reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:-)
agata, miśka witam:) Jestem mama 3letniego Piotrusia, rocznik 91` :)
happymum gratulacje cioteczko!:-) widzę że jesteż szczęśliwa że zostałaś ciocią :) Ja jestem ciocią już dosyć sporej gromadki :p
kechu co za nieodpowiedzialni dziadkowie;/ nie dziwię Ci się że się zdenerwowałaś;/

My niedawno wróciliśmy ze spacerku, przedtem D. wziął małego na ryby to w spokoju wypiłam sobie kawkę:) Teraz pojechał do kolegi i żeby nie tłuc sie po nocy to chyba będzie nocował u rodziców bo to ta sama wioska, także wieczorkiem będziemy samo, nawet dobrze że pojechał bo już kłótnia wisiała w powietrzu :p @ mi się zbliża i jestem strasznie nerwowa:-)

Synek maluje farbkami i niedługo idzie do kąpania

reklama
Hej ;-);-)d
Witam nowe mamy :). Jestem Sandra mam23 lata mama 8 letniej Wiktorii i małej Pati jeszcze w brzuszku :)
Ehhh dziewczyny długo mnie nie było tu nie dość że brak weny to problemy z teściową :/
i tak się pokomplikowało trochę w piątek pojechaliśmy do Pawła by pomóc w sprzątaniu nie wyobrażacie sobie co tam było ludzka wyobraźnia tego nie ogarnia gdyby mi ktoś to powiedział to bym nie uwieżyła po prostu . Ale w sobote mieliśmy ognisko było super już nie pamiętam kiedy ostatnio brałam udział w takim czymś ale kiełbaski i ziemniaczki pycha:tak::tak:
Dzisiaj odpoczywamy z P biedny też się tam na robił ale w końcu jakoś to wygląda .
A sprzątaliśmy bo teściówka w szpitalu jest .
Miłego wieczorka odezwę się później :rofl2::rofl2:

Hehe u nas typowo niedzielnie trochę nudnawo i leniwo. Ja juz po kąpieli a Dennisek bajkę ogląda. S. gra i tak mija czas niedługo kolacja i mały do kąpieli i spania a mama bedzie dalej odpoczywać

MADZIALENA meski wypad hehe :)
SANDRA jednak Patrycja? Imie ladne, ale ja jestem do niego uprzedzona :tak:

Kupilam mojemu gre na urodziny :tak: 200zl dalam ale bedzie sie cieszyl :)

paulina dokładnie męski wypad :p Już dawno nie był u kumpli, tutaj nie ma żadnych kolegów :p Twój A. na pewno ucieszy się z gry,mój by się ucieszył hehe:-D
happymum mój D. też czasami wieczorem gra a synek lubi się patrzeć:p Jak siądą wieczorem to ich nie ma hehe

Mały już wykąpany, oglądamy sobie śmieszne zwierzątka na youtube:-)

reklama
Moja Nikola tez ma swoj kontroler tyle ze zepsuty :p moj napewno bedzie zadowolony , on w gry typu gta zadko gra, woli gry typu fifa czy need for speed :) no i ostatnio wkrecil sie w wyscigi formuly wiec bedzie co wieczor gral hehe

Do góry