reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KASIEK to super :)

No ja na 17.30 jade do fryzjera. Wkoncu bo nie bylam od kwietnia 2013... na solaris sobie skocze odrazu :)

Witam dziewczyny:) chwile mnie nie było ale juz jestem... nie nadrobić was nie dam rady...nie obrazajcie się ake siły nie mam... wczoraj sorzatalam cały din i pieklam "zebre" wyszła super:) Dennis wczoraj przyszedł sam siebie i zachowywał sie poprostu jak rozpieszczaony bachor (przeprasza za wyrażenia ale inaczej opisać sue tego nie da!:/

W niedziele mam gości wiec jutro znów będę coś piekła... Dennis dziś yroche Lepszy ale swoje humory nadal pokazuje
Normalnie ktis mi dziecko podmienil

cześć
u nas niby ok. To znaczy dziś jest dobrze, nie wymiotuje, brzuch już nie boli, nowych plamek nie ma a i wyniki ok. Jeśli tak dalej będzie to w poniedziałek może do domu wyjdziemy- oby!!!

Kurczę od niedzieli nie widziałam Damianka, tęsknię bardzo...

ASIK super ze juz lepiej :) kciuki za wyjscie w poniedzialek
HAPPY o mniaaaam, zebra... ;)

Ja juz po fryzjerze i sie nasolaryzowalam ;) jak zobaczylam moja twarz u fryzjera przy dobrym swietle to sie prawie przewrocilam. Biala jak ksiezyc jestem. Misja solaryzacja czas zaczac :)

HAPPY duzo sie nie zmienilo, jedynie koncowki podcielam i wycieniowalam. We wrzesniu czeka mnie drastyczna zmiana bo juz mam dosc dlugich wlosow.

Edit
KEEPLOVIN ZNOWU ZAATAKOWALA!!!. Tym razem jako "SSmama" udzielala sie na pazdzierniku 2014 i staraczkach 2014...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
HAPPY na staraczkach Bestyja wyjasnila wszystko. To ona. Udzielala sie jeszcze jako "99KASIA" i miala profil na fb fikcyjny... wlosy to ja po scieciu mam do polowy plecow. A skrocila mi jakies 7cm

Do góry