reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata a od kiedy to się żegna lewą ręką?? To nie bluźnierstwo czasami?? A właśnie ze jak sie pomyli to szczęście:) Jak pada deszcz w dzień slubu to też szczęście i że panny za kawalerem płaczą buhaha U mnie rano padało:)

Magda troche znam jeszcze tych mądrości i tak najlepsze to w ciąży przeczytałam " nie pierz w rękach bo ochlapiesz brzuch i dziecko będzie pijakiem" buhahahahha sikam z tegod do tej pory:p
MIałam pożyczony pierscionek , sukienka była nowa a niebiesko połyskiwały mi paznokcie buhaha a jesli nie to to moja starsza była we niebieskiej sukience:p

reklama
Hej
mlodamama mam nadzieje ze synkowi przejdzie po zmianie mleczka i masci :-)
Paulina mi twoje butki sie nie podobaja ale kazdy ma swoj styl ;-) i cos innego lubi :tak:

Hahaha te przesady to naprawe sa mega :-D o tym oblaniu brzucha nie slyszalam :szok: ale debilne :baffled::laugh2: kto to wymysla :-D:tak::-)

Dobre z tym oblanym brzuchem :p
To ja swoja do Aa zapisac musze bo pralam recznie a ze przy zlewie stac nie moglam bo brzuch przeszkadzal no to troche sie moczyl :D
Duzo jest takich przesadow a tych ciazowych ile.. Matkooo
Agata- czekamy na twoja fotke :p

Kasiek, ja jakos nie wnikam czy to bluznierstwo, czy nie, strasznie praktykująca nie jestem, dobrze mi z tym i nie czuje potrzeby zmieniac tego faktu. a w kosciele sie pomylilam :D i kwiatki trzymalam w prawej rece .

a co do przesądów to slyszalam ich duzo. najlepsze jest to ze jak kobieta w ciązy wlosy scina to dziecko potem cale zycie łyse bedzie.

Renata to po co poszłaś ślub do kościoła brac bez sensu jak to nie ma dla ciebie żadnego znaczenia... Hipokryzja??

Ślub kościelny to kwestia indywidualna dziewczęta, nie warto się kłócić o to. Wierzący - niepraktykujący może sobie zrobić ślub kościelny :) Wiara to wiara.
My braliśmy tylko cywilny i nikt nas do kościoła nie zmuszał ;)

Agata dokładnie... Ja bardzo szanuje ludzi który tak wybierają i wcale nie są dla mnie gorsi wręcz lepsi od hipokrytów którzy na pokaz to robią nie wiem po co... Wiara wiarą można nie praktykowac ale czy to nie znaczy że powinno miec jakieś znaczenie jak się żegnasz??

reklama
Do góry