reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mały siedzi w wannie i zaraz do spania jutro jadę z nim po buty i jak patrze na ceny to masakra no ake jak mus to mus:)
Młoda mama-Życzę żeby plamy szybko zeszły a nowe mleczko pomogło:)

Mały pójdzie spać to ide sie wykąpać:)

reklama
Młoda mama maskara z tą wysypką strasznie to wygląda;/

Paulina eee no najskromniejszej sukni to też nie masz:p Ja to w ogóle w brew przesądom miałam buty bez palców:p A teraz jeszcze inne bym kupiła wysokie na platformie:p ale nadal bez palców. Ale to Tobie mają się podobac. Ja w swoich i tak dużo nie wytrzymałam i zmieniłam je na bezowe ala jedwab baleriny za 30 zł:)

Ostatnia edycja:
ja dostałam @ i zaczelam brac tabletki zobaczymy jak to bedzie i jak moj organizm zareaguje na nie mam nadzieje ze nie bede po nich tyc .
dziekuje wgl wszystkim za rady mam nadzieje ze mu szybko przejdzie.

Kasiek a jaki to przesad? nie slyszalam o nim:-p
Mloda mama ja takich rzeczy na kolacje nie jem, zjadlam serek wiejski i wystarczy

Anula ponoc odkryte palce bądz pięty wróżą nieszczęście buhahah Aaa podwiązki tez zapomniałam założyc miałam a zapomniałam. I podobno źle wyszliśmy z kościoła tzn. nie po tej stronie któreś z nas:p (teściowa przerażona była) Aaaa i stroiku mu nie przepięłam po ślubie buhaha Ile nieszczęścia

Mloda mama- kurcze okrutnie to wyglada i jak maly musi sie meczyc;// mojej ostatnio wyskoczylo cos na policzkach, nie w takiej ilosci jak u ciebie ale widoczne bylo ale tak jak pisala Renata udalo mi sie to zwalczyc Linomagiem, jest mocno tlusty.
Kasiek- hahahaha to mi humor tymi przesadami poprawilas:p a cos niebieskiego i pozyczonego mialas? Hehehehe bo tez podobno ma byc :D

Moje potworki juz spia. Ja pozmywalam jeszcze naczynia, zrobilam lubemu kanapki do pracy, zaraz kapiel i luli ;)

młoda mama kurcze nieciekawie to wygląda;/ oby nowe mleczko posłużyło , malutki pewnie się męczy jak go to swędzi;/ a z maści na dolegliwości skórne polecam Linomag tak jak pisza dziewczyny, zaczerwienienia i suche plamy ładnie po nim schodzą:) Dużo zdrówka dla synka:)
anula mój synek tez miał dzisiaj humorki;/ a pod wieczór to już całkiem;/ mam nadzieję że jak rano wstanie to mu przejdzie:)
happymum udanych zakupów jutro:) Ja też muszę kupic małemu jeszcze jakieś buciki, w sumie ma już adidaski, ale jeszcze jedna para się przyda:)
Synek zasnął przed 22, pod wieczór poszliśmy jeszcze raz na dwór i chyba ze zmęczenia był taki marudny;/ Zmykam spać chociaż mi się nie chce:p

Dobranoc:)

Madzialena-mój adidasów ma mnóstwo a a ostatnio dostał "nike Air Max" ale jadę kupić mu profilowane a one swoją cenę mają od £30-£80

reklama
Anula ponoc odkryte palce bądz pięty wróżą nieszczęście buhahah Aaa podwiązki tez zapomniałam założyc miałam a zapomniałam. I podobno źle wyszliśmy z kościoła tzn. nie po tej stronie któreś z nas:p (teściowa przerażona była) Aaaa i stroiku mu nie przepięłam po ślubie buhaha Ile nieszczęścia

Booooosze to u nas tez straszne nieszczescie nas czeka. Ja mialam na nogach z odkrytymi palcami i pietami. Lewą reką sie przezegnalam.. i ł pomylił sie w przysiedze.

teraz juz wiem czyja to wina tych naszych nieszczesc. to przez te buty.

Do góry