reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;]
My wczoraj poszlismy spac po 22 ;[ maly byl tak zmeczony ze az nie mogl usnac ... dzis pobudka byla o 8 , ja zdycham wszystko mnie boli a jedno ucho mam zatkane i nic nie slysze ;/ Mariuszek teraz oglada bajeczki.
My na obiad mamy pulpety w sosie pomidorowym i ziemniaczki a maly zupke jarzynowa .
POzniej moj Ł zabiera malego na wies do jego rodzicow ,
Pogoda u nas robi sie ladna sloneczko i takie rześkie powietrze ;)

reklama
Heej,

Paulina ładne buty bardzo ;) gdzie w Krk kupowalas?;p
Liza, bardzo ładnie wyglądałas, gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was ;)

U Nas pogoda beznadziejna.. zimno i jakos tak ponuro, do 18 dzis w pracy jestem wiec chociaz tyle ze nie musze nigdzie wychodzic ;/
U Julki po staremu, tylko bardzzo mało je, nic jej nie smakuje...

Heja.

Paulina rewelacyjne buty. Ale ja bym plakala jak bym miala tyle zaplacić. za skąpa jestem. tym bardziej jesli chodzi o wydatki na mnie. Bo dla dzieci to lekką reką wydaje :)

Ja sobie we wtorek kupilam stanik. Boziu jakie ja bombowe cycuchy mam w nim. gapilam sie na nie jak idiotka :D

@ dziś dostalam.
Pogoda do d..y. jakos tak zgnilo, chociaz jak na początek marca to cieplo jest.

Ł naprawia pralke na werandzie. Dostalismy.. niby popsutą. Okazalo sie ze tylko łozysko wrobione :) wiec Ł w ramach orgANIZOWANIA SOBIE ZAJEC WYMIENIA :)

na obiad rosól.

23MAY na sw.Filipa. Cala Dluga przeszlam i nic
RENATA slub koscielny bierze sie raz w zyciu, nie oszczedzam, zreszta i tak ubranie sie stawia mama :)

Hej.

My dzis pobutka przed 7.
Ale za to juz wszystko mam porobione i teraz czekam az szogun spac pojdzie ;)
Juz taka senna byla, ledwo na oczy widziala, ukladala sie.. A teraz wlasnie bawi sie samochodem :D i krzyczy do niego :D

U nas dzis tez rosolowo na obiad a pozniej bede robic ciasto z mikrofali:p robila ktoras? Mama wczoraj robila i to chyba z 5 bo tak zasmakowalo :p

Edit.
Agata pochwal sie jaka kiecke mialas ;)

Hej laseczki:)

Magda
zazdroszcze ci pogody...

Paulina a mi się nie bardzo podobają... Ja nie lubie takich typowo ślubnych i takich też nie miałam... Ale najważniejsze że Tobie się podobają:) Sporo za bieliznę ja nie miałam bo miałam tak sukienkę usztytą ze była zbędna. I dobrze bo jak jeszcze to musiałaby to bym się zatrzymała na 3,5 tysiąca;/

My jutro wybywamy do moich rodziców na weekend ojciec ma imieniny więc poświętujemy:)

Asik-sukienka fajna ale myślę ze za ciemna na ślub...
Agata-daj zdjęcie w sukni ślubnej:)
My pi zajęciach sybko do domu mały spać a S. Do pracy. Mały niedawno wstał i czekam na znajomą bo na kawę ma wpaść... jutro jadę na zakupy... jedzonko+buty dla Dennisa.
Z miłych wiadomości to dziś dostałam zwrot podatku £240 wiec humor mam całkiem dobry

reklama
Do góry