reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzik nie wiem jak tam Lenka Basi no ale moja to weszla w trudny wiek z chwila gdy zaczela chodzic :-D:-)
a co do szpitala z tego co piszesz to tez bymi sie nie usmiechalo isc , jeszcze by pewnie powiedzieli ze zostawia Cie do rozwiazania :no:

reklama
Pewnie by było tak ja ze mną że niby do szpitala bo mnie coś boli a zostawili na cały miesiąc i jeszcze przetrzymali.A ja bym musiala isc z mala do fryzjera

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oooo co to to nie, gdziez ja bym tyle w szpitalu wytrzymala, jeszcze na tym lozku szpitalnym, po ostatniej wizycie w szpitalu to tydziem mnie wszystko bolalo, a przeciez jeszcze wszystkiego dla malej nie mam przygotowanego

polna_N no bo niby według nich mała miała by odruchy wcześniacze czy cośLepiej sie rodzi dzieci wedlug nich wn43 niz wczesniej w ogole ci lekarze jacys inni sa
Madzik masz juz imie dla dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No Lenka ma teraz jakis trudny okres - mam wrazenie, ze to kolejny bunt.. ahh szkoda slow..:tak: ale nie jest zle.. a musze przy niej siedziec, bo ona tak placze, ze czasem sie zanosi.. a zreszta ona mnie tak kurczoiwo trzyma, ze nie mam jak odejsc.. wiec czekam az sie uspokoi i jej tlumacze, co zle zrobila i ze tak nie wolno i wtedy musi przeprosic.. zoabczymy jak to bedzie..:tak:
Kitty jak lenka miala tyle ile Marttynka to tez byla grzecznym dzieckiem:-p;-)

no i bylam na wizycie....lekarz pwoiedzial ze wszystko do porodu juz przygotwoane--czyli rozwarcie na 2 cm i gladka szyjka...kazal czekac na akcje:)
przed cchwila od niego wrocialm i myslalam ze mi wody odchodza bo tak jakos mokro mi sie zrobilo...ale poszlam do lazienki i okazalao sie ze to taka jakby krew..nie wiem czy to ten slynny czop sluzowy czy cos zlego...ale chyba niec zlego skoro przed chcwila doslownie badal mnie lekarz....czekam na rozwoj wydarzen...dziewnie sie czuje...miotam sie jak lew w klatce...

reklama
Do góry