reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny wiecie moze czy ja sama moge zlozyc wniosek o odpis aktu urodzenia Nikolii i go odebrac czy musze byc z A.?

reklama
Ja dzisiaj tez o malo co nie zeszlam na zawal. Wybralam sie z Nadia na zakupy, ona caly czas byla przy mnie. Wybralam dla niej bezrekawnik I zauwazylam sweterek, dziecko dalej bylo przy mnie. Wzielam ten sweterek z wieszaka, odwracam sie, a Nadii nie ma. Szukam jej po calym sklepie, wolam, ale nic. Wybieglam na ulice, a Moja corka poszla karmic sobie ptaszki... Sama na siebie bylam wsciekla, ale doslownie na sekunde odwrocilam wzrok. Postanowilam, ze zawsze jak tylko bede z nia wchodzic do sklepow, ona bedzie w wozku, pomimo jej buntow. U mnie to norma, ze wciaz pytaja sie o dowod. Niektorzy nawet nie wierza, ze Nadia to moja corka:))

Hej.

Olcia moja przyjaciolka niedawno kupila coneco toledo. I chwali sobie. wygodny, lekko se prowadzi, po piachu dobrze dosych idzie. ale ciezki jak dla niej. Ona narazie ma gondole i mowila ze zeby wniesc na schody do dobrze sie napoci.

Renatka ja bede mieszkac pod 1 wiec dla mnie ciezar wozka bez znacze.ia zreszta coneco v3 to jest dopiero kolos czasami trzymam wozek poreycz i sie siluje :sly:

Hejka

u mnie dzis znow pieknie :-) kolo poludnia wybieram sie z chlopakami jak codzien na plac, niech sie pobawia a ja mam odpoczynek, ksiazke poczytam :-)

Anula heh no to tatus nie zwrocil uwagi :/ ale i czasem tak bywa niestety.... :tak:
Paulina to musisz troche nakazac temu swojemu by zrobil jak bedzie :p moj Ł. jak byl co miesiac to tyle mi narobil rzeczy ze az dziw, nie musze go do roboty naganiac, jak cos sie psuje to szybko zostaje naprawione :-) do mycia naczyn czasem go musze przymuszac ale dajemy rade :-D hahaha

reklama
MAGDA jak tam?

My pospalysmy do 9, tzn puscilam nikole pszczolke Maje i kimalam do 9.30 :p
Cala dzialka rozwalona. Gaz kopia do domu wrrr...

Do góry