiedziała się że bedzie babcią to miała 41 lat a ja miałam 19!!!a jak się oliwka urodziła to miał 42 a ja 20 !!! i pamiętam opiekowała się kubusiem ,mieszka obok nas i mam czasmi a nim zostawała!!! chodziła z nim po ulicy a ja do niej przyzwyczajaj się bo babcią zostaniesz a ona na mnie się spojrtzała i uśmiechneła i powiedzaiła a pytałaś się czy chce ją zostać ....i na tym się skończyło ...potem to dbała o mnie a jak znalazłam się w szpitalu i wieżli mnie na porodówke to tata mówił że przed i po cc płakała całą noc tak się marwiła o mnie i o małą!!!!!potem jak ja leżałam w innym szpitalu to codzinnie do niej sama pociągiem 60 km jeżdziła!!!!a teraz nie widzi świata poza nią i bartkiem!!!nie rozumniem miki mamy ,może to niedługo samo się ułoży...oby

A ja znam tylko jednego faceta fryzjera (moj kuzyn) i go NIE POLECAM :no:
potrafi tak zniszczyc wlosy ze potem tylko trzeba scinac :-D

Madzik nom nieciekawie urodzic we wszystkich swietych :sorry2:
moja kolezanka sie urodzila 1 listopada i swoja 18stke zrobila tydzien wczesniej:sorry2:

Asiowo oj zabardzo chwalilas Paulinke ze jest grzecznituka i teraz nadrabia zaleglosci:-p ale spokojnie wkoncu sie przyzwyczaisz a i Paulinka sie uspokoii :tak:;-)

Asiowo bardzo chetnie skorzystamz zaproszenia:-)tylko najpierw musimy miec ten glupi samochod:no:normlnaie jak pech to pech.. jak juz kupimy to napewnoz Lenka wpadniemy:-)
a co do Paulinki moze to teraz wiesz jakis bunt:-)jak nasze dzieciaczki.. ja kurcze juz nie pamietam jaka Lenka byla ale swoje za skóra tez miala:-D
A co do fryzjera to moj ma tylko 21 lat a jest super:-)

Polna no to niezla historia z babcia.. matko jak tak mozna sie zachowywac..

Ja nie mialam problemow.. moi rodzice sie cieszyli..w koncu nie bylam az taka mloda:-p nie no u nich wazne bylo to, ze mam skonczone i średnia i cos jeszcze.. a co z moim zyciem robie to moja sprawa..:tak:

a ja wam wkleje moje dzieciaki ja do nich gadam a one w głos sie smieją,....wriaty małe
b51ab3dd4212a352d14e48200647288c,10,19,0.jpg

reklama
Oliwka nie dam bo sama mam malo :-p chodziaz u mnie jest 11:-p ale deszczyk zaczyna padac :baffled: a wczoraj tak ladnie bylo na pole :blink:

Basia Lenka pewnie spi ?

Do góry