reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mały siedzi w wannie i zaraz do spania jutro jadę z nim po buty i jak patrze na ceny to masakra no ake jak mus to mus:)
Młoda mama-Życzę żeby plamy szybko zeszły a nowe mleczko pomogło:)

Mały pójdzie spać to ide sie wykąpać:)

reklama
Młoda mama maskara z tą wysypką strasznie to wygląda;/

Paulina eee no najskromniejszej sukni to też nie masz:p Ja to w ogóle w brew przesądom miałam buty bez palców:p A teraz jeszcze inne bym kupiła wysokie na platformie:p ale nadal bez palców. Ale to Tobie mają się podobac. Ja w swoich i tak dużo nie wytrzymałam i zmieniłam je na bezowe ala jedwab baleriny za 30 zł:)

Ostatnia edycja:
ja dostałam @ i zaczelam brac tabletki zobaczymy jak to bedzie i jak moj organizm zareaguje na nie mam nadzieje ze nie bede po nich tyc .
dziekuje wgl wszystkim za rady mam nadzieje ze mu szybko przejdzie.

Kasiek a jaki to przesad? nie slyszalam o nim:-p
Mloda mama ja takich rzeczy na kolacje nie jem, zjadlam serek wiejski i wystarczy

Anula ponoc odkryte palce bądz pięty wróżą nieszczęście buhahah Aaa podwiązki tez zapomniałam założyc miałam a zapomniałam. I podobno źle wyszliśmy z kościoła tzn. nie po tej stronie któreś z nas:p (teściowa przerażona była) Aaaa i stroiku mu nie przepięłam po ślubie buhaha Ile nieszczęścia

Mloda mama- kurcze okrutnie to wyglada i jak maly musi sie meczyc;// mojej ostatnio wyskoczylo cos na policzkach, nie w takiej ilosci jak u ciebie ale widoczne bylo ale tak jak pisala Renata udalo mi sie to zwalczyc Linomagiem, jest mocno tlusty.
Kasiek- hahahaha to mi humor tymi przesadami poprawilas:p a cos niebieskiego i pozyczonego mialas? Hehehehe bo tez podobno ma byc :D

Moje potworki juz spia. Ja pozmywalam jeszcze naczynia, zrobilam lubemu kanapki do pracy, zaraz kapiel i luli ;)

młoda mama kurcze nieciekawie to wygląda;/ oby nowe mleczko posłużyło , malutki pewnie się męczy jak go to swędzi;/ a z maści na dolegliwości skórne polecam Linomag tak jak pisza dziewczyny, zaczerwienienia i suche plamy ładnie po nim schodzą:) Dużo zdrówka dla synka:)
anula mój synek tez miał dzisiaj humorki;/ a pod wieczór to już całkiem;/ mam nadzieję że jak rano wstanie to mu przejdzie:)
happymum udanych zakupów jutro:) Ja też muszę kupic małemu jeszcze jakieś buciki, w sumie ma już adidaski, ale jeszcze jedna para się przyda:)
Synek zasnął przed 22, pod wieczór poszliśmy jeszcze raz na dwór i chyba ze zmęczenia był taki marudny;/ Zmykam spać chociaż mi się nie chce:p

Dobranoc:)

Madzialena-mój adidasów ma mnóstwo a a ostatnio dostał "nike Air Max" ale jadę kupić mu profilowane a one swoją cenę mają od £30-£80

reklama
Anula ponoc odkryte palce bądz pięty wróżą nieszczęście buhahah Aaa podwiązki tez zapomniałam założyc miałam a zapomniałam. I podobno źle wyszliśmy z kościoła tzn. nie po tej stronie któreś z nas:p (teściowa przerażona była) Aaaa i stroiku mu nie przepięłam po ślubie buhaha Ile nieszczęścia

Booooosze to u nas tez straszne nieszczescie nas czeka. Ja mialam na nogach z odkrytymi palcami i pietami. Lewą reką sie przezegnalam.. i ł pomylił sie w przysiedze.

teraz juz wiem czyja to wina tych naszych nieszczesc. to przez te buty.

Do góry