reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia- noo moja to samo ma. Mowie ze nie wolno to siada na podloge szybko i albo placze albo rusza w swoim kierunku broic dalej:p dzis np wylala mi pol szklanki wody do lozka.. Pozniej wlazla na lozko i sie w to polozyla czekalM na reakcje i zaczela sie podnosic do gory i raz jedna noge w gore a raz druga dawala hehe
Paulina- noo zaopatrz sie przed wyjazdem;) ja jak jestem w Pl i cos mi brakuje to zawsze apteke odwiedzam:) nie wszystko dostane w polskim sklepie.

W ogoke wczoraj bylam w sklepie ang i babka pyta mnie czy to moja siostra bo bylam z mala ja mowie ze nieee ze to moje dziecko ta patrzy na mnie i pyta ile mam lat mowie ze 23 a ona sie zdziwila i powedziala ze wygladam na jakies 16 :p hehehe cala droge do domu szlam i zacieszalam do siebie:p
Poszlam przylizana, nieumalowana. Bo caly dzien w domu siedzialam to sie nie maluje w domu a na wieczor mi sie nie oplacalo:p wiec tak wyskoczylam:p

U nas dzis na obiad Pomysl na chlopski garnek ;)

reklama
Hejka:-)
Laski nie dam rady was nadrobić;/ Siedze na kompie u brata bo laptop coś nawala, D. może zawiezie go na gwarancję, także jestem bez neta:) Chyba że brat mnie puści do kompa:-)
paulina lepiej zaopatrz sie w potrzebne lekarstwa, ja jak nawet jadę do teściów to zawsze biorę coś od gorączki i na biegunkę w razie czego:-)
magda ja ostatnio poszłam do sklepu mamie po papierosy a babka do mnie proszę dowód... jakaś nowa była hehe też często biorą mnie za młodszą:-)

U nas słoneczna pogoda:) Po południu idę do ginekologa odebrać wynik cytologii, na dniach pojedziemy do teściów ale to jeszcze zobaczymy bo w sobote idziemy na urodziny do synka mojego brata:)

D.dostał propozycję wyjazdu na pół roku do Niemiec, zjeżdżałby na 4 dni w miesiącu, ale jeszcze się zastanawiamy.. nie bardzo mi się to podoba i nie wiadomo czy mógłby wrocic po powrocie do obecnej pracy;/

Dużo zdrówka dla Was!!:-) Miłego Dnia:)

MADZIALENA moj do Szwecji jechal na 3msc s jest juz poltorej roku tam.

Moja tylko sie cieszy jak mowie ze nie wolno i robi dalej swoje.

Edit spaghetti tworze :)

Załączniki

• 1392896345430.jpg
    1392896345430.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,
wczoraj wieczorem postanowilam ze dzis zrobie wielkie sprzatanie, wstalam a tu @, nie przekladalam roboty bo juz tak mam gdy postanowie musze zrobic ale dzieki temu okna czyste, firanki i zaslony tez, koce, pociel poprana, dywany wytrzepane, meble umyte:-pna jakis czas mam z glowy;-)
dzis myslalam ze zejde na zawala, wychodze z lazienki patrze a Bartek raczkuje po parapecie w pokoju, cale szczescie ze nie spadl bo parapet waski a Ł mial go pilnowac bo ma wolne, oczywiscie nie zauwazyl a nie mial nic wiecej do roboty:angry: byl w kuchni a maly wlasnie z kuchni przyniosl sobie krzeslo zeby wejsc, nie wiem jak mogl nie zauwazyc:wściekła/y:
Faktycznie czas leci, mam wrazenie ze dopiero szlam na studia, jak dzis pamietam wyprowadzke z domu a to juz tyle lat
Olcia, Asik zdrowka dla dziewczynek;-)
Paulina, fajne adidasy, ja musze Bartkowi kupic bo te z jesieni to rozmiar 25 i sa male:dry:
Madzialena, mnie tez czesto pytaja o dowod:-p

anula u nas buty synka z jesieni też juz za małe:) Trzeba bedzie wybrać się na zakupy, na szczęście kurtki wiosenne są dobre:-) Dobrze że synkowi nic się nie stało, tak to juz jest z tymi tatuśkami, nie zawsze upilnują;/
paulina dopiero wczoraj dowiedzieliśmy się o wyjezdzie ale mamy jeszcze czas na zastanowienie, wiem że dalibyśmy radę:) no zobaczymy:) a malutka przesłodka na tym zdjęciu:):)

Ja mam chwilkę żeby posiedzieć na kompie, brat poszedł na dwór:-) u ginekologa juz byłam, cytologia wyszła ok ale mam sobie kupić
iladian Direct plus i raz na tydzień aplikować, tak zapobiegawczo:) synek śpi,jak wstanie to pójdziemy jeszcze raz na dwór:)

ANULA my mamy 21. Sadze ze 20 dlugosciowo byloby ok ale moja Nika ma szeroka stopke i moglyby ja cisnac. Nie ma po kim miec wielkiej stopy, ja mam 35/36 a moj A. 39/40 ;p

My wlasnie sie kapiemy. Zaliczylysmy dzis dwa spacery i to na nozkach. Piekna pogoda trzeba korzystac. Zaraz kolacja i N. do spania.

Bartek jeszcze chodzi ale on zasypia okolo 22
Paulina my tez male ja 37, Ł 42. Bartkowi pierwsze buciki takie do chodzenia kupowalam na dzien dziecka wiec mial praktycznie 11 mies i juz wtedy mial sandaly na 21 ale on tylko w gore rosnie i stopy tak samo, na 2 latka wazyl 13 kg obecnie wazy 13,5:-pa ma 95 cm wiec wyglada jak szkieletor, gdy go rozbieram do kapieli mozna liczyc zebra:dry: mysle ze adiadasy 26 beda w sam raz, zimowe ma takie i sa dobre a wiadomo takie sa ocieplane.
Adidasow jeszcze nie mam upatrzonych ale juz na oku mam fajne trampki http://allegro.pl/hm-angry-birds-trampki-nowe-26-i3970308651.html

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina sliczna masz niunie ale podobna do Ciebie ;p

Anka dzieki juz lepiej dzisiaj juz przeszlo ;)

Jejciu jejciu dzwonilam do tej babki od mieszkania to kafelki juz polozone w kuchni i lazience drzwi tez juz przyszly jutro meble od kuchni pomalowac jeszcze musi i panele polozyc w poniedzialek umowe podpisujemy i 1 marca sie wprowadzamy :D

I od jutro do niedzili ide do pracy wiec pare grosiakow wpadnie ;p

Do góry