reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Ja wlasnie jade do Krakowa po buty i bielizne :) zimnica u nas. Nikola przy wyjsciu mowi mi "papa" daje buzi, lapie mnie za reke i idzie ze mna haha. Beczala jak bobr kiedy wychodzilam.

HAPPY moja tez mnie ostatnio buziaczkami budzi. Az dziwne :)
KECHU no pewnie troche kosztuja, duze miski ogolnie troche drogawe
LIZA jak to ladnie brzmi... MĄŻ :)

reklama
Paulina-czekam na zdjecia butów i reszty:)
Dennis spi od 15 minut musiałam gi wcześniej położyć bo strasznie płakał :/ nie wiem co mu się stało:(
Aniula-ja bym chciała zebyy maly czescuey sie przytulal i buziaki dawał ale on czułości lubi tylko wieczorami i to nie zawsze.
Co di lekarze jestem bardzo zadowolona z naszego nowego Gp Mamy trazz takiego starszego swego pana ale jest super. Jak zobaczył małego wysypka to zaraz poszedł po dermatolog żeby potwierdzil egzeme. Jak poprosiłam o skierowanie do ortopedy ze stupkami... to poszedk i załatwił mi wejście w ten sam dzien między pacjentami i tak dzięki niemu zalatwilam bez problemu w godzinę:)

3 tygodnie temu bylam u lekarza i kazała mi pic herbatki i stwierdzila ze mi przejdzie za pare dni , dzis bylam u innej babeczki i ta jak mnie zbadala to powiedziala ze tamta jest jakas chora ;/ mam zapalenie gornych drog oddechowych ktore wchodza na krtań i juz cos jest w oskrzelach ;/ masakra jakas ,, ;/

teraz biore sie za sprzatanie bo Ł poszedl na spacer z malym bo pogoda nawet ladna .
co tu na obiad zrobic bo jest post ... ?

helloł.

boziu jaka ja zdechla dziś jestem. jakby ktoś wyzuł i wypluł ;/ bylam na chwile w miescie. akurat lało ;/ a chwile potem slonce swiecilo jak latem ;/ dziwna pogoda.

Co do lekarzy. U nas do jednej są mega kolejki. Ale i ona dobrze zbada i jak juz leczy to porządnie a nie zeby ze zwyklego kataru zapalenie pluc sie rozwinelo. a inna? przy katarze antybiotyk by wypisywala. Ale i z katarem szczepi dzieci.

przydaloby sie posprzątac troche w domu, ale tak mi sie nie chce ze masakra. Moglabym na weekend odlozyc ale emigrujemy na sobote rozwozić zaproszenia po mazurac i czesci podlasia.Komunia za 2,5 miesiąca. Boooooooziu.. a ja nadal niewiem w czym ja pojde.

Mloda mama zdrowiej.

Hejj;)
Wczoraj mala spisala się u sąsiadki;))) Jak wyszłam nie plakala później tylko po jakims czasie poszla do przedpokoju zobaczyla wozek popatrzyla na drzwi i chwile poplakala;) Jak wychodziłam to samej wyc mi się chciało..:p pierwszy raz sama bez mamuni była :D
Ja u dentysty okk.. sciagnela mi kamien i zrobila zeba.. tylko jednego miałam do zrobienia i mam spokoj.. obyyy...
A o T nie wspominam.. bo jeszcze trochę go czeka.. ale oni genetycznie maja bardzoooo słabiutkie żeby... mam nadzieje ze Majka takic niebedzie miała.. Bo siostrzenica T jak miała 1.5 roczku to już miała prochnice, mimo ze zabki myte, mało słodyczy...

U nas pieknaaaaaaaaa pogoda, bylysmy w parku i na małych zakupkach;)))) mala szczesliwa na spacerze jak zwykle bo male ludziki jak ona biegają i pieski sa;)) mało mi z wozka nie wyskoczy :D
Obiad już mam, teraz kaweczka, ciasteczko, chwila ciszy dla umysłu i zaraz T z pracy wroci;)

Co do lekarzy rodzinnych u mnie w przychodni co jeden to lepszy.. Kiedys kuzynka T poszla z malym jak miał 5msc bo kaszlał mocno, swirgotalo równo mu na oskrzelach, a tam odp: Teraz panuje wirus, przejdzie mu za 3 dni..;/
W nocy karetke wzywali bo maly się dusil..
Ja bylam raz z zapaleniem pęcherze ale to w ciąży to od razu antybiotyk dostałam. To dobre chociaż a w ciąży chodziłam co jakiś czas na wizyty, żeby zamoczyli w siuskach moich papierek czy jest infekcja czy nie, posłuchali sedrucha, ciśnienie i wsio :D
Z Maja tfu, tfu na szczęście nie miałam okazji tu być, jedynie szczepionka i te po 6tyg.

Cześć laseczki
Czy ja Wam się chwaliłam, że 05.04 (pomimo postu) bierzemy ślub kościelny:tak: i przy okazji tak się zastanawiam czy do kościelnego wypada założyć "małą czarną" z białym elementem? Zwłaszcza, że oprócz rodziców i świadków nikogo nie zapraszamy. Co myślicie?

Patkawitaj :) mam 26 lat i jestem mamą 7,5 letniej Oliwki i niespełna 2 letniego Damianka

Paulina pochwalisz się co upolowałaś?

Happy dobrze, że kąpiele pomagają:tak: oby tak dalej

Renata zdolnych masz chłopaków :)

Młoda mama zdrówka

Liza jak to ładnie brzmi- muszę spytać męża

To moje buty ;)

Załączniki

• 1394031382960.jpg
    1394031382960.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 50
ASIK mi sie wydaje ze lepiej by bylo zeby to biel dominowala a czern byla tylko dodatkiem :tak:
HAPPY tyle salonow oblecialam ze szok, ale wkoncu znalazlam

reklama
Do góry