reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:-)
olcia ja pierwszy raz byłam z synkiem u dentysty jak miał 1,5 roku:) podobało mu się bo dostał w nagrodę małą pastę :p Co do zakupów w galerii to nic fajnego tam nie ma, szczególnie dla dzieci, ja zawsze sie nabiegam i nic nie kupię ;P Rzeczy niby duzo ale nic fajnego konkretnego:)
liza dobrze że chociaz siostra Twoja będzie a rodzce może jeszcze się namyslą:)
renata​ duzo zdrówka żeby czasem coś Cie gorzej nie rozłożyło;/

Mydzisiaj sami w domku do wieczora, mama pojechała z braćmi do babci, chlopaki będą malowac babci przedpokój amama pojechła na ploty:-) na obiadek robie mielone z surówką:) Za chwile zabieram się za sprzątanie a pozniej spacerek bo piekna pogoda:) W przyszłym tygodniu ma być niby 16 stopni:happy: malemu chyba trzeba będzie juz ubrac wiosenna kurteczkę sama juz nie wiem zwariowac mozna z tą pogodą:)

Miłego dnia:)

reklama
Hej dziewczyny ;p
Madzialena dokladnie wole do legincy jezdzic do gakerii tam wiekszy wybor ;p

My juz po spacerku sprawy zalatqilam obiad sie gotuje dzisiaj barszyk bialy i zas na spacerek ;D

Renata widzialam wiecej twoich kroliczkow itp i hestem pod wrazenoem ;D bombasrik heh ja jakos nie chruje ostatni raz mialam tylko jelitowke 8msc temu i cisza tfu tfu xd

Hej;)

Olcia- u nas tez dzis barszcz bialy ;)
Asik- super i jak sie czuje?

Mala lezy zaraz pewnie drzemka. Noc mielismy straszna od 1 ciagle plakala.. Nie wiem jaki powod placzu byl..

Wczoraj okno umylam a dzis deszcz.. :D

Magda tfu tfu mojej zab wyszedl i spi ladnie w nocy ;D ja to mam zawsze tez takie szczescie ze jak umuje to na nastepny dzien pada ;D

My pospalysmy ponad godzinke i czuje sie jakas taka dziwna nie umiem juz spac z Zu bo to nie spanie a cziwanie ;D

Witajcie,
jestem na chwile bo glowa juz 2 dzien mnie boli:dry:Ł za chwile wraca z pracy to zajmie sie malym a ja poleze bo w dzien sie nie da, co chwile slysze mama ale jutro Ł ma wolne to moze odpoczne
Pisalyscie o dentyscie, Bartek pierwszy raz byl gdy mial 2 latka, teraz byl 2 raz i kolejna kontrol za pol roku chyba ze cos sie bedzie dzialo wtedy wczesniej.
Madzialena, Bartek tez jakis czas temu nie chcial myc zebow a zawsze sam sie o to upominal, okazalo sie ze nowa pasta mu nie pasowala bo kupilam owocowa a zawsze myl mietowa, kupilam znowu mietowa i myje bez problemu.
nie wiem czy widzialyscie ale na bb wrocila pam, nie pamietam nicka ale pewnie wiekszosc z was ja pamieta, na pazdziernku 2014 pisze

reklama
Do góry