reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tam tez wierze w Boga ale nie w kosciol tak jak happy. Znow moj Z. to zagorzaly ateista. Ile sie namordowalam z nim zeby ochrzcic Nikodema to moje :)
Dobra wiara to temat rzeka i dosc prywatna sprawa to nie ma co sie zaglebiac zbytnio.

Sama musze mlodemu kupic jakies trampki bo ma jedne Nike ale jakies ciensze buty by sie przydaly. I powoli rozgladam sie na necie za sandalkami na lato bo przy takiej pogodzie kto wie kiedy zaczna sie upaly skoro w lutym bylo +12 stopni :)

kasiek udanego pobytu u rodzicow. Ja ostatnio bylam dwa tyg u moich i odpoczelam jak juz nie pamietam kiedy :)

Ostatnia edycja:
reklama
LIza możliwie po prostu odniosłam wrażenie po jej wypowiedzi że dla niej to bez znaczenia bo ona nie praktykująca otco ;P Widoczne bardzo opaczne interpretuje wywody renaty:p

Kechu
na teraz na krótko ale w wakacje jeżdże na 2 tygodnie a w ferie na tydzień ale ferie juz były teraz imieniny ojca

Ostatnia edycja:
Kasiek hipolkrytką zadną nie jestem.slub wzielam bo chcialam. Bo w Boga wierze, bo Ł chciał. Powodów moglam miec milion. A to ze nie smigam do kosciola.. moja sprawa dlaczego. Ja nie wnikam w jakim celu ty chodzisz..

Napisalam ze sie pomylilam a ty wsiadlas na mnie jakbym conajmniej naplula na oltarz albo ksiedza obrazila.

A nawet gdybym zrobila to specjalnie to co?? na stosie spalić?? Mam wujka ktory zegna sie lewą reką. Nawet w publicznych miejscach. Prawą ma sparalizowaną, powinien kazdemu kto spojrzy jak na dziwoląga sie wytlumaczyć??

dzieci taka niepraktykująca ochrzcilam. Do komunii przystąpilam. Bylam wczesniej u spowiedzi mimo ze zylam w strasznym grzechu. Panną z dzieckiem bylam. Ł obok stał.. tez do komunii przystąpił. Ksiądz nas nie wyklął. ha.. to tez hipokryzja?

Renata rób sobie co chcesz:p Tylko pisz precyzyjniej bo czasami z Twojego sposobu pisania wychodzą dyrdymały:p I kochana czytaj ze zrozumieniam bo nigdzie nie nazwałam ciebie hipokrytką;P

To ze nie zrozumialas to nie moj problem. Nie moja wina w tym ;P nie napisalas ze ja, ale ze moje postepowanie to hipokryzja.

Nadal widze że nie umiesz?? Użyłam słowa hipokoryzja ze znakiem zapytania więc nawet bardzo nie określiłam Twojgo zachowania:p Odpowiedz pozostawiłam Tobie;)

czytac ze zrozumieniem wyobraz sobie ze potrafie.

Ty nierozumiec moich mozesz, ja twoje musze?? no chyba zartujesz. Moze to ty naucz sie z sensem pisac, a potem innych pouczaj, co??

Agata ja sie nie kluce.

Kasiek mnie "zapytala" ja jej odpowiedzialam. To ze ktoś nie rozumie moich postów to nie moja wina. Ale upominanie kogoś, jesli sie samemu czasami niewyraznie pisze dla mnie jest troche nie halo.

o i tyle w tym temacie.

reklama
Dobrze że Ty z sensem zawsze piszesz:) I ja jak już to " nie rozumie" a nie "nierozumec":) Kali jeśc Kala pic:)

Agato ja się uśmiecham:)

Ostatnia edycja:
Do góry