reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oliwka gratuluje awansu:-) Moja Lena tez jakis bunt przechodzi.. od 3 dni nie idzie z nia wytrzymac.. normlanie za chwile wybucjne chyba..a do tego ona czuje, ze ja sie zloszcze i robi sie jeszcze gorsza.. teraz siedzi z moaja mama i jest grzeczna wrrr:wściekła/y:
Polna chetnie Cie zabiore:-)zreszta dzis zabieram swoaja siostre:-Dmam nadzieje, ze bedzie zadowolona jak ja:-)mam swojego fryzjera i tyklko do niego chodze..w koncu znalazlam kogos odpowiedniego.. a do tego chlopka jest mlodszy ode mnie o 2 lata:rofl2::rofl2:czyli 21 lat ma a super scina wlsoki:tak:

No Oliwka awans się wyszykował. Gratuluję.:)
asiowo może jak malenstwo zaśnię to i ty sprÓBUJ POSPAĆ. choćby te kilka chwil.
Coś jeszcze miałam napisać. A...
Miśka. Wszystkiego naj z okazji rocznicy.

A JA JESTEM WQRWIONA NA MAXA :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
od 9 dzownilam do lekarza a On mial wylaczony tel i dopiero niedawno sie dodzownilam a ten mi mowi ze jest za granica na wczasach i mam zadzownic w poniedzialek :angry::angry::angry:
normalnie juz mam dosc i ryczec mi sie chce :-(
a na dodatek wyniki mam beznadziejne -nie wiem co jest grane :blink: ja mu mowie ze wynik jest zly a ten to prosze zwiekszyc dawke na 3 tabletki !! On chce zebym zawalu chyba dostala :szok::wściekła/y:
powinno byc powyzej 2 wskaznik a tu 1,31 a przeciez od czwartku biore tabletki i powinno juz dawno wyrownac :blink:

Polna proszę, nie denerwuj się tak...wszystko będzie dobrze i wszystko się unormuje, może potrzebujesz troszkę więcej czasu żeby zareagować na leki. Ja 3mam kciuki mocno mocno :tak:

per Oliwka gratulacjie z okazji zostania stróżem prawa na forum :-D

Ja Was kobietki strasznie przepraszam, że znieknełam ale nie mam czasu nawet na zrobienie zakupów a co dopiero na siedzenie w necie. Zajęcia standardowo od 8 do 20-21 i kiedy mam się uczyć?? porażka...ale od listopada czy grudnia zaczynam praktyki więc będzie lżej (przynajmniej mam taką nadzieję) moze wtedy uda mi się częściej zaglądać.

Ogromne buźaki.

Yo!
Ostatnio nie odzywałam się bo Nicole ma zapalenie oskrzeli...nas z M. też bierze ja mam jakiś dziwny kaszel,że jak zakaszlę to momentalnie mam uczucie,że klatka piersiowa mi zaraz wybuchnie,takie uczucie rwania:baffled::baffled::baffled:

O ASIOWO to rzeczywiście nocke miałaś trochę zarwaną!!!ech no dziecko ma swoje upodobania i tryb niezależny od naszych potrzeb !!!!!ale mam nadzieję że może w dzień się prześpisz jak malutka uśnie!!!

ojj, nie bardzo...:zawstydzona/y: jak mała spi to ja próbuje pisać ta prace, niestety w innym czasie nie ma szans cos napisać:-( dzis sie czuje jak zombi:baffled:

A ja dzis ide do fryzjera:-)moze lepiej sie poczuje - mam nadzieje..

ojj, na pewno sie lepiej poczujesz:tak: Ja byłam w czwartek i do dzis nie umiem sie nacieszyc nowa fryzurka:-p Poprawia humorek taka poprawa swoje wizerunku:-D

A my wróciłysmy do domku autem od mamy... ciekawe kiedy mi naprawią nasze:zawstydzona/y: Paulinka okropnie marudna:zawstydzona/y: Nie poznaje jej... od wczoraj wieczora kiedy ja zostawiłam z tatą:-( ehh... ale ząbki idą jak nic... stawiam, że za kilka dni cos sie pojawi, bo juz je czuć!!! I jaka szczesliwa jak jej dziąsełka żeluje!:tak: ale biedawctwo strasznie sie meczy...
Juz nawet kciuk nie pomaga, teraz pasuje całe piąstki do buzi i ich stamtąd własciwie nie wyciąga! Czasem zastepuje gryzaczkiem albo moim palcem:-p

ojj... Polna, współczuje:zawstydzona/y: Ja Ci z całego serca zycze duzo zdrówka!

Mikus! Wszystkiego dobrego... Duuuuzooo Miłości wam zycze!

kurde Nika jakoś dziwnie mi się poci po tych lekach....zasnęła na chwilkę i ma całe włoski mokre...i takie pokręcone,jakbym jej lokownicą zrobiła:-D

reklama
Witam mamusie, u mnie dzis beznadziejny nastroj, pol nocy nieprzespalam bo myslalam caly czas o tym durnym szpitalu, ale jak pojde za tydzien to mu powiem ze jak chce to niech sobie wypisuje to skierowanie a ja i tak nie pojde
polna_N no normalnie mozna czegos dostac z tymi lekarzami, nie rozumiem jak mozna tak pacjentke potraktowac, a przeciez do poniedzialku to jeszcze kupa czasu
firanka zycze duzo zdrowka dla calej rodzinki
Asiowo oby ten mechanik duzo nie wzial i zeby szybko naprawil wutko, bo to czekanie to jest najgorsze, do nas juz mechanik 2 tygodnie dzwoni

Do góry