reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No a ja muszę się pochwalić że znalazłam powód nocnych pobódek Justynki. Otóż wychodza jej ząbki górne i dolne 3. W końcu będzie miała zęby w komplecie.:-):-):-)

Madzik JKa też nie rozumiem czemu kładą Ciebie do szpitala. Jeśli czujesz się dobrze a wyniki masz dobre to cały ten szpital nie ma sensu.

A S pjechał załatwiać sprzęt rolniczy i jeszcze go nie ma. Denerwuje mnie to, że jak gdzieś jedzie to tylko tam i z powrotem, ale wystarczy że zovaczy kolegę, to te tam i z powrotem trwa parę godzin.
Jak byłam już po terminie i S pojechał załatwić pilną sprawę siedział ładnych parę godzin. A miało to zająć godzinkę. W końcu się zdenerwowałam i dzwonie z krzykiem że rodzę. Moment i jest. Teraz niestety nie mam jak go ściągnąć.
Jego koledzy uważają, że trzymam go na smyczy bo nigdzie nie może wyjść. Ale jak ja jestem uwięziona to ob też może.:-):-):-)

Polna Kurde co ten lekarz sobie wyobraża. Jak obiecuje to niech się wywiązuje z obietnic, a nie jeszcze będzie grał na nerwach. mnie to pewnie by rozniosło i naderłabym mu się do słuchawki.

Uuuu... Kaśka Coś mi się wydaje, że jeszcze tochę i się rozpakujesz... Fajnie... Będzie coraz mniej przyszłych mam na forum i wtedy jak już wszystkie się rozpakują to albo będziemy miały o czym pisać, albo ruch będzie mniejszy

Ostatnia edycja:
reklama
Ewi oj awanturowanie by nic nie dalo bo wczesniej czy pozniej i takbym musiala do Niego pojechac bo jak narazie jest jednym z dwoch lekarzy w Rzeszowie co wszczepiaja rozruszniki :sorry2: a ten drugi lekarz to akurat Jego kolega i pracuja tez prywatnie :nerd: chyba musze czekac !!

Justynka przynajmniej bedzie miala juz komplecik :tak: zazdroszcze :happy2:
Ali brakuje jeszcze dwoch :rofl2:

kitty86 coronia bedzie sie nazywac Maja:-)
He he troszke leniuch jestem, ale musze sie pochwalic ze zaopatrzylam sie juz praktycznie we wszystko, czekam jeszcze na paczke z ubrankami(4 worki) ktore bede musiala poprac i poprasowac
EWI44 podobno ten lekarz tak ze wszystkimi robi, zamiast leczyc to wysyla do szpitala. Ja mam problem z glowy z mezusiem bo on beze mnie nigdzie nie chce chodzic, czasami na mecz do kumpli to go sila z domu wyganiam:-)
Kaska19 widze ze juz tuz tuz, pewnie niezlego stresa masz co??? kurcze ja juz sie tak boje ze masakra

No to wygląda na to ze za 5 miesięcy mnie to czeka.Zobaczymy.
Madzk ładne imię mój kuzyn tak nazwał swoja coreczkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ech nie było mnie pare godzin a tu tyle do nadrobienia....
36_19_2.gif

Ja byłam sobie na grzybkach i znalażlam pól reklamówki podrzybków i jutro zrobie sosik do sałatki i ziemniaczków/
36_1_1.gif
///szkoda ze mam tak narąbane do głowy że nie zjem a kiedyś porzerałam wszystko
36_1_6.gif

POLNA BAŚKA ja ją nie leje w tyłek za każdym razem ....tylko kiedy skrajnie świara udaje i tylko ją klepie nie to że się znęcem nad nią!!! bo tak nie można
36_1_30.gif
a czasem to jak mówie Oliwka uważaj co robisz bo dostaniesz klapsa to ona sama sie klepie i mówi mama tu
36_1_20.gif

KAŚKA to super że już blisko do rozwiąznia.
36_1_1.gif
..coś mi wygląda zę ty się pierwsza rozładujesz!!!!A co do czopu to nie wiem bo ja miałam cesarki ,więc tak jak dziewczyny ci mówią ...mniejmy nadzieje że to to i żę niedługo bedziecie we dwoje!!ech doczekać się nie mogę jak następna zostanie mamuśką!!!!!

ASIOWO o ładny sweterek i seksi taki ma dekold
36_1_13.gif

Oliwka ja nie mowie bron Boze ze ty ja bijesz za kazdym razem:-)zle nas zrozumialas:tak: Lena tez dostanie w dupe jak juz nie moge wytrzymac i wydurnia sie do granic mozliwosci.. czasem ja to opamieta ale zazwyczaj najlepsza kara jest siedzenie w jednym miejscu:tak: Przepraszam, ze zle to moze napisalam.. mam nadzieje, ze teraz wiesz o co chodzi..

Mikusa to super z ta propozycja.. no ale zawsze trzeba rozwazyc za i przeciw.. powiedz nam potem jaka decyzje pedjeliscie..

A ja juz po wizycie u fryzjera.. czuje sie super:tak: "Moj" Mariusz spisal sie znowu na medl.. jutro zrobie fote to sie pochwale:-):-)

Kaska no to porod moze byc z dnia na dzien:-)

my w koncu do domku wrócilismy...
mała ciagle płacze:-( a ja juz nie mam sił...
auto odebrane i 325 zł poszło:-( masakra, alternator wysiadł:zawstydzona/y:
pozniej sie jeszcze odezwe bo mała trzeba nakarmic, mam nadzieje, ze zaraz zasnie!

reklama
ECH JA ZARAZ SZAŁU DOSTANE......
36_1_29.gif

Dzieciaki dają dzis czadu na szczęscie jest dziś w domu D i trochę się nimi zajmuje!!!
Ech dałam teraz Bartkowi pustą paczke po Oliwki cipsach i narazie mam go z glowy,młody też teraz się wycwanił bo trzeba się z nim bawić !!! Dobrze że mam chodzik po Oliwce to trochę zaczyna dreptać ....dziś doszedł mi do podgrzewacza na butelki i dorwał się do kabla i dobrze że byłam w pokoju bo by go zwalił!!!!
36_19_2.gif

Tak sobie myśle
4_12_12.gif
co się dzieje z FEMMKĄ bo nie odzywa się a to do niej nie podobne!!!!

ASIOWO mała napewno jest zmęczona i nie dziwi się zę ty też !!!
36_19_5.gif

Teraz potrzeba wam snu żeby zregenerować siły bo jutro kolejny dzień!A za naprawe to rzeczywiście trochę piniędzy poszło ,teraz trzeba mieć nadzieję ze nic wiecej nie trzeba będzie wymieniać....

MIKUSIA gratuluje propozycji nowej pracy dla męza...zawsze to dodatkowe pieniądze ale wiadoma że jeżeli do tej pory na nic wam nie brakowało i mieliście czas dla siebie to może lepiej niech tak zostanie , no ale zawsze może spróbować a jeżeli coś bedzie się nie tak układać tozawsze może się zwolnić!!!a jak malutka????zdrowa???

ONA_MIKA oo widze że jesteś z mama na ścieszce wojennej...ale twoja mama według mnie jest nie fer i jest nie poważna że tak się zachowuje!!!
36_1_30.gif
powinna cię wspierać a nie fochy zarzucać!!! nie wiem co ci poradzić wiem jedno kochana musisz być silna bo to twoja rodzina i nikt nie może wami sterować jak marionetkami!!!bo w końcu będzie tak że nie będziesz mogła sama podjąc zadnej decyzji!!a do twojej siostry też się tak wtrąca???a jak ci się z mężem układa?????

BAŚKA nie masz mnie za co przepraszać
36_1_1.gif
na mają Oliwke nić nie działa!!! skubana jest taka że nawet stanie w koncie nie skutkuje bo jak ja postawie bo ona i tak lata i ma w nosie to ze ja kilka razy stawiam...jedynie dobre na nia jest to jak ja włoze do łózeczka i tam sie wywyje i przychodzi i sie przytula ...

Do góry