reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mój to GTA od dziecka od 1 części, z samochodowych ti niedawno kupił grant turismo ale grał tylko raz bo nie podpasowala mu:p gry te co mój S. Kupuje ti drogie też są ale jego pieniądze niech sobie wydaje na co chcę

reklama
Mój też grał w need for speed a teraz czasami gra w symulator farmy czy jakoś tak:p I mały dlatego lubi patrzeć bo tam są traktory, kombajny itp. hehe i czasem D. nawet daje mu pojezdzić :p ja za grami nie przepadam, wolę poczytać książkę albo porozwiązywać krzyżówki:-)

Imię już postanowione Miała byc Noemi ale nie bardzo mi to odpowiada teraz szczególnie jak zobaczyłam bilbord z klubem nocnym pod tym Imieniem i nie źle mi się kojażyło . Więc szanownym P stwierdziliśmy że mamy to w nosie jakie są popularne imiona bo tak to w życiu sie nie zdecydujemy na żadne i patrzeliśmy z bliskiego otoczenia i rodziny czy nie ma miała być Julia lub Patrycja ale wybraliśmy to drugie :-):-):-)

Moj chlop nie gra w gry. czasami, ale to bardzo rzadko w jakąś samochodową. Filip nadrabia za niego :D ten to by mogl calą dobe grac i nadal malo :)
Za to Ł ma inne hobby drazniące mnie. ryby. no ja szalu dostaje jak on sie wybiera. znika na cale dnie. Jak mieszkalismy na stancji to mielismy do rzeki 50 m. no dla Ł raj na ziemi. a mi gul skakał. chodził codziennie.

teraz nie jezdzi :D bo pracuje na popoludnia :) a rano odsypia albo zawsze coś kolo domu mu wynajde :)

mialm sie polozyc spac bo jutro pobudka o 5.30. ale jak zwykle wieczorem mi sie odechciewa ;/

sandra Patrycja to bardzo ładne imię:) I rzadko spotykane, u nas na całą szkołe jak jeszcze chodziłam to była tylko jedna Patrycja :p Za to Magdalen od groma, u mnie w klasie było 5 hehe:) Mi bardzo podoba sie Beatka, siostra dała tak córce na imie i w szpitalu dziwili się bo od dłuższego czasu nie było dziecka o takim imieniu:-)
ranata mój D. też lubi jezdzić na ryby:) Teściowa zawsze się dziwi bo u nich w rodzinie nikt nigdy nie jezdził na ryby hehe

Ostatnia edycja:
Sandra-patrycji też fajne imię; ) choć ja bym nie dala:)
Renata-ja raz bylam z dziadkiem na rybach i myślałam że umrę z nudy:/
mały sie kąpie woda od jego płynu do kapieli jext tlusta:/ później jeszcze smarowanie, , bajka i spać. A ja relax może polecacie jakiś film na wieczór?

Madzialena moj mąz nad jeziorem wychowany. U nich wszyscy albo na rybach albo w lesie zycie spedzili.

A co do imienia Patrycja. U nas ono jest bardzo popularne. i kiedys i teraz.

happymum z komedii polecam Eurotrip,:) Z horrorów film Obsesja:) Ja też bym coś obejrzała ale nie lubie sama ogladać filmów:-)
Synek jeszcze wariuje nie za bardzo wygląda na śpiącego:-) Za to mi oczy się zamykają:-)

reklama
Hej;)

Moj tez gra w plejka, ale tylko Fifa go kreci :D zreszta Maje tez :D Jak wlacza sie to ta z radosci az podskakuje I tez ma swoj kontroler I jak jest naladowany to zawsze jak on gra to sobie wlaczy swoj I zaczyna grac hehe a on od razu Nooooo Majaaaaaa :D

Dzis pobutka przed 7.. fajnie...
Mala wlasnie na podlodze, podeszla do dekodera I wciska, mowie jej ze nie wolno a ta ze zlosci usiadla I zaczela tak szybko raczkowac wokol pokoju, hahahha myslalam ze padnee, co za czort :D
Ooo I znowu :D

Wczoraj zrobilam te piersi w ciescie francuskim, rewelka;) braklo ciasta zostaly kotlety I pieczarki to dzis kotlety z piecarkami I serem zapiekane, tylko ziemniaki obrac I surowka I obiad jest:)

Mam straszna ochote na frytasy z Maca I goraca czekolade.. na miasto trzeba sie wybrac;) I od razu zajde do lumpsika, chociaz dawno nic tam nie bylo fajnego na moja, tylko zabawki.. ciagle cos jej kupuje hehe I moj sie juz drze to mu nie pokazuje. A jak sie pyta skad to? To mowie no przeciez juz miala :D Slon jezdzacy I grajacy z Fisher&Price za 1f, laptopik ze zwierzatkami, lalki;D

Do góry