reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka Lena tez tak sie zachowuje - niestety.. i tez uwazam, ze sie popisuje.. jak bylam z nia sama od rana do wieczora to aniol nie dizecko - naprawde.. bylam strasznie z niej dumna, ze grzeczna.. ale jak jest nas wiecej to istny diabel.. a za kare zawsze idzie do kata.. i musi tam stac dopoki nie przeprosi (czy nie pocaluje i nie przytuli)wczoraj stala wq konce 15 min.. najpierw wyla jak syrena.. potem nie chciala przeprosic az w koncu sie przelamala i przeprosila i bylo ok.. wiec widze, ze na nia to dziala o wiele bardziej niz klaps na dupke.. wiec wole ja do kata postawic:-)
Polna glowa do gory - widocznie musi tak byc.. mam nadzieje, ze nic zlego sie nie bedzie z Toba dzialo:-(

reklama
Asiowo yhy sweterek rzeczywiscie bardzo fajny :tak:
ja to sobie moze zrobie taki prezencik na mikolaja :-)

Basia ze tez Lenka chce sta w kacie :sorry2: moja to minimum 2 minuty stoii albo siedzi na fotelu za kare ale jak tylko zobaczy dziadka to odrazu biegnie do niego i pokazuje mi ..ty ty mama .. :crazy::-D

No ja sobie własnie strzeliłam prezent na urodzinki:-p
w ogole smiac mi sie chce z samej siebie... kto to pomyslał, zeby bielizne przez neta kupować..., ale kupiłam 6 par majteczek i 2 biustonosze:tak: zwykle, bo mam tylko do karmienia, a z tych tylko 1 jest wygodny:-p (tez kupowany na allegro:-p):-D

Polna ona nie ma wyjscia:-Dja jestem bardzo stanowcza:-psiedze przy niej i nie ma wyjscia.. choc jak ja sama ozstawie to tez soti i wyje w tym kacie:-D

Ja na szczęście nie musze stosować kar bo moja przyjdzie i przytuli.Ja jej mówie tylko że nie chce jej bo jest be be a ta przychodzi i sie tuli

Asiowo a ja musze wlasnie sobie cos kupic by sie jakos odstresowac -
zakupy czynia cuda by poprawic sobie humor :rofl2:

Basia nie no ja tez staram sie siedziec obok Niej jak ma kare ale jak tylko dziadke widzi to tez mnie opiernicza ze Ala jest za mala :sorry2:
qrcze tylko moim zdaniem jak teraz sie popusci dziecku to potem nie dam sobie rady z Nia :no:

reklama
Oliwka nie bronilabym sie tak przed tym szpitalem gdybym naprawde miala takie duze te obrzeki, a rano to ich praktycznie nie ma, cisnienie mam super, zadnych mdlosci czy zawrotow glowy, mala sie wariuje w brzuchu, dobija mnie jeszcze ten fakt ze przeciez niecaly miesiac temu lezalam na to samo w szpitalu, i zrobili mi tylko badania ktore wyszly dobrze, zadnych lekow mi nie dali, a ten moj lekarz to tez nie skieruje mnie najpierw na badania tylko od razu szpital, no bezsens jakis
Asiowo nio fajniusi sweterek, widzisz przynajmniej nie musisz latac po sklepach tylko listonosz do domku przyniesieBasia, polna_N o widze ze dziewczynki wchodza w trudny wiek:-) wytrwalosci zycze

Do góry