reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:-)
agata, miśka witam:) Jestem mama 3letniego Piotrusia, rocznik 91` :)
happymum gratulacje cioteczko!:-) widzę że jesteż szczęśliwa że zostałaś ciocią :) Ja jestem ciocią już dosyć sporej gromadki :p
kechu co za nieodpowiedzialni dziadkowie;/ nie dziwię Ci się że się zdenerwowałaś;/

My niedawno wróciliśmy ze spacerku, przedtem D. wziął małego na ryby to w spokoju wypiłam sobie kawkę:) Teraz pojechał do kolegi i żeby nie tłuc sie po nocy to chyba będzie nocował u rodziców bo to ta sama wioska, także wieczorkiem będziemy samo, nawet dobrze że pojechał bo już kłótnia wisiała w powietrzu :p @ mi się zbliża i jestem strasznie nerwowa:-)

Synek maluje farbkami i niedługo idzie do kąpania

reklama
Hej ;-);-)d
Witam nowe mamy :). Jestem Sandra mam23 lata mama 8 letniej Wiktorii i małej Pati jeszcze w brzuszku :)
Ehhh dziewczyny długo mnie nie było tu nie dość że brak weny to problemy z teściową :/
i tak się pokomplikowało trochę w piątek pojechaliśmy do Pawła by pomóc w sprzątaniu nie wyobrażacie sobie co tam było ludzka wyobraźnia tego nie ogarnia gdyby mi ktoś to powiedział to bym nie uwieżyła po prostu . Ale w sobote mieliśmy ognisko było super już nie pamiętam kiedy ostatnio brałam udział w takim czymś ale kiełbaski i ziemniaczki pycha:tak::tak:
Dzisiaj odpoczywamy z P biedny też się tam na robił ale w końcu jakoś to wygląda .
A sprzątaliśmy bo teściówka w szpitalu jest .
Miłego wieczorka odezwę się później :rofl2::rofl2:

Hehe u nas typowo niedzielnie trochę nudnawo i leniwo. Ja juz po kąpieli a Dennisek bajkę ogląda. S. gra i tak mija czas niedługo kolacja i mały do kąpieli i spania a mama bedzie dalej odpoczywać

MADZIALENA meski wypad hehe :)
SANDRA jednak Patrycja? Imie ladne, ale ja jestem do niego uprzedzona :tak:

Kupilam mojemu gre na urodziny :tak: 200zl dalam ale bedzie sie cieszyl :)

paulina dokładnie męski wypad :p Już dawno nie był u kumpli, tutaj nie ma żadnych kolegów :p Twój A. na pewno ucieszy się z gry,mój by się ucieszył hehe:-D
happymum mój D. też czasami wieczorem gra a synek lubi się patrzeć:p Jak siądą wieczorem to ich nie ma hehe

Mały już wykąpany, oglądamy sobie śmieszne zwierzątka na youtube:-)

reklama
Moja Nikola tez ma swoj kontroler tyle ze zepsuty :p moj napewno bedzie zadowolony , on w gry typu gta zadko gra, woli gry typu fifa czy need for speed :) no i ostatnio wkrecil sie w wyscigi formuly wiec bedzie co wieczor gral hehe

Do góry