reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mloda mama moze powinien pic mleko na recepte, najlepiej pojsc do lekarza. Ja jeszcze sie tak nie nudzilam, bo nigdy Bartek nie wyjezdzal beze mnie, ja kilka razy wyszlam z kolezankami ale to gdy zasnal juz na noc. W czerwcu Bartka chrzestny ma slub wiec pewnie wtedy pierwsza noc beze mnie spedzi. Jesli to suche plamy mozesz tez kapac go w czyms natluszczajacym np emolimu, oliatum, w aptece cos doradza

reklama
MLODAMAMA przejdz sie do lekarza z nim. Zmiana mleka i danie masci od lekarza to podstawa. Nie zdzwilabym sie jakby na poczatek dala wam masc ze sterydami. Wyglada to strasznie.
ANULA mi sie podobaja ;) chcialam delikatne, bo mimo ze mam sukienke w kroju "princesski" to nie ma na niej szalow i bajerow. Jedynie krysztalki na gorsecie

Paulina, najwazniejsze ze Tobie sie podobaja bo o to chodzi;-)ja gdybym juz brala koscielny pewnie mialabym duzy problem z suknia i tym wszytskim ale nie planujemu koscielnego wiec nie bedzie "problemu"

bylam juz z nim u lekarza i dalamleko na recepte ale dopiero bedzie jutro ,
ale mowila ze masc tu jest nie potrzebna ;/
ale przeciez widac ze te plamy sa suche i tak jakby skora pekala musze kupic jakis krem .
kapie go w natluszczającej ziajce bo to najlepsze jest dla niego.

Dobra na takie plamy jest masc cholesterolowa. Tlusta jest bardzo i nie swedzi po niej skora. tylko nie pamietam czy ona na recepte jest.

reklama
jutro popytam w aptece moze cos mu pomoze .
tak mysle co zrobic sobie na kolacje .. moze jakis makaron z sosem serowym .
Polecam bo bardzo dobry ;)

wgl dzis jakos malo postow tu u nas ;)

Ostatnia edycja:
Do góry