reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina- jak pogoda to pewnie ze trzeba korzystac z dworku;) u nas padalo wiec pod wieczor dopiero z nia wyszlam na pol godz od razu zakupy zrobilam.
Anula- swietne te trampy ;)
Olcia- a gdzie bedziesz pracowac? A mala z kim w tym czasie??

U nas szykuja sie duuuuuze zmiany.. Ale aby nie zapeszyc i jutro bede wiedziala to na 100% wiec wtedy wam powiem dopiero;)

Gwiazda zaraz do spania.
Glowe mi rozwala.
Jedynie sie ciesze ze swojego okresu ktory dzis przyszedl i i jest samo plamienie no bo biore tabsy ;)

reklama
Magda z moja mama bedzie a do kwiaciarni ale dobrze placa wiec co mi tam ;) co ma byc to bedzie dawaaj pisz ;D chciaz troche sie domyslam o co moze chodzic

Jakich wozkow uzywacie? Zadowolone jesteacie?

Ostatnia edycja:
Hej

Magda :D gratulowac??? czy mieszkanie zmieniacie ??:D

ja jutro jade do zakaznego. ciekawa jestem czy wyszlą mnie na jakies dodatkowe badania, czy co?
jade z F bo pozniej na SI.

a ja wzielam sie za robienie jajek. kurczaka juz wytworzylam i kilka pisanek. jak mnie to odpreza.

Renata to samo mialam na mysli xd
Pokazesz ego kurczaczka? Ze wstazek czy jak?
Ja kiedys jak bylam z krwiodactwa w klinice onkologi dzieciecej to dostalam koszyk z papieru i kurczaczka robionego przez dzieci i do tej pory go mam :D

Magda to trzymam kciuki&&&:)

Paulina urocza niunia;)

Anula wiem o czym mówisz tydzień temu byłam w Lublinie odebrac dyplom ten już ostatni i wychodząc na schodach rektoratu łezka się zakręciła:p

MAGDA ales jest :p ciekawosc mnie zezre do jutra.. &&& ;)
OLCIA dzieki, osoby ktore sadza ze mloda do mnie podobna moge na palcach jednej reki zliczyc ;p ja mam tako monodi 3w1 i coneco saturn. Z coneco bylam zadowolona do wyjazdu nad morze, tam zawiodla. Tako sie zarabiscie prowadzi ale ciezki strasznie a po zlozeniu duzo miejsca zajmuje.

Diabel padla ;)

Paulinka ja mam coneco v3 zaluje ze go wzielam bo spacerowka do bani i sie nie sklada jedyny plus to kola pompowane teraz chcialam x_lander ale nie podoba mu sie juz bo jest tak samo duzy jak ten.coneco chcialabym zgrabna spacerowke skladana i nie moge sie zdecydowac ogladam przegladam i nie wiem zobacze te co ty wymienilas

Renata wooow :eek: sliczne

Jesli nie bedziesz sie poruszala w miejscach gdzie jest piasek i wieksze kamienie to coneco saturn jest ok. Tyle ze wlasnie po piasku nam sie kola zrypaly a moj jasnie panicz narzeczony do tej pory nie ma czasu naprawic i kola sie zacinaja :p za saturna dalam bodajze 460zl w entliczku. Wiem ze maclareny parasolki sa zarabiste, kosztuja swoje ale ponoc warte ceny

reklama
Tak patrze nainternecie ale coneco toldeo tez sie wydaja dobre i opinie tez sa ok ale musxe isc do sklepu i na wlasne oczy sie przekonac xd no za dobry wozek trzeba dobra cene zaplacic ;p facet to facet naprawiac bedzie jak juz ktos naprawi ;D albo stac nad glowa trzeba i truc ;p

Do góry