reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam i ja ;-):-)
tata pojechal po wyniki i dzis o 9 dzownie do lekarza !! Trzymajcie kciuki zeby podal mi wreszcie termin :sorry2::crazy:

Olenka :szok: eeeee a nie jest tak ze przez pol roku nie musi byc powieszonej tabliczki i nikt sie nie moze tego czepic ? tak mi sie cos wydaje :tak:
zreszta ja nie wiem kiedy dokladnie sie wprowadziliscie :sorry2:
Asiowo uuu to tatus mial ciezko z Paulinka :dry: ale przynajmniej wiedzial ze jest ojcem :-D:-)
Miska witaj,witaj ;-) dlugooo Cie nie bylo !! a Zuzia urosla :tak:
Oliwka tak wczesnie sie urwalam bo pojechalismy znowu na grzybki a pozatym brat wrocil z pracy i o 15 zabiera mi modem :nerd:
Ewi oj nie rob mi smaka bo sama tych faworkow zrobie i bede sie objadac :-)
Kaska ale z Ciebie ..nocny marek.. !! ja nie pamietam kiedy ostatnio o takiej porze gladlam sie spac :rofl2::-D

reklama
Hej dziewczynki:-)
ale nawijacie - nie sposob was nadrobic...wczoraj wieczorem probowawlam ale coz tego, jak skonczylam to poszlam spac i dzis juz nie pamietam o czym tyle skrobalyscie:-D
Mikusa wszystkiego najlepszegoz okazji pierwszej rocznicy slubu:-)oby tych lat bylo o wiele wiecej:*
Miska witaj kochana:tak:fajnie, ze jestes:-) "stare" towarzystwo wraca;-)

Kurde i nie wiem co mialam pisac:-pchyba bede na bierzaco poprostu:-)
a wlasnie przez te wszystkie strony co przelecialam to tez nie zauwazylam Femmki.. kochana odezwij sie :tak:
zanim wyslalam widomosc to znowu cos naskrobalyscie:-D
Polna trzymam kciuki.. oby w koncu cos wiedzieli.. bo jak narazie to szkoda slow..
Asiowo trzymam kciuki za samochodzic.. a jaki macie?? z tego co pamietam to chyba TICO tak?? jak Wam sie sprawuje..?? my sie wlasnie zastanawiamy nad takim.. kurde troche maly ale trzeba czyms jezdzic..a na wiele nas nie stac niestety.. zreszta podobny do Maruti wiec luz:p

Ostatnia edycja:
POLNA i co dużo nazbierałaś ??????ja jak dobudze daniela to też jade ,tylko czy dam rade go o tak wczesnej poże z wyra zerwa? to nie wiem!!!Mam nadzieję ze w końcu będziesz miała operacje z głowy bop ile to można czekać!!!!

MIKUSIA ja też z całego serucha życze wszystkiego naj a najbardziej to miłości i dużo takich lubileuszy !!!!ech ten rok to chyba szybko ci zleciał???prawda???

Baśka a Lenka o której cię dzisiaj zerwała i co teraz porabia ?????

O ASIOWO to rzeczywiście nocke miałaś trochę zarwaną!!!ech no dziecko ma swoje upodobania i tryb niezależny od naszych potrzeb !!!!!ale mam nadzieję że może w dzień się prześpisz jak malutka uśnie!!!

Moja zasneła wczoraj o 21 i wstała o 7.06 więc nie tak źle.Wczoraj znów dostała cały worek ubranek.Ja to na serio niedługo nie będę miała tego gdzie trzymać.Normalnie chyba jakiś lumpeks otworze.Zna się któraś na własnej działalności???>

Oliwka Lena wstala o 6 a teraz wiesza pranie z moja mama:-D:-D ze mna byla cale 3 dni wiec musi od mamy odpoczac;-):tak:

A ja dzis ide do fryzjera:-)moze lepiej sie poczuje - mam nadzieje..

Oliwka wiesz ciezko zbierac grzyby przy ALi :sorry2: ale uzbieralam pol koszyka skrzypkow i znalazlam DUZEGO podgrzybka :tak:
ja tez mam nadzieje ze dzis wreszcie sie dowiem kiedy jade .......
GRATULUJE AWANSU :-p:rofl2:

Kitty Heh ja tez mam mnostwo ubranek-juz 4 duze pudla sa na strychu powynoszone bo Ala z nich wyrosla albo wogole nie chodzila :nerd:

Basia zabierz mnie ze soba <prosi> ?:rofl2:

Słodka ta twoja Lenka jest.Taką minkę super zrobiła a ta opaska bajer
Ja za chwilkę idę do tej pracy co mówiłam wczoraj po tą ankietę i jak wypełnię to mój mąż będzie gadał z kierownikiem żeby mnie wzioł do pracy.Więc zobaczymy jak to będzie.\
polna_n bez przesady nie zmieszcze 2 szaf w pokoju a na to sie zapowiada a drugi ma być chłopak wiec co z tym zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz dla mnie to lepiej jak dziewczynka.Ale może w końcu byśmy dowartościowali też tatusia.Może się uda i będzie po ichnemu a nie po mojemu.Dla mnie nie ważne co byle było zdrowe i silne.Tak też myślałam w 1 ciąży a od początku wiedziałam,że dziewczynka.Inni wmawiali chlopaka po silnych kopniakach

reklama
POLNA dziękuje,niedługo i ty będziesz miała tytuł PER a wtedy wszystkie drżyjcie ...hihihihi
A co twoja panienka porabia????ja już szłu dostaje bo wystarczyło że wyszłam do łażienki a Oli już wywaliła wszystkie ciuchy ze swojej szuflady i siedzi teraz w niej zadowolona,ech ja to się z nią mam ..Bartek usnąl i moje chłopaki jeszcze śpią!!!!chyba nie pojade na grzyby chyba że popołudniu...ech tego mojego to tak ciężko obódzić że to szok,już nieraz się schodziło że budzenie go zajmowało ok 2 h

Do góry