reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik w koncu ale z drugiej strony dobrze ze tyle trzymali bo nie olali tego jak inni lekarze np ;)

Paulinka na_ratunek

Ale cisza dzisiaj wszyscy chyba korzystaja z pogody :D

reklama
Wczesniej chyba z Anglii byla...

Edit
Te pazdziernikowki chyba z piatego trolla maja ;/ biedne..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Teraz tez chyba jest z Anglii bo napisala ze zapisala sie do GP ^^ Az sie zainteresowalam i poszlam posty poczytac, intryguja mnie te trolle :D Widzialyscie ze zapytana zostala o skan dowodu osobistego i link do fb...?
Jak tam u Was dzis? Ja sie czuje strasznie, nie wiem co mnie zlapalo ale od zeszlej nocy siedze nieustannie w lazience i doslownie wszystko ze mnie wypada :/ Brzuch boli, i glowa, chyba mialam goraczke. Strasznie sie czuje, ciesze sie ze mleko mam caly czas dla malego, balam sie ze jak strace za wiele plynow to mi sie pokarm skonczy albo co :p Teraz jest juz lepiej, zobaczymy jak nocka minie i od tego zalezy czy wezme malego na masaz jutro... Na dodatek znajoma francuzka przyleciala do Anglii na pare dni, nie widzialysmy sie prawie 3 lata, i jeszcze tego mi brakuje zebym sie rozlozyla :/ Nawet po poczte dzis nie schodzilam bo sie balam ze mnie gdzies zlapie po drodze i co wtedy :D

heja.

Wtedy ta Pam tez byla z Irlandii.

Ja mialam dziś jechac z chlopcami do logopedy, ale odwolalam. jakos nie bardzo sie czuje ;/ chyba grypsko jakies naprawde mnie rozklada ;/

Repetka zdrowia zycze ;/

Nie doczytalam! Posledze sobie co tam pisza ;)
Renata dla Ciebie rowniez, cos wisi w powietrzu bo od groma ludzi porozkladalo cos...

RENATA a no moze :p nudzi sie jej poteznie...

Edit
To ta sama osoba. Ale ona uwaza ze nie bylo powodu do zbanowania. Podobno wyslala zdjecie paszportu i fb. I tak mi sie wydaje ze to bujda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej.

Boze mnie wczoraj tez zab bolal i musialam dwa tabsy wziasc.. Wizyte akurat mm na wtorek i Maja pierwszy raz zostanie z kims obcym.. Ja bede sie bardziej stresowac niz ona.. Ale jak mus no to mus.

Moje dziecko wariuje w nocy.. Noo masakraaaa.... Drze sie jakby ktos ja bil czy cos..
Leze jeszcze w lozku i ledwo na oczy patrze..

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry