reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dokładnie tak jak pisze agata! Nie sprzeczajcie się, a teraz będziecie się czepiać siebie nawzajem o błędy literowe? No bez przesady.. :-)

Madzialena.. kto sie czepia?? ja nie.

Kasiek.. to dobrze. Ale chyba malo dokladnie. Jesli juz tak moje dobrze widzisz, to bardzo ci dziekuje, ze starasz sie wszystko wychwycić w moich postac :) strasznie mi milo z tego powodu :)

witam .

Dziewczyny kłocicie sie co najmniej jak 13 letnie ddziewczeta . dajcie spokoj kazdy ma swoje zdanie i tyle .
Ja w kosciol nie wierze i księży tym bardziej bo po co glosza wiare jak gorsze grzechy popelniaja jak gwalca i zyja na kocia lape z prostytutkami. .. jaki sens jest w tym ze pouczaja innym ?

ja gdy bede brala slub to wezme koscielny nie dla siebie ale wlasnie dla wszystkich innych
bo "tak trzeba" u nas w rodzinach i tyle i po to ze ladnie to wyglada i nie obchodzi mnie co kto inny pomysli to jest moja osobista sprawa..

a tak po za tym Ł pojechal po syna i pozniej jade z nim do mojej mamy zeby mnie uczesala i wlosy podciela, pogoda okropna zimno i szaro ;[

reklama
Do góry