reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dziś mam jakiś taki zły dzień a zaczeło się od tego że mąż mnie olał i wolał jechać do swojej matki niż ze mną w sprawie pracy.Powiedziałam mu że ma do mnie nie pisac sms nie dzwonic i nie odzywać się do mnie.Nie ma ani seksu ani pieszczot ani nawet przytulania i że śpimy w osobnych łóżkach.Najpierw obiecuje a potem nie dotrzymuje danego słowa a na dodatek mówi że jestem głupia i że nie dam mu nawet porozmawiać z własną matką.Ja nie mam nic przeciwko temu.Mógł jechać nawet i na noc tylko żeby załatwił to co obiecał.

reklama
Oliwka mała jest bardzo towarzyska...czsami nawet żałuję,że taka jest:baffled::baffled:...ni:baffled:c samemu nie zrobisz...niebawem do kibla będzie za mną dreptać jak tak dalej pójdzie...Po za tym jest straszną śmieszką... wiecznie ma uśmiech na buźce:tak::tak:.
Kitty Twój mąz to cham...sam jest głupi...nie no prostu masakra nie wiem jak facet może powiedzieć swojej kobiecie,że jest głupia no nie czaję..

Witam z rana dziewczynki:-)
Kitty szkoda slow na Twojego meza:angry:ja tez tego nie rozumiem.. jak mozna tak powiedziec.. a szkoda slow..
Widze, ze wczoraj wieczorem maly ruch byl:-pale to dobrze:-p

Femme jak nas czytasz to daj znac ze jeszcze jestes 2w1.. bo jak nie to zaczniemy Cie eskami meczyc:-p:-):tak:

oliwka: widzę że grzybiara z Ciebie pierwszej klasy:-D

Taaaaa chyba purchawa :-p:-):-D:-D:-D

NO a ja sie Witam :tak: chyba pierwsza ? :rofl2:
dzis mialam pobudke przed 7 ,wiec nie tak zle!! wczoraj bylam z Ala na zakupach i kupilam piekny znicz na grob dziadkow :tak: kosztowal 21 zl ale sie oplaca !!

Kitty a moglabys pisac troche precyzyjniej !!?
zawsze trzeba sie zastanawiac do kogo piszesz albo o co chodzi :sorry2:
a Twoj maz postapil zle ,jednak ja uwazam ze obrazanie sie i stawianie takich durnych zakazow jest bez sensu :no:
moze chcial pojechac do mamy na godzinke albo troszke dluzej ?a wsprawie pracy podjechalby by w drocze powrotnej ?
Zreszta Ty nie moglas pojsc sama spytac sie czy Cie przyjeli ?

Mikusa dziewczyny maja racje,trzeba sie dwa razy zastanowic nad to propozycja :tak:

Mika Twoja mama chyba ma depresje babcina :-D potem Ci napisze o co chodzi na pewnym przykladzie :no: nie wiem moze Ona takie fochy strzela bo nie urodzila sie wnuczka i w jakis sposob bo to Ciebie i Twojej siostry pretensje ? :sorry2:
ehhh przykra sprawa ........ :blink:

witam:tak:
U nas o wiele lepiej... mała zasneła przed 20 i wstała dopiero o 4:30:tak: pozniej o 6:30 z tatusiem:-p (tata dzis autem pojechał do pracy, dlatego pozniej wstawał), mykam, bo mała marudzi... pewnie niebawem sie odezwe:tak:

dzień dobry
dziś się tak nie wyspałam że to szok....co prawda usnełam ok 22 ale potem danoielowi zebrało sie na amory i mnie obudził i usnełam o 2 ....ech ten chłop!!!!!:no::crazy:
O 5.10 wstałam zrobić mu śniadanie i kanapki do pracy , to akurat Bartek się obudził i marudził a ja tak trzy po trzy łapałam spanko ale Oliwka już wstała i niestety zero spania....ale chyba dziś spróbuje popołudniu ich razem uspać i wtedy ja się walne nia te 2 godzinki!!!!:tak:

O ASIOWO to się wypałaś dziś !!!to ładnie ci mała przesypia ...mój jak byl na cycu to budził się jak w zegarku co 2 godziny!!!!

POLNA ja ci dam ty niedobrzyco purchawe:-D:-D:-D:-D:-D:-D o to widze że ty już zaczynasz się obkupować na wszystkich świętych,ech ja też muszę pomyśleć ...ale ja to znicze zawze kupuje w hurtowni bo wychodzi zawsze taniej!!!!A Ale zabierasz na cmentarz????

My juz po sniadanku :tak:

Oliwka wsumie to znicze sa juz kupione ale ja chcialam kupic cos od siebie na grob dziadkow !! jak bedzie wmiare ladna pogoda to pojedziemy z Ala ,jesli bedzie taka jak w tamtym roku to zostanie w domu !!
Ty sie ciesze ze jeszcze pociagasz ..chlopa.. a nie uzalaj sie ze niewyspana Jestes :-p:-):-D

Mała zasneła:tak: a ja włanie zjadłam sniadanko i pije kawke:tak: chwila dla siebie.

My na cmentarze tez chcielibysmy pojechac z mała..., bo ostatnio nigdzie reazem nie wychodzimy, tzn w 3. Albo ja albo P. zostaje z mała, a osobno gdziekolwiek jezdzimy. Chcemy poczuc, ze jestesmy rodzina wiec mam nadzieje, ze bedzie piekna pogoda.
A znicze pewnie od mamy wezme i jakiegos kwiatka, bo ma kwiaciarnie:tak:

Polna nie prawda to ja bylam pierwsza:-p:-p:-p:-)

Oliwka to niezly ten twoj mąż:-)ja mialam tak tylko raz ale jak lenki nie bylo - teraz A spi jak zabity:-D:-D:-D

Mikusa no niestety pewnie by bylo tak, ze maz nie odchodzilby od kompa.. kurcze no trudna decyjza.. co z tego, ze bedziecie mieli fajna kase jak nie bedziecie mieli ani chwili dla siebie:baffled:
A co do fryzjera to polecam facetow.. chodzilam kiedys do dziewczyn i nigdy mnie nie obciely jak chcialam.. a facet jakos inne podejscie ma.. nie wiem czemu ale widze roznice.. zreszta ten salon co chodze to dosc drogo bo ja za sciecie placilam ponad 60 zl ale sie oplaca.. wiem wiem kupa kasy ale co tam raz na 6 miesiecy moge sobie pozwolic..:-):-)
A ostatanio myslalam, ze bede mogla wpasc Cie odiwedzic bo mielismyz A do Żor jechac po auto ale nic z tego nie wyszlo niestety..:no:

A co do cmentarza to idziemy z Lena.. tzn pewnie ten dzien znowu spedzimy sami bez A.. bo A zawsze z mama jezdzi po cmentarzach a ja zostaje ze swoimi rodzicami - troche mi smutno ale co zrobic..:-(

reklama
pisałam do femmki sms a kobieta narazie nić nie odpisała!!!!!ostatnio aktywna była 13 przed 22 ,ciekawe co z nią???

u mnie dzieciaki już po śniadaniu ,dziś jadły kaszke morelowa ,potem dostaną danio ,a ja jeszce nic nie jadłam ale zaraz polece zrobie sobie zieloną cheratke i jakąś kanapke ,bo teściowa jak wracała z pracy to kupiła mi ciem,ny chlebek!!! Bartek właśnie lata w chodziku za oliwką a ta wcina cheetosy keczupowe!!!

POLNA ale ja tu śpiąca zmęczona a jemu się na amory zanoszi ,na masaktra poprostu!!!!w zeszły roku mina pogody oliwka była z nami na cmętarzu a w tym ja też zabiore dzieciaków na cmentarz ,Oliwka to będzie dryptać a dla barta wezme Oliwki spacerówke parasolke!!!POLNA a jak mała reaguje na te wyjazdy i powroty tatusia????

ASIOWO dobry pomysł !!!!zawsze trochę czasu bedziecie razem...mam nadzieję ze pogoda dopiszE!!!!

DZWONIŁAM DO FEEMKI ŻYJE I MA ZAJRZEĆ DO NAS!!!

Ostatnia edycja:
Do góry