reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Iwoneczka wracając do Twojej pracy w Pl to M pracuje w Plus GSM i póki co wszystko jest si,a poza tym już 2 raz zatrudnił się w tej firmie i nic w ch**a nie walą.
Kurcz e zaraz odjedę...a dzisiaj na popo do roboty mykam i aż i się nie dobrz robi na samą myśl sprawdzania tych zasranych biletów... Wczoraj jeden gówniarz mnie tak wpienił,że to koniec,końców!!! Daje mi dokument do brak biletu i wypisłam mu ten zakichany mandat,a ten mały szmaciarz wzioł go i wyjebał do mnie z tekstem : " Wyjde z Tobą szmato z tego autobusu i najpierw Ci nakurwie,a potem wyrucham!" więc powiedziałam mu,no to dalej i wyszedł za mną i moimi kolegami n przystanek i idiota chwycił mnie za łape,zajebałam mu w mordę i se poszłam dalej...a on krzyczał za ną,że estem dziewą itp itd...po prostu ręce opadają...

CHWILAMI ach ty biedactwo moje ,wspólczuje tyle czasu masz zajęcia i jescze uczyć się trzeba :-( jak ty to wszystko ogarniasz ???a na praktykach jak będziesz to rzeczywiście może bedziesz miała więcej czasu dla siebie:tak:!!!przesyłam buziaczki!!!!

FIRANKA chyba teraz taki okres że dzieciaki mają zapalenie oskrzeli ,moje też chore a do tego Oli jescze załapałą zapalenie spojówek!!:no:ech a tobie to wspólczuje tego kaszlu,a kurujecie się czymś?????dużo zdrówka dla was i buziak dla Nicole :tak:

ASIOWO no tak zapomniełąm ze piszesz tę prace...ale przynajmniej jak skończysz to sobie odbijesz :tak: a Paulinka może tak ci w nocy śpi bo te ząbki dają jej w kość jeżeli w dzień tak marudzi i w nocy napewno też ja w pewnym stopniu drażnią te dziąsełka!!!:sorry2: Mam nadzieję że samochodzik szybko do was wróci!!!

BASKA201 ech moja to też jest niemożliwa:no: ,chyba w taki okres weszła ,ale moja to po Kamili papuguje a twoja ????dziwne to takie.....ech musimy to przeczekać i tyle może niedługo z tego wyrosną:sorry2:...,oby bo ja to osiwieje i nawet farba do włosów mi nie wystarcza!!!A jakiś czas temu Daniel się na mnie darł że czemu ja ją do naszego pokoju zaprowadzam ,i czemu jej nie wypuszczam ,i czemu czasem klapsa jej dam ,ze jej nie tłumacze tylko karce !!szkoda go bardzo jak zwracam jej uwage poraz setny to zaprowadzam ją do pokoju sadzam w łózeczku i każe jej siedzić ta oczywiście tupie ,drze się ale si e uspokaja sama!!!!a teraz ostatnio to sam mówi że nie wie co się z niądzieje i że musimy ją odeparować od kamili jak jest w domu!!! a i kiedyś tak mi się w łóżeczku rzucałą i kopała że 2 szczebelki pękły po materacem:no::crazy::wściekła/y:....ech uspokaja mnie jedynie to że jak pisałam na wczesniekach ,to dziewczyny też mają takie nerwowe dzieci ,i że to wśród wcześniaków jest normalne!!!:tak:
a jak mała jest ze mną i z danielem i niekogo nie ma w domu to jest grzeczna ...ja myśle ze w duzej mnierze ona się popisuje żeby na siebie uwage zwrócić ...tylko do tego popisywania nerw mi brakuje czasem

MADZIK będzie dobrze nie ma co się przejmować ...lekarze wiedzą co jest teraz dla was obydwojga najlepsze :tak:...a jak masz te obrzęki to masz dobre badania ???nie masz białka w moczu???

POLNA wcale się nie dziwie bo robi ci ten lekarz nadzieje że to jutro albo pojutrze a tu dupa ,powinien cię uprzedzić a swoim wyjeżdzie ...ech szkoda gadać!!! nie denerwuj się tylko , bo to nic nie da ....a co do wskażnika to nie mam pojęcia czemu masz taki niski, a po zastrzykach miałaś w normie????

A I DZIĘKUJE KOBIETKI BO TEN AWANS TO DZIĘKI WAM!!!!!

Oliwka już tez tak myślałam,ale tez ostatnio byłam z młodą w szpitalu bo sprysła mi z 15 sm na koło od wózka głowką...i wyobraźcie sobie,że ona sobie troszkę popłakiwała,za to ja wpadłam w taką histerię,że ona ze strachu zaczęła płakać jeszcze bardziej,zamówiłam taxę i pędem do szpitala,a tam tyle tych zarazków itp i podejrzewam,że tam się doprawiła...a poza tym jeszcze lekarz mnie opieprzył,że panikara jestem,a ciotka m. mi opowiadała,że kuzynka M zlała taką sytuacje uśpiła dzieciaka, i położyła spać,a dzieko się już nie obudziła,i wiecie niby tak mi to powiedziała ciotak M,ale w pamięci mi to zostało i dlatego tak spanikowałam...

firanka powiem Ci tak ja ogolnie nie narzekam na tamta prace bo bylo naprawde dobrze tylko incydent z ulotkami mnie wku**** ale tak to jest w P***** (bez reklam) naprawde spoko przynajmniej u mnie bylo :)

Właśnie Mikusa wszystkiego naj,naj pociechy z męża i dzidzi:tak:.
Iwoneczka- No Mikołaj tam nie musi roznosić ulotek i dobrze,bo wie,że bym zrobiła gnój jak niewiem,ja bym nasłała inspekcję pracy i co by sie tylko dało:-D:-D:-D. Juz raz tak straszyłam Mikołaja kierowniczkę jak suka nie chciała dać M. urlopu bo 5 dni już wykorzystał,a przecież rocznie przysługuje mu 20 dni i w końcu jak ją zasypałam oskarżeniami itd to skapitulowała.

firanka przecież to normalnie że matka marwi się o swoje dziecko więc lekarz nie ma prawa ci e okrzanić ,bo ty się marwisz i przychodzisz po porade do niego....ech ci lekarze brak sło!!1ja na twoim miejscu też bym spanikował!!!ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło,no może poza tym że Nicuksia ma teraz zapalenie oskrzeli ...ale wybierze leki i będzie dobrze!!!a jak tam malutka daje wam w kość???czy jest jak aniołek!!ja to napatrzeć na nią się nie moge bo jest taka siłna i do tego ma śliczne włoski !!!

36_3_15.gif
36_1_1.gif
36_1_13.gif
36_1_11.gif
36_27_2.gif
36_3_16.gif
15_9_22.gif
15_9_16.gif
10_15_5.gif

A ja troche ochlonelam i chwilowo staralm sie nie myslec o tym zasranym zabiegu :sorry2: ale powiedzialam mamie jak w pon znowu zacznie cos kombinowac to zmieniam lekarza :crazy:
i dziekuje WAM za slowa otuchy .... :happy2:

Oliwka wiesz po zastrzykach zawsze po dwoch dniach INR wracal do normy a tu wsumie 4 dni minely :blink:
a moja Ala jest niegrzeczna jak sa moi rodzice w domu :-D gdy jestem z Nia sama to jest grzeczna i posluszna :tak:
dzis zrobilam Jej poraz pierwszy kakao ,wypila wszystko za jednym razem:-)

Firanka duzo zdrowka dla Nicoli i dla Was ;-):tak:

Madzik moze faktycznie lepiej pojsc do szpitala,wkoncu to lekarz i sam wie co jest dla Was najlepsze :tak:

mała w koncu zasneła:zawstydzona/y: ale musze ja wozić w wózku... na spacer nie ma co z nia isc, bo jak tylko zadzwonia z warsztatu to musze jechac po auto:zawstydzona/y: ehh... i z reszta sama jestem wykonczona i jakos nie mam sił na spacer:-( nic mi sie nie chce...

Kupiłam sobie na allegro sweterek, bo nie mam czasu nawet do sklepu wyskoczyc i teraz szukam jakiejś bielizny... bo kiedy tu gdzies wyjsc:zawstydzona/y: jak M wraca to wszystko juz pozamykane.

reklama
Do góry