Hejj
Wczoraj mala spisala się u sąsiadki
)) Jak wyszłam nie plakala później tylko po jakims czasie poszla do przedpokoju zobaczyla wozek popatrzyla na drzwi i chwile poplakala
Jak wychodziłam to samej wyc mi się chciało..
pierwszy raz sama bez mamuni była
Ja u dentysty okk.. sciagnela mi kamien i zrobila zeba.. tylko jednego miałam do zrobienia i mam spokoj.. obyyy...
A o T nie wspominam.. bo jeszcze trochę go czeka.. ale oni genetycznie maja bardzoooo słabiutkie żeby... mam nadzieje ze Majka takic niebedzie miała.. Bo siostrzenica T jak miała 1.5 roczku to już miała prochnice, mimo ze zabki myte, mało słodyczy...
U nas pieknaaaaaaaaa pogoda, bylysmy w parku i na małych zakupkach
))) mala szczesliwa na spacerze jak zwykle bo male ludziki jak ona biegają i pieski sa
) mało mi z wozka nie wyskoczy
Obiad już mam, teraz kaweczka, ciasteczko, chwila ciszy dla umysłu i zaraz T z pracy wroci
Co do lekarzy rodzinnych u mnie w przychodni co jeden to lepszy.. Kiedys kuzynka T poszla z malym jak miał 5msc bo kaszlał mocno, swirgotalo równo mu na oskrzelach, a tam odp: Teraz panuje wirus, przejdzie mu za 3 dni..;/
W nocy karetke wzywali bo maly się dusil..
Ja bylam raz z zapaleniem pęcherze ale to w ciąży to od razu antybiotyk dostałam. To dobre chociaż a w ciąży chodziłam co jakiś czas na wizyty, żeby zamoczyli w siuskach moich papierek czy jest infekcja czy nie, posłuchali sedrucha, ciśnienie i wsio
Z Maja tfu, tfu na szczęście nie miałam okazji tu być, jedynie szczepionka i te po 6tyg.