reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A co tu tak nerwowo? Nie ma sensu się sprzeczać, każdy ma swoje zdanie i robi jak chce

Ja biorę kościelny tylko ze względu na to, że bez niego nie mogę być matką chrzestną. Gdyby nie to to w ogóle bym nawet nie pomyślała o takim ślubie. Będzie cichy, bez gości i przyjęcia. Jak brałam cywilny było z "pompom" i mi to wystarczy

Kasiek dziękuję. Ale ta fotka to z początków ciąży z D.

Młodamama oby zmiana mleka pomogła, nieciekawie to wygląda

Anula, Happy jak zakupy, udane?

Paulina powodzenia na szczepieniu

reklama
to jest ten odcinek o raku ??

moj tata zmarł na chłoniaka gdy mialam 4 lata mial wtedy 23 lata niestety nie dane bylo mu wychowac dziecko i doczekac wnuczka ale przez to moj syn nosi jego imie ;)

Ostatnia edycja:
renata ja już sama się pogubiłam kto kogo się czepiać zaczął... :)
asik,młoda mama dokładnie każdy bierze ślub bo chce albo ma swoje powody i nikomu nic do tego:)
I spokój już:)
Ja właśnie posprzątałam, na obiad rybka, synek nie przyjął tego zbyt entuzjastycznie, nie przepada za rybką ale staram się żeby chociaż troszkę zjadł:)
U na dzisiaj zimno coś;/ synek od rana ma katarek ale teraz coś ustąpił:)

młoda mama strasznie mi przykro:( Ja straciłam tatę w wieku 16 lat, zmarł na zawał, szkoda że nie doczekał gromadki wnuków na pewno miał by wesoło bo uwielbiał dzieci

My idziemy na spacerek

Ostatnia edycja:
to jest smutne ale moim zdaniem nic nie dzieje sie bez powodu,.
gdyby nie smierc mojego taty moze nie miałam bym siostry
moj syn nie nosil by jego imienia a moze wgl bym nie miala syna ... moze to jego sprawka ze urodzilam szczesliwie i bez zadnych komplikacji syna bo zawsze mowilam ze chce chlopaka zeby nosil imie dziadka?
ale jestem pewna ze ze tam mu lepiej przynajmniej nie musi sie meczyc ;)

Witajcie,
Bylam z Bartkiem na zakupach kupilam sobie buty w sumie zwykle zeby na spacery byly i Bartkowi adidasy ale zadne mu sie nie podobaly wiec wybralam sama.
Co do wiary ja wierze ale tak jak wieszosc nie wierze w Kosciol, Ł nie wierzy, slubu planujemy tylko cywilny. Kazdy robi jak uwaza
Madzialena, Mloda mama przykro mi ale moze tak musialo byc, moja kolezanka starcila meza w wypadku jej synek mial wtedy 1,5 roku po slubie byli prawie 2 lata. W styczniu minely 2 lata

Moj ojciec zmarl gdy mialam 5 lat..
Szczerze mowiac dobrze ze tak sie stalo.. Tyle zlego zrobil, nigdy go nie bylo a jak byl to pil i bil.. Pamietam z nim urywki az 3! Jak uczylam sie jezdzic na rowerze, jak siedzialam na sankach i on stal obok i jak kupil mi raz buty.. Na pogrzebie ani jedna lza mi nie poleciala..
Rok wczesniej zmarl dziadek i tak wylam ze sila mnie musieli wyprowadzic z kaplicy bo ksoadz nie mogl odprawic ceremonii pogrzebu..

Moze i uznacie mnie za wariatke ale moj ojczym zastapil tatusia w 100% jak nie bardziej. Kocham go bardzo mocno i nigdy nie pomyslalam czy nawet nie powiedzialam ze nie jest moim ojcem czy cos..
Nie wazne kto splodzil a wazne kto wychowal i tego sie trzymam od lat. Pamietam gdy pewnego razu jeden chlopak z ulicy mi strasznie dokuczal i powiedzialam mu ze ide po tate a on sie zaczal ze mnie smoac ze taty nie mam. Tak sie wscieklam na tego kolesia ze poszlam do domu i dobrze drzwi nie zamknelam i pytam sie : Moge mowic do ciebie TATO?? poplakali sie oboje z mama i powiedzial ze nie chcial naciskac i nie prosil o to ale ze uwaza sie za tate mojego i jesli mam ochote to moge. A ja mowie to super teraz chodz ze mna bo ten Dawid ciagle mi dokucza i mnie denerwuje:p mina bezcenna :D
Ale wyszedl ze mna na dwor i Dawidkowi juz tak wesolo nie bylo :D

Tez ogladam te Rozmowy w toku, az mam ciary na plecach..

reklama
Kupiliśmy buty urodą nie zachwycają bo są poprostu zwykłe ale mały ładnie w nich chodzi i pasują do wszystkiego bo sa czarne z białymi dodatkami

Do góry