reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mój to GTA od dziecka od 1 części, z samochodowych ti niedawno kupił grant turismo ale grał tylko raz bo nie podpasowala mu:p gry te co mój S. Kupuje ti drogie też są ale jego pieniądze niech sobie wydaje na co chcę

reklama
Mój też grał w need for speed a teraz czasami gra w symulator farmy czy jakoś tak:p I mały dlatego lubi patrzeć bo tam są traktory, kombajny itp. hehe i czasem D. nawet daje mu pojezdzić :p ja za grami nie przepadam, wolę poczytać książkę albo porozwiązywać krzyżówki:-)

Imię już postanowione Miała byc Noemi ale nie bardzo mi to odpowiada teraz szczególnie jak zobaczyłam bilbord z klubem nocnym pod tym Imieniem i nie źle mi się kojażyło . Więc szanownym P stwierdziliśmy że mamy to w nosie jakie są popularne imiona bo tak to w życiu sie nie zdecydujemy na żadne i patrzeliśmy z bliskiego otoczenia i rodziny czy nie ma miała być Julia lub Patrycja ale wybraliśmy to drugie :-):-):-)

Moj chlop nie gra w gry. czasami, ale to bardzo rzadko w jakąś samochodową. Filip nadrabia za niego :D ten to by mogl calą dobe grac i nadal malo :)
Za to Ł ma inne hobby drazniące mnie. ryby. no ja szalu dostaje jak on sie wybiera. znika na cale dnie. Jak mieszkalismy na stancji to mielismy do rzeki 50 m. no dla Ł raj na ziemi. a mi gul skakał. chodził codziennie.

teraz nie jezdzi :D bo pracuje na popoludnia :) a rano odsypia albo zawsze coś kolo domu mu wynajde :)

mialm sie polozyc spac bo jutro pobudka o 5.30. ale jak zwykle wieczorem mi sie odechciewa ;/

sandra Patrycja to bardzo ładne imię:) I rzadko spotykane, u nas na całą szkołe jak jeszcze chodziłam to była tylko jedna Patrycja :p Za to Magdalen od groma, u mnie w klasie było 5 hehe:) Mi bardzo podoba sie Beatka, siostra dała tak córce na imie i w szpitalu dziwili się bo od dłuższego czasu nie było dziecka o takim imieniu:-)
ranata mój D. też lubi jezdzić na ryby:) Teściowa zawsze się dziwi bo u nich w rodzinie nikt nigdy nie jezdził na ryby hehe

Ostatnia edycja:
Sandra-patrycji też fajne imię; ) choć ja bym nie dala:)
Renata-ja raz bylam z dziadkiem na rybach i myślałam że umrę z nudy:/
mały sie kąpie woda od jego płynu do kapieli jext tlusta:/ później jeszcze smarowanie, , bajka i spać. A ja relax może polecacie jakiś film na wieczór?

Madzialena moj mąz nad jeziorem wychowany. U nich wszyscy albo na rybach albo w lesie zycie spedzili.

A co do imienia Patrycja. U nas ono jest bardzo popularne. i kiedys i teraz.

happymum z komedii polecam Eurotrip,:) Z horrorów film Obsesja:) Ja też bym coś obejrzała ale nie lubie sama ogladać filmów:-)
Synek jeszcze wariuje nie za bardzo wygląda na śpiącego:-) Za to mi oczy się zamykają:-)

reklama
Hej;)

Moj tez gra w plejka, ale tylko Fifa go kreci :D zreszta Maje tez :D Jak wlacza sie to ta z radosci az podskakuje I tez ma swoj kontroler I jak jest naladowany to zawsze jak on gra to sobie wlaczy swoj I zaczyna grac hehe a on od razu Nooooo Majaaaaaa :D

Dzis pobutka przed 7.. fajnie...
Mala wlasnie na podlodze, podeszla do dekodera I wciska, mowie jej ze nie wolno a ta ze zlosci usiadla I zaczela tak szybko raczkowac wokol pokoju, hahahha myslalam ze padnee, co za czort :D
Ooo I znowu :D

Wczoraj zrobilam te piersi w ciescie francuskim, rewelka;) braklo ciasta zostaly kotlety I pieczarki to dzis kotlety z piecarkami I serem zapiekane, tylko ziemniaki obrac I surowka I obiad jest:)

Mam straszna ochote na frytasy z Maca I goraca czekolade.. na miasto trzeba sie wybrac;) I od razu zajde do lumpsika, chociaz dawno nic tam nie bylo fajnego na moja, tylko zabawki.. ciagle cos jej kupuje hehe I moj sie juz drze to mu nie pokazuje. A jak sie pyta skad to? To mowie no przeciez juz miala :D Slon jezdzacy I grajacy z Fisher&Price za 1f, laptopik ze zwierzatkami, lalki;D

Do góry