reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina świetne te buciki!:-)
asik nie chwaliłas się wcześniej :p Gratuluję:-) Same śluby normalnie:)
młoda mama zdrowiej szybciutko:)

My mieliśmy iść drugi raz na spacerek ale cos zbiera się na deszcz;/ i ziiimno się zrobilo;/ Zrobilyśmy z mama kopytka, zjadłam cały talerz, normalnie pękam:-)

reklama
Paulina- wooow boskie, ile dalas??

My dzis tyke na dworze bylismy, taka pogoda to korzystac trzeba ;))))
Pozniej w domu mala sie wyszalala a wlasnie zjadla mleko i zasnela ;)

My dziś po południu byliśmy na spacerku a później u nowej sąsiadki polki:) wróciliśmy wieczorem no i kolacja, kapiel, smarowanie i mały zasnął praktycznie odrazu:) ja właśnie skończyła pranie składać i czekam aż S. Z pracy wróci. Jutro idę na zajęcia z małym a później pewnie pojadę na zakupy

MAGDA kupilam biustonosz, poszlam do triumpha babeczka mi doradzila i dala mi taki na trzech zapieciach z tylu, gruba linia silikonu pod piersiami i na plecach zeby sie biustonosz trzymal, no i miseczka push up :) dalam 180zl ale wkoncu mam piersi w tym staniku. Chociaz za majtki gdzie byly cale z koronki za 100zl to podziekowalam haha ;p a przymiarke sukni slubnej mam w poniedzialek, mialam miecm 4.03 ale przelozylam.
MLODAMAMA dziekuje :) na stopie wygladaja jeszcze lepiej. Zazekalam sie ze szpilka max 5cm no ale wyglad tu wygral :p

Hejka:)
paulina to troszkę wydałaś na buciki i biustonosz:) Ale chyba warto bo buciki są meega, takie delikatne:) a biustonosz musi być lepszy żeby dobrze się trzymał:)

D. właśnie pojechał do pracy a mi nie opłaca się kłaść spać bo synek pewnie za chwilę wstanie. Wczoraj zasnał już po 21:szok: taki był zmęczony że zęby mył prawie na śpiąco :p Ja dzisiaj więszych planów nie mam, muszę tylko zrobić pranie a na obiad chyba będzie krupnik :p

Miłego dnia:)

reklama
AGATA ja za suknie place 2300. Szyta na zamowienie.
MADZIALENA w Krk w takich cenach sa buty ;) w jednym salonie mi babeczka mowi ze od 280-350 :eek: a stanik pozadny. Jeszcze mi go gorset sukni bedzie podtrzymywal ale bede pewniejsza w tancu. No i cycki piekne mam w nim :cool:

My wlasnie wstalysny. Ja wczoraj padlam razem z Nika o 22.

Do góry