reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A co tu tak nerwowo? Nie ma sensu się sprzeczać, każdy ma swoje zdanie i robi jak chce

Ja biorę kościelny tylko ze względu na to, że bez niego nie mogę być matką chrzestną. Gdyby nie to to w ogóle bym nawet nie pomyślała o takim ślubie. Będzie cichy, bez gości i przyjęcia. Jak brałam cywilny było z "pompom" i mi to wystarczy

Kasiek dziękuję. Ale ta fotka to z początków ciąży z D.

Młodamama oby zmiana mleka pomogła, nieciekawie to wygląda

Anula, Happy jak zakupy, udane?

Paulina powodzenia na szczepieniu

reklama
to jest ten odcinek o raku ??

moj tata zmarł na chłoniaka gdy mialam 4 lata mial wtedy 23 lata niestety nie dane bylo mu wychowac dziecko i doczekac wnuczka ale przez to moj syn nosi jego imie ;)

Ostatnia edycja:
renata ja już sama się pogubiłam kto kogo się czepiać zaczął... :)
asik,młoda mama dokładnie każdy bierze ślub bo chce albo ma swoje powody i nikomu nic do tego:)
I spokój już:)
Ja właśnie posprzątałam, na obiad rybka, synek nie przyjął tego zbyt entuzjastycznie, nie przepada za rybką ale staram się żeby chociaż troszkę zjadł:)
U na dzisiaj zimno coś;/ synek od rana ma katarek ale teraz coś ustąpił:)

młoda mama strasznie mi przykro:( Ja straciłam tatę w wieku 16 lat, zmarł na zawał, szkoda że nie doczekał gromadki wnuków na pewno miał by wesoło bo uwielbiał dzieci

My idziemy na spacerek

Ostatnia edycja:
to jest smutne ale moim zdaniem nic nie dzieje sie bez powodu,.
gdyby nie smierc mojego taty moze nie miałam bym siostry
moj syn nie nosil by jego imienia a moze wgl bym nie miala syna ... moze to jego sprawka ze urodzilam szczesliwie i bez zadnych komplikacji syna bo zawsze mowilam ze chce chlopaka zeby nosil imie dziadka?
ale jestem pewna ze ze tam mu lepiej przynajmniej nie musi sie meczyc ;)

Witajcie,
Bylam z Bartkiem na zakupach kupilam sobie buty w sumie zwykle zeby na spacery byly i Bartkowi adidasy ale zadne mu sie nie podobaly wiec wybralam sama.
Co do wiary ja wierze ale tak jak wieszosc nie wierze w Kosciol, Ł nie wierzy, slubu planujemy tylko cywilny. Kazdy robi jak uwaza
Madzialena, Mloda mama przykro mi ale moze tak musialo byc, moja kolezanka starcila meza w wypadku jej synek mial wtedy 1,5 roku po slubie byli prawie 2 lata. W styczniu minely 2 lata

Moj ojciec zmarl gdy mialam 5 lat..
Szczerze mowiac dobrze ze tak sie stalo.. Tyle zlego zrobil, nigdy go nie bylo a jak byl to pil i bil.. Pamietam z nim urywki az 3! Jak uczylam sie jezdzic na rowerze, jak siedzialam na sankach i on stal obok i jak kupil mi raz buty.. Na pogrzebie ani jedna lza mi nie poleciala..
Rok wczesniej zmarl dziadek i tak wylam ze sila mnie musieli wyprowadzic z kaplicy bo ksoadz nie mogl odprawic ceremonii pogrzebu..

Moze i uznacie mnie za wariatke ale moj ojczym zastapil tatusia w 100% jak nie bardziej. Kocham go bardzo mocno i nigdy nie pomyslalam czy nawet nie powiedzialam ze nie jest moim ojcem czy cos..
Nie wazne kto splodzil a wazne kto wychowal i tego sie trzymam od lat. Pamietam gdy pewnego razu jeden chlopak z ulicy mi strasznie dokuczal i powiedzialam mu ze ide po tate a on sie zaczal ze mnie smoac ze taty nie mam. Tak sie wscieklam na tego kolesia ze poszlam do domu i dobrze drzwi nie zamknelam i pytam sie : Moge mowic do ciebie TATO?? poplakali sie oboje z mama i powiedzial ze nie chcial naciskac i nie prosil o to ale ze uwaza sie za tate mojego i jesli mam ochote to moge. A ja mowie to super teraz chodz ze mna bo ten Dawid ciagle mi dokucza i mnie denerwuje:p mina bezcenna :D
Ale wyszedl ze mna na dwor i Dawidkowi juz tak wesolo nie bylo :D

Tez ogladam te Rozmowy w toku, az mam ciary na plecach..

reklama
Kupiliśmy buty urodą nie zachwycają bo są poprostu zwykłe ale mały ładnie w nich chodzi i pasują do wszystkiego bo sa czarne z białymi dodatkami

Do góry