reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie,
U nas noc w miare, Bartek zasnal jak zawsze 22 wstal 6.30 ale dzien wczesniej nie spal w dzien zasnal o 20 i wstal 4, masakra musze go klasc na sile w dzien bo nie wyobrazam sobie poczatku dnia o 4:shocked2:dzis Ł ma wolne wiec mam wiecej luzu, pranie zrobilam, posprzatalam i mam czas dla siebie. Wieczorem zrobie oponki z serem bo paczkow nie lubimy a faworki tylko ja jem.

reklama
dzięki dziewczyny, Oliwia czuje się dobrze:tak: plam na nogach już nie ma wcale, nic ją nie boli więc ok. Dziś nawet poszła na spacer bo ładna pogoda i nie będę jej kisić w domu.
Na razie dostaliśmy zalecenie badania moczu 1*w tygodniu. Jutro mamy do odebrania wynik badania ASO i w zależności jaki wyjdzie przepiszą ewentualnie jakieś antybiotyki. Także trzymajcie kciuki aby był dobry

Hej
Ja kupie kilka paczkow i wsio

Popakowalam prawue wszystko jutri jeszcze rozne rzeczy pozanosze do mamy do piwnicy i spakuje resTe ale juz mam dosc tego pakowania ;/ zaraz idziemy sie kapac Zu usnie musze pozmywac i troszke dopakowac nornalnie nie mam sil

Eh...i powrot do rzeczywistosci ale nie powiem...zregenerowalam sily tym pobytem u rodzicow :)

olcia ja w swoim zyciu przezylam 8 przeprowadzek w tym jedna w zaawansowanej ciazy w ponad 30 stopniowym upale a jak dobrze pojdzie to czeka mnie niedlugo 9 bo jutro jedziemy ogladac mieszkanie. I ciesze sie jak glupia bo jednak mieszkanie na wsi nie jest dla mnie :)

A na tlusty czwartek chcialam sama zrobic paczki ale rozmyslilam sie i pewnie kupimy kilka i tyle. Bez szalenstw :)

Kechu ja tez za pierwszym razem przeprowadzalam sie z domu to bylam w 9msc ciazy ryczalam przy tym jak bobr :D ciesze sie starsznie ze to juz w piatek ale te pakowanie yhm mam nadzieje ze jutro juz inaczej bedzie xd trzymam kciuki zeby wam wyszlo z tym mieszkankiem a duze ?

Ja to ledwo dalam rade bo nie dosc ze upal to jeszcze to byla przeprowadzka do innego miasta. Z reszta ja mam takiego pecha ze zawsze jak sie przeprowadzam to albo mega upaly sa albo sniegu po pas :)
A mieszkanko swiezo po remoncie, na parterze (nie bede sie z wozkiem meczyc), 50m i dwa pokoje. Jedyny minus to to ze nie ma mebli ale w sumie to nam tylko brakuje swojego lozka i stolu bo tak to wiekszosc swoje mamy wiec nie jest zle :)

Eee no to super ;D no tu tez jest swierzo po remoncie i umeblowane ale i ja mam kilka swoich mebli najwazniejsza to pralka i lodowka ;p ja wtedy i teraz w marcu wiec tak w miare ;D

heja.

ja pączków piec nie musze. mąż pracuje w piekarni, przywizoł zonusi, zebym za bardzo z dietą nie szalała.

co do przeprowadzek. ja ich mialam niewiele. w ciązy byly dwie. ale bylismy wtedy sami z Ł .. wiec i gratów malo. Przy jednej to ja w sumie sama bylam. musialam sie spakowac, a tato z wujkiem mnie tylko przewiezli.

hardcorem byla przeprowadzka na swoje. dwa dni nam zajelo przewozenie sie. dwoje dzieci chętnych do pomocy, pies, koty, dorobek z 9 lat. nie sądzilam ze my tyle rzeczy mamy :)

po za tym znowu pobudka o 5.40. booooooooooooziu.. czemu ta szkola od 10 sie nie zaczyna ;/

Witajcie ,

Mi tez Ł juz z rana kupil paczki bo z roboty wracal .. a pozniej moze babcia cos tam upichci ;)
co do przeprowadzek to przeprowadzalam sie 2 razy ale jeden raz to mioalam z 10 lat i teraz jak juz zamieszkalam z Ł i małym ale to mialam bardzo malo rzeczy bo tylko moje ;)

Moje kochanie bylo na noc u dziadkow wiec sie troche wyspalam a do szkoly mam na 11 ;)

u nas robi sie piekna pogoda , na 17 mam ginekologa dzis .

reklama
Witajcie,
Bartek zasnal o 22 wstal 6.30:sorry:zjadl sniadanie i dorwal sie do oponek, wczoraj gdy zrobilam zjadl 4, musze troche schowac bo zanim Ł wroci z pracy nie bedzie a i maly jesc nie zechce bo sie zapcha:-pu nas na razie zimno, o 7 bylam w sklepie i strasznie zmarzlam, moze pozniej bedzie cieplej. Musze zrobic wieksze zakupy ale to gdy Ł wroci bo z Bartkiem ciezko, zobaczymy czy dzis sie bo pracuje do 17 a pozniej na szybko do fryzjera leci.
Co do przeprowadzek ja mialam 3, po lo gdy szlam na studia po 2 latach studiow zmienilam mieszkanie zamieszkalam z kolezanka i Ł, i po pol roku zmienilismy mieszkanie bo zaszlam w ciaze i tu mieszkamy juz 3 lata, za jakis czas bedziemy szukac czegos wiekszego ale to gdy Bartek pojdzie do przedszkola a ja do pracy

Do góry