reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A to ja mam aplikacje z forum bb na androida, z przegladarka by mi sie nie chcialo :p a tak to caly czas zalogowana jestem, jak jakas wiadomosc dostane to mi przychodzi jak smsem :)

No ja teraz tez ściągnąłam aplikacje:) a wcześniej miałam zapisane w przeglądarce jako strona główna wyswietlal ni sie ten wątek i logować też sue jie musiałam tylko ze tetaz fajnie bo powiadomienie przychodzi jak ktoś napiszę:)

Wrrr sory ze o sobie ale tak mbie baba wkur... z tego mieszkania ze szok na 19 sie umowilysmy zeby zdac jej mieszkanie oddac klucze itp mieszkanie zostawilam czyste itp i mowi ze rachunkow 200zl a ja na to zeby mi z kaucji odluczyla bo eplacalam 500zl a ta ze mi nie odda bo nie powiedzialam jej miesiac temu ze sie wyprowadzam gdzie na umowie mialm ewidentnie ze ja moge zrezygnowac z dnia na dzien a jak ona mi wypowiada umowe to musi dac mi 7dni i mowi ze mam jej cos podpisac to jej mowie ze nie wzuelam kasy i pojde do sasiadki pozyczyc (mojej mamy kolezanka a to byl tyljo pretekst co rovic no i gosia mowi zebym nic nie podpisywala i rachunkow nie placila) wrocilam i mowie zeby zostawili nr kobto jutro im wysle (ja nie zbiednieje mama powiedziala ze da) i ze im nic nie podpisze bo mama dawala kaucje a ta su... do mnie ze ona mi oddaje klucze i ze ja nadal tam mieszkam wzielam odkurzacz bo zostawilam tam wizek Zu i chce wyjsc a ta przepycha sie przede mnie i zaczyna szarpac i wozek mi zabiera noz ku... myslalam ze jej wyje.... no psycholka trudne sprawy wrrrr

Paulina- noo zobaczymy, mam nadzieje ze te 4-5 dni nie zrobi ogromnej roznicy.. A wy jak to zalatwicie w takim razie?

Olcia- o matkooo co za idiotka.. Ja troche sie tez boje jak bedziemy sie wyprowadzac stad czy problemow nie bedzie robic i odda depozyt nam. Niby wsio ok jest, mily, jak cos trzeba pomaga, zalatwia, mieszkamy tu 2,5 roku noo ale roznie z ludzmi jest..

Happy mowilam jej o tym o tym to jakas kpina
Madzia pozory czasem myla oni tez byli wpirzadku jak cos sie psulo to przyjezdzali a teraz wyszlo

OLCIA wezwalabym policje i pokazala umowe.
MAGDA my do PL wracamy na wesele kolezanki mojego A. ktora hajta sie 28.06 pewnie 26.06 bedziemy w kraju no i ja zostane do slubu, A. bedzie musial zostac przynajmniej do 09.07 i wszystko zalatwimy. Pewnie ja bede wyslana do szefa w SE zeby go udobruchac ;/ chociaz tyle ze A. ma nieograniczony urlop caloroczny i moze mu pozwoli na tyle zostac. Najwyzej na slub przyleci tydzien przed a nie dwa tygodnie wczesniej tak jak planowalismy.
MLODA mi urofuraginum pomogl

reklama
Olcia - naprawdę współczuję :( ja pije herbate, Dennisek juz wykapany i nasmarowany tymi kremami, zjadł kolacje teraz idziemy umyć zęby i spać

Do góry