reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a no wlasnie bo strasznie wyglada jego buzia sa na to jakies kremy zeby tak troche to zlagodzic ?
takie ma na buzi .. na zdjeciach widac to troche mniej

IMG_20140305_212422_0.jpgIMG_20140305_212435_0.jpg

Załączniki

• IMG_20140305_212422_0.jpg
    IMG_20140305_212422_0.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_20140305_212435_0.jpg
    IMG_20140305_212435_0.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Witajcie,
Dzis mialam mniej czasu na neta bo Ł mial wolne i jak jest w domu caly system mi pada:-pbylam z kolezanka ze szpitala i z jej corka w fikolandzie, Bartek wracal z placzem, wrocilismy poszedl spac i tez wstal z placzem, juz dosc mam. Oby jutro mial lepszy humor bo idziemy po buty na wiosne i trafi mnie cos jesli taj bedzie plakal bez powodu a troche nam zejdzie bo chce i sobie buty kupic.
Asik o prosze kolejna panna mloda;-)wg mnie sukienka za ciemna
Paulina, mi srednio podobaja sie buty, nie moj styl, Przypominaja mi buty komunijne ale najwazniejsze ze Tobie sie podobaja, moja przyjaciolka miala bardzo podobne;-)chyba inna jestem bo wiekszosc sukni slubnych tez mi sie nie podoba
Mloda mama a jakie mleko pije?

Ostatnia edycja:
Mariusz pije mleko bebiko ale teraz soie przypominam ze jak pil ebilon tez tak mial tylko wtedy obtarl buzie o kanape i myslalam ze to od tego...
musze cos mu kupic bo wyglada jak rambo caly podrapany. xd

dzis caly dzien przed komputerem i tv odpoczelam super ale juz mi sie za bardzo nudzi bez malego i tych obowiazkow.

reklama
Do góry