Paulina- nas ksiądz spytal czy bierzemy ten konkordatowy, mówimy mu ze tak a on powiedział ok i zgloscie się w kwietniu
Pytalam mamuske i trzeba to co ty mowilas
tyle jedynie ze jesteśmy w PL koniec kwietnia a slub 2-go sierpnia wiec doslowie ze 4 dni będzie więcej niż rowne 3msc, ciekawe czy przejdzie, a w maju nie możemy być w PL bo początek to majówka wiec Polska ma wolne
a w kwietniu lecimy dosłownie na 5dni. A od czerwca ja w Polsce ale sama, a mój będzie w PL dopiero na 4dni przed slubem
Kierowniczka Urzędu to znajoma mamy wiec może uda się jakos to zalatwic
Ja tez jestem zdania ze umiesz liczyc to licz na siebie. Tu niby mama T mowi ze dla niego będzie chata na wsi i ziemia a czasem cos gada ze to jego ale musi pamietac ze ma siostry.. wiec powiedziałam mu ze ja później nie potrzebuje żeby ktoś po sądach nas ciagal, bo IM SIE NALEZY.. a one sa takie ze to zrobia.. I wole mieszkac na wynajmie jak wrócimy niż z tesciowa.. bo ona już mowi ze dla nas 2 pokoje a dla niej jeden wystarczy.. po moim trupie.. zamieszkałabym w namiocie
U nas tak ladnie było, bylysmy ze 2godz na spacerze, weszłam do domu i deszcz.. Masakra ta pogoda glupia..
Moja wlasnie rzuca się na lalke, otwiera buzie jak krokodyl i chce ugryźć ja w glowe
Boooze co za lobuz
Aaa Renata chyba pisala ze koty i psy liza jej okna tak? Noo to ci powiem ze zwierzat nie mamy ale Maja nadrabia
mamy nisko okno, lozko przysunięte i ona wlazi na lozko i lize tez okno później rozciera..
Dzis wlasnie będziemy przemeblowanie robic, bo już 2 razy czort spadl z tego lóżka.. raz do kosza na pranie i jakiez było jej zdziwienie hahah
Ooo już zmienila front i się bawi tatusia grami od pleja
hahah